https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/turkcell-30-yilina-guclu-buyume-ile-basladi |
Turkcell 30. yılına güçlü büyüme ile başladı (sektörel)
-
- Abone deseni ve loglama (BTK kararıyla)
- Deep Packet Inspection (kısaca DPI)
- Bandwidth Throttling (Bant genişliği daraltma)
- Speedtest sunucularında gerçek olmayan/uygulanmayan hız değerlerinin gösterilmesi
- DNS sunucularının engellenmesi
- Yasal olan IPTV'ler dahil, IPTV erişimlerinin engellenmesi
- VPN servislerinin keyfe keder engellenmesi
- Ucuz yurtdışı çıkış yollarının kullanılması nedeniyle route sayısının anormal artması/başarısız transferlerde bulunması
-
aynen hızlı büyüme görürüm ilerleyen zamanlarda şimdilik kabaca az sayıda kullanıcının sesi çıkıyor etkili olmuyor şimdilik günü kurtarıyor bir yerden sonra büyük patlama olacaktır olumsuz anlamda
böyle söyleyince bana birileri tek son çare çıkış kapısı kaçamak cevaplarla trol diyor
zamanında yediğin hurmalar gelir tırmalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 28 Mayıs 2024; 16:39:55 >
-
Bir tavşan dağa saldırıyor. Wow
Kudur troll
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 sene telekom mobil kullandım yaklaşık 2 senedir turkcell kullanıyorum kapsaması internet hizi avantajları uygulamari yeterince beni tatmin ediyor..Evimin orada sadece turkcell çekiyor ve merkez konuştuğumda sagolsunlar baz istasyonunun çekim gücünü çok iyileştirdiler.Musteri hizmetleri çok iyi yardımcı oluyor sagolsunlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 28 Mayıs 2024; 17:3:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşterilerin yaşamlarını kolaylaştıran inovatif çözümler ile ihtiyaçlara uygun yenilikçi değer teklifleri sunan Turkcell
Birlikte saymaya ne dersiniz bu yenilikçi ve inovatif çözümleri?
- Abone deseni ve loglama (BTK kararıyla)
- Deep Packet Inspection (kısaca DPI)
- Bandwidth Throttling (Bant genişliği daraltma)
- Speedtest sunucularında gerçek olmayan/uygulanmayan hız değerlerinin gösterilmesi
- DNS sunucularının engellenmesi
- Yasal olan IPTV'ler dahil, IPTV erişimlerinin engellenmesi
- VPN servislerinin keyfe keder engellenmesi
- Ucuz yurtdışı çıkış yollarının kullanılması nedeniyle route sayısının anormal artması/başarısız transferlerde bulunması
Başka var mı arkadaşlar benim saymayı unuttuğum?
Evet Sansüronlayn adlı İSS, inovatif çözümlerle interneti dilediği gibi eğip, bükebiliyor. Aynı matrix'in eğilip, büküldüğü gibi...
30. yılına güçlü sansür ve buna bağlı teknolojilerle büyüyen Sansüronlaynı tebrik ediyoruz.
-
Kesinlikle çok doğru eksiği var fazlası yok abartma yok
bu yıl sonu 2 yıllık tecrübe edinmiş olacağım yani kısacası Superonline pişmanlıktır
speedtestte uçuyor kaçıyor deyip kendini tatmin edenler için mükemmel buralarda birlik olup tüketici olarak kullanıcı olarak birbirimizi savunması gerekirken üreticileri savunuyor
bide çok üretkenler çok çözümcüler ya şak diye Superonline müşteri hizmetleri numalarını paylaşırlar yönlendirirler kelime oyunu yaparlar
ya benim ilk 3 ayım müşteri hizmetlerini aramakla geçti bu sansür engelleme konusunu anlatmakla geçti anlayan oldu anlamayan oldu hepsi hep speedtest yapıp sorun yok dedi açılan şikayet kayıtları çözülmediği halde çözüldü olarak değiştirdiler yani müşteri hizmetleri servisi kesinlikle KISIR DÖNGÜ çözüm yok
müşteri hizmetleri kullanıcının cebinden para çıkacaksa yardımcı olurlar statik ip almak gibi :))))))))))))))))))))))))))))))
sabırlıyımdır sözleşme bitsin bu yıl sonu bitecek ben yapacağımı biliyorum
Zamanında şöyle bir video paylaşmıştım
Wi-Fi değişikliği yani iss değişikliği ve çözüm
Windows Phone Türkiyeyoutubekarma değer hatası - ilginç çözüm 3/1https://www.youtube.com/watch?si=6NyT4mPzzlCQnonq&v=1PphLGNuPwE&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 28 Mayıs 2024; 19:1:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güçlü büyüyerek hizmet kalitesini kötüleştiren başka bir firma yoktur sanırım bu dünyada.
Akşam 7-8'den sonra yurtdışına kağnı gibi erişiyoruz. 3-4 yıl önce yoktu böyle bir şey yurtdışındaki noktalara en düşük gecikme en stabil bağlantı süperonline'da idi her yıl daha kötüye gitti ve gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 28 Mayıs 2024; 19:14:45 > -
19:00 - 01:00 arası rezalet olduğundan, ben yarasa modunda yaşıyorum açıkçası. Saat gece 1'den sonra oyunlarda akıyorum ama bu saatlerin öncesindeki işler rezalet.
-
"yıllık bazda %11,8 artışla"
bu enflasyonda tl bazında %12 artış reel düşüş demektir, arındırılmış rakam değilse.
edit: tabi geçen seneki rakamlar alttaki gibi:
"Turkcell'in grup gelirleri 2023 yılının birinci çeyreğinde yıllık bazda %61,5 büyüdü. Net kâr %250,8 artarak 2,8 milyar TL oldu."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 31 Mayıs 2024; 9:21:49 > -
uzun bir süredir bardağa damla damla birikiyor Superonline nın sorunları kullanıcının şikayetleri elbet bardaktaki su taşacak şikayet sorun patlaması olacağını düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Müşterilerin yaşamlarını kolaylaştıran inovatif çözümler ile ihtiyaçlara uygun yenilikçi değer teklifleri sunan Turkcell Birlikte saymaya ne dersiniz bu yenilikçi ve inovatif çözümleri? Başka var mı arkadaşlar benim saymayı unuttuğum? Evet Sansüronlayn adlı İSS, inovatif çözümlerle interneti dilediği gibi eğip, bükebiliyor. Aynı matrix'in eğilip, büküldüğü gibi... 30. yılına güçlü sansür ve buna bağlı teknolojilerle büyüyen Sansüronlaynı tebrik ediyoruz. |
Güçlü büyüyerek hizmet kalitesini kötüleştiren başka bir firma yoktur sanırım bu dünyada. Akşam 7-8'den sonra yurtdışına kağnı gibi erişiyoruz. 3-4 yıl önce yoktu böyle bir şey yurtdışındaki noktalara en düşük gecikme en stabil bağlantı süperonline'da idi her yıl daha kötüye gitti ve gidiyor. |
Benzer içerikler
- güvenli internet hangi siteleri engelliyor
- superbox modemi başka hat ile kullanabilir miyim
- 1 aylık taşınabilir internet
- superonline modem iade nasıl yapılır
- digitürk internet altyapısı kimin
- mobil veri çekmiyor
- turkcell abone sayısı
- zyxel modem kurulumu
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- statik ip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X