Bildirim
'Ayrılan müşteriler dönmeye başladı'|Kaspersky Türkiye Müdürü ile özel röportaj
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kaspersky meğer bu kadar Türkiye'yi önemsiyor, onlara bir tüyo vereyim (gerçi okuyan yoktur, olsun forumdaşlar okusun yeter :)
Sizde bilişim hukukunu iyi bilen avukatlar vardır. Gelin Türkiye'deki Google'ı inceleyin. Uzun bir süredir Türkiye'deki arama sonuçlarında, spam siteler var, bunlar halen önlenmedi. Bunların zararlarını, ulusal ölçekte nasıl güvenlik tehditi oluşturduğunu, kanıtlarıyla yargıya sunup Google'a dava açın. Kamuoyuna da Türkiye'deki kullanıcıların güvenliğine her alanda önem verdiğinizi anlatın.
Dava nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, bu çabanız Türkiye'de muazzam takdir görecektir.
-
Kesinlikle Haklısınız. Efsane Yorum Olmus :)
-
Yeni nesil gaming pc kullanmama rağmen olağan üstü pc de kasmalara neden oluyor.. Evet çok iyi takip ediyor cihazı, hakkını yiyemem, fakat kasma sorunu kesinlikle ciddi bir sorun. Bir dosya arıyorum, sayfanın açılması için 5 10 saniye bekliyorum. Antivirus programını kaldırdım düzeldi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kaspersky meğer bu kadar Türkiye'yi önemsiyor, onlara bir tüyo vereyim (gerçi okuyan yoktur, olsun forumdaşlar okusun yeter :)
Sizde bilişim hukukunu iyi bilen avukatlar vardır. Gelin Türkiye'deki Google'ı inceleyin. Uzun bir süredir Türkiye'deki arama sonuçlarında, spam siteler var, bunlar halen önlenmedi. Bunların zararlarını, ulusal ölçekte nasıl güvenlik tehditi oluşturduğunu, kanıtlarıyla yargıya sunup Google'a dava açın. Kamuoyuna da Türkiye'deki kullanıcıların güvenliğine her alanda önem verdiğinizi anlatın. Dava nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, bu çabanız Türkiye'de muazzam takdir görecektir. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X