Bildirim
Nokia Telefon Önerisi
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nokiaya helal olsun.Öyle bi izlenim bırakmışki (etrafımda da öyle) ille de nokia diyen çok kişi var.
Ben değil tabi
Dediklerinize en yakın x6 sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkmenli -- 31 Aralık 2010; 0:12:02 > -
Dostum sana önerim C6-01 modeli
http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-c6-01
Fiyatı internette 699 TL diye geçiyor.Bulunduğun ilde bir Nokia Shop varsa sorabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
Dostum sana önerim C6-01 modeli
http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-c6-01
Fiyatı internette 699 TL diye geçiyor.Bulunduğun ilde bir Nokia Shop varsa sorabilirsin
c6-01 başlığında AF olmamasından yakınan çok insan gördüm. yakın çekimlerde kötü sonuçlar verdiği felan yazılmış. ilk aklıma gelen modellerden birisiydi aslında. -
bende nokia c6-01 tavsiye ederim. ne ararsan var.... fiyatıda makul. kamerası iyi 8 mp -
quote:
Orijinalden alıntı: balci1987
bende nokia c6-01 tavsiye ederim. ne ararsan var.... fiyatıda makul. kamerası iyi 8 mp
8mp ancak yakın çekimde n serisinden çok çok kötü görüntü veriyor. -
c7 kampanya denk getirirsen bi ihtimal 700e yakalarsın,geçen vatanda 750 satıldı. -
Nokia nın açığına dem vurdunuz. Gerçekten de bu fiyat aralığında adam akıllı kamera performansı sunan cihazı kalmadı piyasada. N86 veya X6. Ki X6 da eh yani. Alternatifiniz yok malesef. Bu saatten sonra da piyasada rahat olarak ancak X6 yı bulursunuz. Fiyatı da 750 civarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 31 Aralık 2010; 1:18:21 > -
--- Çifte mesaj. ---
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 31 Aralık 2010; 1:18:14 > -
C7
750 iken kapısıldı bildiğiniz x6 gereksiz pahalı şu an alınmaz -
Hocam ben ocak ayında alacağım,ya c7'yi bu kampanyada yakalayıp 700-750 arası alacağım yada yakalayamazsan direk c6-01 alacağım şahsi kanaticem AF dışında beni zorlayacak eksi bir özelliklik yok,tavsiyem. -
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
C7
750 iken kapısıldı bildiğiniz x6 gereksiz pahalı şu an alınmaz
İşin o kısmını biz de biliyoruz da arkadaş yakın çekim diye özellikle bahsetmiş. N8 hariç yeni seride yok autofocus u olan. Yoksa ben de bilirim C6-01 demesini. Ayrıca C7 800 küsür. -
ben olsam c7 ya da n97mini alırım -
nokianın en iyi modeli şuan N8 -
quote:
Orijinalden alıntı: Bruchausen
nokianın en iyi modeli şuan N8
hocam iyi diyorsun güzel diyorsun da öğrenci bir insana 1000 liralık telefon :D
amacım uzun süreli kullanabileceğim bir telefon almak yani kamerasında detay aramam da o yüzden. 1 yıl sonra şikayet edeceğim bir hal olsun istemiyorum. biriktirdiğim parayı "budur" denen bi modele vermek istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: SSC Aero
ben olsam c7 ya da n97mini alırım
n97 mini artık almasın bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X