Bildirim
Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan ile şirketin geleceğini konuştuk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Symbian göz bebegimiz diyor :) -
Nokia Lumia 800 tasarım olarak müthiş, yazılım olarak ta gelişecektir. Nokia'nın Windows Phone ile başarı yakalayacağından eminim. Ayrıca şirketin genel müdür seviyesinde sık sık kullanıcıların karşısına çıkması da takdire şayan bir gelişme bence. Sanırım Nokia N8'den Lumia 800'e geçeceğim :)) -
Nokia elini symbiandan tamamen çekerse wp7 bayağ bi ilgi görebilir.Bu durumda sadece wp7li telefonlar üretirse tabikide geliştiriciler ile birlikte pek çok uygulaması olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 1 Kasım 2011; 17:08:02 > -
201 301 303 gidiyolar mercedes gibi yakında o304 o403 çıkaracaklar galiba :D -
evet 1 milyar internete girmemiş insanı hayatlarından soğutacaklar :) n82 de 5 tane sekme aç bakalım ne oluyor :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Core2han
evet 1 milyar internete girmemiş insanı hayatlarından soğutacaklar :) n82 de 5 tane sekme aç bakalım ne oluyor :D
hahaha güzel bir şöyleşi .abla çok sevimlisin .fakat artk insanlar kanmıyor bunlara :) -
üste para verse nokia kullanmam smybian hele
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nokıa fanıyım ama her yeni çıkardıkları telefonu dünyanın en iyi telefonu gibi tanıtmaları yokmu hiç sevmiyorum bu yaptıklarını
n8 çıkardılar şimdi unutuldu -
Nokia ya acıyorum valla 1 yıl öncesine kadar diyodum Nokiadan şaşmam şimdi Nokia'ya Yanaşmam diyorum nerden nereye... -
sırf arama-mesaj için kullanacaklar için hala series 40 ideal bence,nokianın bu telefonları çok sağlam çıkıyo...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 34istanbul34
Nokia ya acıyorum valla 1 yıl öncesine kadar diyodum Nokiadan şaşmam şimdi Nokia'ya Yanaşmam diyorum nerden nereye...
+1905 -
nokia'nın yeni wp7 li telefon fiyatlarına baktım da fiyatlar çok yüksek. yine yanlış strateji içindeler. rakiplerinden çok ucuza vermeleri lazım ki herkesin elinde gözükür olsun, iyice yaygınlaşsın. sonra sonra ufak ufak arttırsınlar yine fiyatı. -
N9'daki satışa yaklaşırlarsa dua etsinler. -
windows phone telefonlarında ciddi bir indirime gidilmesi lazım çünkü android sistemli telefonlar bile artık 400 TL ye rahat alınabiliyor.
Bir de uygulama geliştiricilere iyi bir destek vermeleri lazım ki doğal yollar reklamı da yapılmış olsun -
symbiana laf söyleyenlere sesleniyorum... siz elinizdeki oyuncakların symbian olmasaydı 2030 da elinize ancak ulaşacağını hiç düşündünüz müü ?? akıllı telefonların atası symbian kullanıyor.. symbianda sıkıntı yok... ve mükemmel bir sistem.. tabiki adam gibi bir sistemle sunulursa -
DonanımHaber yönetilcieri neden Nokia ve TTNET gibi şirketlerin reklamlarını yapıyorlar? TTNET ve Nokia gibi şirketlerin, sitede çok fazla şikâyet ve sorunları var. Nokia'nın bu hale gelmesi Symbian değlldir, bunu açıklayayım isterseniz.
Nokia son 3 senede piyasaya hatalı modeller sürdü. Bazı Nokia modellerinde arama yaparken, görüşme sırasında hoparlörü açmadığınız halde, arka hoparlörden ses çıkıyor. Böylece görüşme yaparken çevrenizdeki kişiler sizin görüşmelerinizi duyabiliyor.
Bu hatalı modeller şunlardır:
1200
1203
1208
1209
1280
1616
1661
1800
C1-01
C1-02
C2-00
Bu modelleri kullanan birçok kullanıcı çok mağdur oldu. Nokia bu soruna çözüm bulmazken, yaptığı hatayı kabul etmiyor. Bu modeller üzerinden Şikâyetvar.com gibi çeşitli noktalarda şikâyetler mevcut. Bu cihazların çoğu giriş ve bütçe dostu modeller olduğu için herkes tarafından alınması kolay olan telefonlardır. Bu kadar anlamsız bir sorunun Nokia gibi bir firmanın ortaya çıkarması akıl almaz bir durumdur. Nokia bu soruna çözüm bulmayıp, bu kadar kullanıcıyıı mağdur ettiği için kötü günlerine dönmeyi haketti. İnsanlar artık bu yüzden Nokia almamaya karar verdikleri için Nokia'nın sonu böyle oldu. Şu anda X1-00 ve X1-01 modellerinde bu sorunun kalktığını görüyoruz. Bakalım yeni çıkardığı 100 ile 101 modellerinde aynı sorunları görebilecek miyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 1 Kasım 2011; 20:13:19 >
-
Nokia=Yokya............... -
Hahhaaaa :) nokia once fabrika hatasiyla dolu rezil 5800 denen aleti toplasin piyasadan tuketici hakem heyeti karariyla urunu iade ettirip parami kurtardim nokianin soru symbian veya baska yazilimsal eksiklikten ziyade telefonlardaki uretim hatalari bu yuzden tuketici markadan soguyor biraz akil olsa nokiada once uretim hatalarini cozmekle ugrasir.Hem zaten batmak uzere pek de gerek kalmadi -
kevin shields yaptıkları telefonun muhteşem olduğunu bağırarak dile getirmişti
http://www.youtube.com/watch?v=zgYyWnrveO4
Benzer içerikler
- whatsapp gizleme
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- youtube arka planda oynatma iphone
- biyografi sözleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X