Bildirim
Nokia Telefon Değişimi
Under Armour Ücretli Takip 3 Büyük Logo Koşu Ayakkabısı Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BGQMM9J6
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: MyNameLs41
slm arkdaslar nokianın telefon değişimi prosedürü hakkında bilgisi olan var mı?
benim cihaza kvk servisinde değişim kararı almışlar 2 hafta oldu daha ses seda yok dün aradığımda yurt dışından gelip yeni imeı no alıp size gndercez dediler bu süreç hakkında bilgisi olan var mı ?? şimdiden TŞKLER
eğer cihaz ellerinde var ise yenisini vereceklerdir eğer yok ise aynı fiyat aralığında bir başka model önereceklerdir -
benim kullandığım cihaz 5610 XM sordum şu cvp aldım özellikle yurtdışından getirtcez dediler ilk kargoyla gelicek yeni imei no alıp teslim etcez dediler. Türkiyedeki 5610 arızalı die bir şey duydum bu ne kadar doğru ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- stereo ses nedir
- çin nokia imei değiştirme kodu
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- xiaomi whatsapp sorunu
- yenilenmiş telefon
- dimensity 8400
- teşhir ürün alınır mı
- fastboot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X