Şimdi Ara

Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan ile şirketin geleceğini konuştuk (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
16.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • This was so hpeflul and easy! Do you have any articles on rehab?
  • londra ya gitmişsin hala aynı mikrofun şu mikrofonu değiştir artık ben utandım yaa :D
  • nokiayı savunmayın hala.sattığı telefonların durumu ortada.fiyatları zaten komedi.nokia alınacaksa bunun sebepleri kendi içerisinde vardır muhakkak ama en iyiler arasında değil artık...
  • symbian i suclamayin yaaa. Koybakalim Simbian3 e cift cekirdek 4.3 inc ekran androide tekrar kafa tutar hale gelir. Ama durust olmak gerekirse birdaha nokia almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumları okudum da nokia batmış millet bilinclenmiş...
  • kasım diyo kadın arkadaş aralık bitti hala raflarda göremedim ben
    hatta rafı bile göremedim nokia shopta o derece yani

yaa bi de resmen kameraya baka baka n9 için devamı gelmeyecek diyo ya ona nasıl gıcık oluyorum anlatamam yaa.
    röportajı veren kişi için demiyorum yanlış anlaşılmasın da bu konuda nokiadan kim konuşura konuşsun yani diyo ki
    biz bebek gibi telefon yaptık size kakaladıktan sonra elinizde patlatacaz onları sonra wp ye geçecez diyolar.
  • tuşlu telefonlardaki başarısını dokunmatiklerde gösterse ne güzel olur.5100 ve 6300 efsane oldu.ne güzeldi eski telefonları.şu an galaxy mini var bende ama 6300 kadar ses vermiyor kulaklığa.
  • şuanki telim n97 mini.. son nokia telim olacak..son 1 yıldır çewremdeki kimseye nokia aldırmıyorum.. nokia almıyorum almaya çalışanları uyarıyorum..
  • Şu anki telim 6600 motorola atrix almayı düşünüyorum
  • içinde symbian belle olan yazılımı bu windows mobile çıkınca yükseltilebiliyor mu windowsa?
  • akılsız telefon piyasasının lideri nokia.
  • nokianın pazar payı çok küçüldü teknolojiye ayak uyduramadı akıllı telefonlarıda çerez gibi satarım dediğ ve hiç AR-GE çalışmasını önemsemedi, sonuç 3.sınıf bir şirket konumuna düştü. düşünün samsung nokianın ne kadar gerisindeydi.bir android nelere sebeb oldu :) ben artık nokianın başka alanlara atılmasını bekliyorum. Carl Zeiss ile kamera sektörü gibi mesela. iphone htc ve samsung şu an pazarı brakmayacak gibiler ki zaten htcnin uzun bir sure windows kullandığını ve verim alamadığını biliyoruz. nokia ve microsoft iki düşüş yaşayan şirket bence artık daha hızlı düşecek.

yani ben gidip 1300 tlye nokia almam arkadaş samsung,htc alırım ve üstüne braz daha koyar apple alırm. sen gözün gibi bak simbiyına...
  • Nokia Lumia telefon aldım. Daha bir yılı dolmadan kamerası bozuldu. Kamerasını değiştirdiler. Sonra tekrar bozuldu. Şikayet hattına durumu gayet ayrıntılı açıkladım. Telefon daha çok yeni. Değiştirin bu telefonu dedim. Ama yine servise aldılar. Yine kamerasını değiştirdiler. Telefon bozulup duruyor. Kimse almasın. Hadi bozuluyor neden ısrarla parçasını değiştirip aynı bozuk telefonu bana geri gönderiyorlar. Her servise gidişinde 10+ gün telefon geri gelmiyor. Yerine telefon vermiyorlar. Tüm ayarlar bozuluyor. Bu telefon bana tam bir eziyet oldu.

İkinci kere kamera arızasından dolayı servise gönderdim demiştim. Telefon geldi. Bu seferde sürekli sinyal yok diyor. Hiç bir fonksiyonu çalışmıyor. Denedim. Hatta problem yok. Ancak sinyalin çok kuvvetli olduğu yerlerde çekiyor.

Telefon en üst yetkili serviste onarım görüyor. Gerekli tüm yerleri konu ile ilgili bilgilendirmiştim. Bir yıl olacak hala daha telefonu tam manası ile kullanamıyorum. Açılmadık onarım görmedik yeri kalmadı telefonun.

Ben Lumia yayı özellikle tercih ettim. Bu nasıl kalite. Bu nasıl servis anlayışı. Bu nasıl ürününün arkasında durma bilinci.

Sakın sakın almayın. Ayrıntılı bilgi isteyen seyuboglu@yahoo.com dan bana ulaşabilir. Hemen cevap veremesem de (malum telefonum yok.) görür görmez cevap vereceğim.

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.