Şimdi Ara

nokia sonunda video işini çözdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokianın n70 ve n90 modeli 352*288 piksel çekiyo videoyu ve N90 2 saate kadar çekiyo mükemmel olmuş sırf bu yüzden n91 beklemicem çünkü o hem8x zoom yapıyo hemde 176*144 çekiyo videoyu hemde N90ın iç ekranı 352 x 416 piksel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhüngör -- 1 Mayıs 2005, 19:58:29 >

• n90alınmaz çok takoz
  • beyler inanmıyosunuz galiba okuyup geçiyosunuz
  • kaç fps de çekiyormuş peki buna dair bilgi var mı?
  • 15 frames per second yazıyo bi fikir vermezmi bu eğer vermiyosada bilmiyorum çünkü zaten bu bilgiyide nokianın kendi sitesinden öğrendim büyük ihtimal başka bi yerde yoktur
  • Benq saniyede 30 fps (Kare) çekiyor.352*288 de 15 kare,video nasıl çekilir benq dan öğrenemeleri lazım.
  • ama 6630dada öle yazıyo fakat 6630 kadar akıcı çeken bi cep telefonu ben gömedim yani 138 kbps yle çektiğini bilirim ben 6630un

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhüngör -- 1 Mayıs 2005, 20:24:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ztn 30 kps çekiyo N90 da
  • gsl teller hellal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknode

dünyanın en iyi video çeken telefonu sonyericssonun uzak doğu pazarı için geliştirdiği so506ic modelidir.telefon 1.3 megapiksel çözünürlükte video çekiyor.diğer telefonlar fossss

bilginize

1280 e 960 video mu çekiyor yani imkansız çekiyosa bile aşırı yavaştır video takılıyodur impossible ya dijital fotraf mkaşnleri ible çekemeiyor o çöznürlükte
  • çözünürlüğün yanında fps(akıcılık) da önemlidir. video akıcı olmayıp yavaş çalışırsa
    bir anlamı kalmaz
  • quote:

dünyanın en iyi video çeken telefonu sonyericssonun uzak doğu pazarı için geliştirdiği so506ic modelidir.telefon 1.3 megapiksel çözünürlükte video çekiyor.diğer telefonlar fossss

bilginize

ya git se ymiş bi tutturmuşunuz motorolanın maşallahı var yani görmesek yutturacaksiniz adamlar

3 mp tel yapiyolar hemde hafıza kartı giriş yeride var az inceleyin
  • ya bi kere samsung ile boy ölçüşecek telefo şu anda piyasada yok.Adamların 7 mp'lik telefonları var.Acaba videosu nasıldır siz düşünün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Pyro_

ya bi kere samsung ile boy ölçüşecek telefo şu anda piyasada yok.Adamların 7 mp'lik telefonları var.Acaba videosu nasıldır siz düşünün.

ama hafıza kartı takılıyo mu o '' alete''?
  • kardeşim ben bi n91 ci olarak n90 ın video çekim kalitesini baya bi beğendim.Bi kaç sitede n90 ile çekilen videoları gördüm.gerçekten kaliteli görüntülerdi.ama ben olsam sırf bi video kalitesi iyi diye n90 ı tercih etmiştim.Ama yinede karar senin.ok.
  • quote:

bilginize

web cam bile o kadar çekmiyo be naptın!

Bu arada N90 video'su var forumda arayın bulun izleyin... Böyle bişi olmaz diceksiniz... Mükemmel video çekiyo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 1 Ekim 2005, 21:51:56 >

• d600 daha kaliteli gibi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazar20012001

ama 6630dada öle yazıyo fakat 6630 kadar akıcı çeken bi cep telefonu ben gömedim yani 138 kbps yle çektiğini bilirim ben 6630un

ne sallıyon bea 6630 gormesem inancam 50kbps civarı ile çekio video seslerde berbat heç begenmedim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: dev!L

quote:

bilginize

1280 e 960 video mu çekiyor yani imkansız çekiyosa bile aşırı yavaştır video takılıyodur impossible ya dijital fotraf mkaşnleri ible çekemeiyor o çöznürlükte

şu anda bu çözünürlükte çeken aletlere high definition deniyor ve sony'ninkiler 6 milyardan başlıyor (vidyo kameradan bahsediyorum)

• bazı siteler bu model hakkında 1.3 mp demişler o yüzden bende 1.3 mp biliyordum ama o se modelinin çözünürlüğü 352x288 pikselmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.