Tasarım gerçekten dikkat çekiyor, bir besmele çekiyor insan görünce (bence)
Kullanmaya utanırım berbat görünüyor
çin malı gibi duruyor şimdi bu 1200 liradan da fazla gelir zaten symbian gibi bi lanette var üstünde bence boşuna internet sitesinde model kalabalığı yapmasın nokia beni dinlesin çıkarmasın bu cihazı :D
buna kesin android port eden çıkabilir arm 680mhz de idare eder androis 2.1
tasarim olmamis c7 , n8 ve c6-01 gibi modellerden pek bi farki su nalet symbiandan kurtulmadi gitti simdi bide yeni cikti diye 1000 tl derler bu cihaza telefondan anlamayan noki dan sasmamcilar alir
680 mhz - bu ekran ile android 2,2 li bir cihaz çıkarsa bunuda 350/400tl ye satsa olur ama BU DONANIM + SYMBIAN ile , rakip ürünleri izlemiyor NOKİA galiba :)) apple ipad 2 deli İŞLEMCİ - 512MB RAM ek gücü apple iphoneye eklerse DONANIM şuanki gibi bile kalsa yeter. DÜŞÜK SİKLET ÜRÜN...
Bu vakitten sonra Nokia'yı, kurtarsa kurtarsa Android kurtarır. Bunun bile, farkında değiller.
ya anlayamıyorum, diğer üreticiler işlemcilerde cortexA8 den cortexA9 a geçti, Nokia nın bu arm11 inadı niye
Cunku android symbiandan daha fazla islemci gucune ihtiyac duyuyor. Tasarim gayet hos ama o ekrana o cozunurlk olmamis.
quote:
Orijinalden alıntı: my54
ya anlayamıyorum, diğer üreticiler işlemcilerde cortexA8 den cortexA9 a geçti, Nokia nın bu arm11 inadı niye
Çünkü symbian diğer sistemler kadar fazla işlemci gücüne gerek duymuyor. Android'in üstünlüğünü kabul ediyorum ama şunu da demeliyim Nokia artık eleştirmiş olmak için eleştiriliyor. Bir nevi moda oldu diyebiliriz. Neyse zaten ne symbian kaldı ne meego kaldı Nokia bundan sonra küçük bir oyuncu olacak.
lanet olsun bu tasarımada ekrana symbiana da ne adamlar ya millette hala görmüyor bu rezilliği nokianın bu tür telefonlarını alıyorlar
n8 ın tasarımı gıbı
Bir ara Windows Phone 7 ile gelecegi iddia edilen Nokia cihazlarin tasarim resimleri dolaniyordu nette (resmi degil sanirim).
Boyle tasarimla cikarsa yikarlar ortaligi. Simdiki cihazlarin tasarimi cok rezil bence (N8 ve X7).
Şu arayüzden kurtul artık Nokia.
Forumda bu kadar çok telefon uzmanı bunları söyleyip dururken Nokia'nın hala sanki işi biliyormuş gibi kendi bildiğini okuması ne kadar ilginç... Bi DH'dekiler kadar olamadınız yazıklar olsun Nokia'nın çalışanları,mühendisleri,yazılımcıları vs.
Nokia yazik ki kendi kendinin ömrünü yiyip bitiriyo..
Hala symbian hala symbian... Ulan ne symbian miş böyle SENELERDİR agir işlemez hantal işletim sisteminden vazgeçemediler..
YUHHHHH ulan Çüşşşşş be...... Nokia kendi kendini yemiş bitirmiştir.. Kimse alinmasin Lütfen bu saatten sonra Nokia alaninda aklindan şüpe ederim..
Resmen parayi boş yere çarçur etmektir...
yazık yılların nokia sının geldiği noktaya bakın.
nokia nın ticari ve endüstriyel süreci okullarda çok iyi ders olabilir.tabi ibret açısından.