Şimdi Ara

Nokia tasarımıyla dikkat çeken X7 modelini 21 Mart'ta tanıtabilir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
12.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 u geçik nokia kullandım... 1-2 yıldır almıyorum....

Bundan sonra yine alırım....

Sadece BABAMA....
  • Olabilir artık size hitap etmeyebilir.Ama yerindede saymıyor , her geçen süre içinde sistem güncellenip yenilikler geliyor.Ayrıca symbian 3 ile sistemin altyapısı değişti.
    5800 daki symbianı bende beğenmiyordum.

Geçenlerde birsüre n8 kullandım gayet memnun kaldım.Bana göre tek eksiği arayüzü 5800 a benzemesiydi.Ama yapılacak ilk güncelleme ile onuda değiştirecekler. Değiştirmeselerde sorun olmazdı çünkü benim önemli olan işlevsellik.

Saygıyı gözönünde bulunduğumuz sürece , bu konuları tartışabiliriz.

Artık her gelenin nokiaya ve symbiana laf atıp durması , kullanıcıları rahatsız ediyor. Ben fanatik olmadığım halde rahatsız oldum.
    Bazı elemanlar gördüğü her nokia konusuna girip aynı şeyleri yazıyor.Okumaktan bıktık

Yukarıdaki arkadaş gitmiş nokiayı sadece babama alırım demiş.Arkadaşım eminim nokiada babana hitap edecek illaki bir model vardır.Her kesime hitap eden modeleri var
    Ama Üst seviye modellerin konusuna girip bunu yazarsan , insanlar senin davranışını pek hoş karşılamaz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikobelic -- 23 Aralık 2011; 19:54:36 >
  • iphone dan başkası yalannnnnnnnnnnnnnnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Olabilir artık size hitap etmeyebilir.Ama yerindede saymıyor , her geçen süre içinde sistem güncellenip yenilikler geliyor.Ayrıca symbian 3 ile sistemin altyapısı değişti.

Geçenlerde birsüre n8 kullandım gayet memnun kaldım.Bana göre tek eksiği arayüzü 5800 a benzemesiydi.Ama yapılacak ilk güncelleme ile onuda değiştirecekler. Değiştirmeselerde sorun olmazdı çünkü benim önemli olan işlevsellik.

Artık her gelenin nokiaya ve symbiana laf atıp durması , kullanıcıları rahatsız ediyor. Ben fanatik olmadığım halde rahatsız oldum.
    Bazı elemanlar gördüğü her nokia konusuna girip aynı şeyleri yazıyor.Okumaktan bıktık

Yukarıdaki arkadaş gitmiş nokiayı sadece babama alırım demiş.Arkadaşım eminim nokiada babana hitap edecek illaki bir model vardır.Her kesime hitap eden modeleri var
    Ama Üst seviye modellerin konusuna girip bunu yazarsan , insanlar senin davranışını pek hoş karşılamaz.

n95 8gb?

n97 aldınmı 1400 verip çıkar çıkmaz...?

Alıp sinir oldunmu?

Senin beklentilerini karşılayabilir yavaş symbian ama o paraları haketmediği için her zaman her yerde fikrimi görüşümü bildirme hakkım var...Almayıveririm olur biter neticede ama savunanlara da bir iki yazabiliriz herhalde...

Adam kendi dedi yahu yanıyoruz diye avukatlık merakı nedir milletteki...

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Olabilir artık size hitap etmeyebilir.Ama yerindede saymıyor , her geçen süre içinde sistem güncellenip yenilikler geliyor.Ayrıca symbian 3 ile sistemin altyapısı değişti.

laf atmaktan bahsediyorsunuz, ama sizi sürekli apple, android forumlarında diğer kullanıcılara laf atarken görüyorum. malesef samimi olduğunuza inanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nikobelic
    Nokia önce telefonlara telefon özelliğini koysun, konuşma kalitesi olarak en dandik marka vallahi.

Yiğidi öldür hakkını yeme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symbian mı? Kalsın.

• Tasarımı tek kelimeyle iğrenç olmuş.Telefon dediğin dikdörtgen olur,bu ne böyle ...
  • Bu telefon yalan oldu. Hani 21 Mart'ta tanıtılacaktı?
  • hala bu telefonu bekleyen varmi ya :))

• yeni çıkacak telefonlarında bile bu işlemciyi düşük seviyede tutmalarının ısrarını ve symbian da takılı kalmalarının anlamını bi türlü çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce
    yeni çıkacak telefonlarında bile bu işlemciyi düşük seviyede tutmalarının ısrarını ve symbian da takılı kalmalarının anlamını bi türlü çözemedim

Nokia S^3 cihazlar için Samsung'tan milyonlarca ARM 11 işlemci satın aldı. Tabi o zaman ARM Cortex A8 işlemciler en üst seviye işlemcilerdi. Işlemci piyasasının bu kadar hızlı bir şekilde değişeceğini tahmin etmemişti. S^3 de Nokia için artık ikinci planda kaldığı için ARM Cortex A8'in bir altı olan ARM 11 kullanma kararı aldı. Ama işlemci piyasası beklenenden hızlı ilerlediği için ARM 11 çıkarmasının dezavantajını yaşıyor Nokia. Şimdi onları kullanmazsa elinde patlayacak o kadar işlemci. :) Zamanında durumun bu seviyelere gelebileceğini bilseydi belki de Cortex A8 işlemcili S^3 cihazlar görmüş olacaktık.

• quote:

Orijinalden alıntı: djnone
    iphone dan başkası yalannnnnnnnnnnnnnnnnn

adam hakli beyler dagilalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: atroce
    yeni çıkacak telefonlarında bile bu işlemciyi düşük seviyede tutmalarının ısrarını ve symbian da takılı kalmalarının anlamını bi türlü çözemedim

Nokia S^3 cihazlar için Samsung'tan milyonlarca ARM 11 işlemci satın aldı. Tabi o zaman ARM Cortex A8 işlemciler en üst seviye işlemcilerdi. Işlemci piyasasının bu kadar hızlı bir şekilde değişeceğini tahmin etmemişti. S^3 de Nokia için artık ikinci planda kaldığı için ARM Cortex A8'in bir altı olan ARM 11 kullanma kararı aldı. Ama işlemci piyasası beklenenden hızlı ilerlediği için ARM 11 çıkarmasının dezavantajını yaşıyor Nokia. Şimdi onları kullanmazsa elinde patlayacak o kadar işlemci. :) Zamanında durumun bu seviyelere gelebileceğini bilseydi belki de Cortex A8 işlemcili S^3 cihazlar görmüş olacaktık.

bi bakıma nokia ileriyi göremedi o zaman

• Bu mu tasarım telefonu :-D

Resmi görünce hayal kırıklığı yaşadım, donanımı saymıyom zaten
  • yazilimsal donmalar var. tavsiye etmiyorum.
  • Tasarımı hadi neyse de yıl 2011 nokia halen 680mhz işlemcide.aynen böyle devam et nokia.nasıl ki eskiden aynı özellikteki telefonları ismini değiştirip piyasa sürdüysen şimdi de akıllı telefonlarda aynı numarayla devam et nokia.zaten bu telefonlarını hindistan çin gibi ülkelerde çok satar.yani Türkiye'de bu nokia telefonlara halen para veren var mıdır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.