Şimdi Ara

Nokia tasarımıyla dikkat çeken X7 modelini 21 Mart'ta tanıtabilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
12.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tasarımını beğendim ama her zaman ki gibi symbian işletim sistemi
  • tasarım ve nokia... ikisi bir cümlede... ???
  • Hala symbian :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah
    Asıl vazifesi "taşınabilir/mobil telefon" olan bir cihazdan beklentiler ne kadar yüksekmiş ve Symbianı yetersiz/hantal bulacak kadar çok ve acil işi olan ne kadar çok insan varmış.

Bu tur cihazlarin asil vazifesi ,(tasinabilir /mobile telefon) idi ise,iphone diye bir gercek daha ortada yokken,Nokia yi özünden cok benimseyen kisiler ,yok megapixel,yok bilmem kac pixel cozunurluk,bilmem kac inc ekran,yok kulaklik sesi,speaker ses yuksekligi kalitesi diye diye sayfalarca topicler acip ,bu konulara kafa yorup yazarken,
    Asil amaci tasinabilir mobile telefon diye veya kulaginda,gozunde problemleri varki bukadar yuksek cozunurluk ,ses kalitesi vb konularda beklentileri cok olan ,nekadar kisi varmis diye ozaman yazmak pek isine gelmiyordu sanirim,sevgili @muRTah.

Ayrica ,iphone diye bir gercek yokken,dokunmatik konusunda diger markalardan dahi daha once oyle yada boyle telefon ve tablet modelleri konusunda tecrubesi olan Nokia,yillarca carlzeis kamera ,speaker,ekran cozunurlugu vb konularda ,birbirinin ayni modelleri cikarirken,iphone gerceginden sonra ust segmentde olsa bile asil isi,tasinabilir mobile olan bar tipi smartphone modelleri birakip ,dokunmatik ekranli modellere gecmeside ne tuhaf degilmi @muRtah.

Asil isi tasinabilir telefon olan bir cihazda,ustelik bu cihaz smartphone segmentinde ise ve birde emsallerine gore ,temelde ortak olan ,dokunmatik ekran,cozunurluk ,hiz vb kullanabilirlik acisindan onemli ozelliklerde performans geride ise,bunu elestirenleri ,alayci ve cok bilmis bir uslubla symbian i hantal bulup, beklentileri yuksek ,cok ve acil isi olan nekadar kisi varmis diye yazmak ,olsa olsa en usturublu tabirle kendini avutmaktir.

Nokia nin savunulacak hicbir yani yok.
    Iphone gercegin den sonra Nokia ne yazikki ,iphone nun bu cikisina digerleri gibi cevap verememistir.
    Symbian S60 dan devsirme ,dokunmatik arayuzlu symbian versiyonlari ile Nokia nin yaptigi sadece goz boyamaktir.

Düne kadar,cikardigi modellerde sirf kamera konusunda bile ust uste cikardigi modellerde ozellik bakimindan ,donanim bakimindan tuketiciyi enayi yerine koyan Nokia,pazari alt ust eden iphone gercegi ile bas edemeyecegini anliyinca,N8 de oldugu gibi ,5 seneye yayarak onlarca modelde kirpa kirpa verecegi tum ozellikleri bir anda N8 de toplamistir.
    Yani diyecegim o ki iphone diye bir gercek olmasaydi,suan ne X7 diye ,nede N8 diye bir model olurdu.Dokunmatik olmayan bar tipi ,HDMI girisi olan ,12mp kamerasi olan ,N97 veya hepsinin ayri ayri modellere tek tek ekleyip ,digerini eksik birakip pazarladigi onlarca model olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 17 Mart 2011; 10:44:40 >

• Şurda reklam var 1000 liraya bir telefon var,benim eski bilgisayarın özellikerinde
  • Şaka mı bu?
    Tasarımıyla dikkat çeken mi?
    Dikkati çekilen var mı?
  • hic iyi degil tasarim acikcasi
  • Yapa yapa bu telefonumu yapmışlar.Keşke hiç ugrasmasaydılar.Ben hayır diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_tpc
    Şaka mı bu?
    Tasarımıyla dikkat çeken mi?
    Dikkati çekilen var mı?

Buda guzel :)

Nokia nin dikkat cekecek baska neyi varki?
    Eskiden mevcut olan bir speaker in verdigi ses kalitesini ölcüt alip ,telefon secenlerin begenecegi kesin.

X7 nin dört köşesinede speaker koymus Nokia.

Daha nasil dikkat ceksin.
  • İçerisindeki işletim sistemi aynı olduktan sonra isterse X 10 bin çıkarsın kendi kullansın bir halta yaramaz turşusunu kursunlar. Cacık'a hıyar olmaz bunlardan.
  • Symbian varsa uzak durmak gerek
  • Nokia'da birilerinin işten çıkarılmasının zamanı geldide geçiyor bile ( tasarımcılardan başlasalar iyi olur )
  • ben nokia hastasıydım. ama beni bile bezdirdi bu nokia. aynı işlemciyi bunda da kullanmışlar. ekran çözünürlüğü hala artmamış.işletim sistemi aynı. neden alalım ki o zaman bu telefonu c7 imden ne artısı var. zaten c7 mide satıyorum. askere gidicem gelene kadar galaxy S II de çıkmış olur. kurtulurum symbiandan.
  • windows mobile geçmeden tövbe almam daha nokia ki daha yeni N8 aldım akıllandım dank etti kafaya (:
  • bu ne yaa telefon mu :) nokia kendini gülünç duruma sokuyo gittikçe
  • arm11 ve symbian. Üstüne bide 256 ramle 640x360 ekran koydunmu ooooh mis gibi. Aynı donanınımı çevir çevir ver gitsin. Yerseniz tabi. 2 yl daha kakalarlar 3 yıllık teknolojiye sahip cihazları.
  • Kasa farklı donanım aynı... Kaç tane telefonda aynı donanımı kullanıyorlar sayan var mı? 4tane hoparlör koysa ne yazar o telefon kağnı gibi oldukta sonra?? Odun gibi tasarımı var... belki kenar boşluklarını azaltsa ve kenarları biraz daha yuvarlak hatlı yapsa bir şeye benzermiş ama bu haliyle odun olmuş anca..
  • tasarım güzel işletim sistemi windows mobile 7 olsa güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnight Madness

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Bir ara Windows Phone 7 ile gelecegi iddia edilen Nokia cihazlarin tasarim resimleri dolaniyordu nette (resmi degil sanirim).

Nokia tasarımıyla dikkat çeken X7 modelini 21 Mart'ta tanıtabilir

Boyle tasarimla cikarsa yikarlar ortaligi. Simdiki cihazlarin tasarimi cok rezil bence (N8 ve X7).

Tasarım tek kelimeyle harika, telefona dokunasım geldi.

Aynen süpermiş

• symbian
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.