Arkadaşlar merhaba.. Telefonumun modeli N73. Daha önce yazılımını yüklemiştim yine vistada hiç bir problem yaşamadım ama şimdi son sürümü çıktı diye download ettim ama böyle bir sorunla karşılaştım. Neden olabilir sizce?
1 süreliğine vista desteğini kaldırdı. Pazartesi normale döner muhtemelen.
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
1 süreliğine vista desteğini kaldırdı. Pazartesi normale döner muhtemelen.
Teşekkür ederim. Kesin desteği sağlayıp sağlamayacağı belli mi peki
Görüldüğü gibi hala destek yok. Ne zaman bu sürenin biteceğini kimse bilmiyor. Umarım yakında düzeltirler.
bendede olmuyordu ayarlariynan oynadim ve simdi oluyor resimde gorundugu gibi yaparsaniz olacaktir...!
arkadaşlar versiyon yükseltme konusunda bişi sormak istiyorum. Geçen sene N72 model telefonun yazılımını güncellerken takıldı bende bilinçsizce kablodan çıkardım bi daha da açılmadı mecburen servise götürdük. (Yediğimiz azarlar da cabası) Şimdi N95-2 mi update etmek istiyorum ama korkuyorum açıkcası gene aynı tür şeyler olursa diye servise gitme şansım da yok yardımlarınızı bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: osman29
bendede olmuyordu ayarlariynan oynadim ve simdi oluyor resimde gorundugu gibi yaparsaniz olacaktir...!
windows xp sp2'yi de seçerseniz sorunsuz çalışıyor bilginize...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme