Şimdi Ara

Nokia X2-00 Her Şeyi Sesli Dinleyelim Ana Başlık. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
61.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonu kullanan arkadaşlar fotoğraf ve video örnekleri paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biglebowski28

bu telefonu kullanan arkadaşlar fotoğraf ve video örnekleri paylaşabilir mi?

Konunun sayfalarında fotoğraflar var lütfen araştırın.
  • arkadaşlar bende bi x2 kullanıcıyım ve herşey gayet güzel ama benım bi sorunum var birçok oyunu kuramıyorum setifika sorunu verıyor java yuklemeye çalışıyorum ama bir türlü beceremedım bu konuda yardımcı olabilcek arkadaş varsa cvp atarsa çok sevınırım...
    şimdiden çok teşekkürler..
    Orijinalden alıntı: rapstars
  • 3 çeşit kulaklık ucu var , ben en ufak olanı denedim , kulağıda yormuyor hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Arkadaşlar hafıza kartına müzik die klasör açıp herşeyi oraya attım ama müzik çalarda tüm şarkılarda görünmüyor neden ?

Kütüphaneyi güncelledin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Güncelledim olmadı

Telefonu kapat aç ve hafıza kartını çıkar bir daha tak telefonu aç.
  • Bu telefonun yani X2 nin sesi 5800 XM den daha mo yüksek?
  • x6 ile test yaptım , bulunduğum depo inledi , öyle diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Bu telefonun yani X2 nin sesi 5800 XM den daha mo yüksek?

5800 xm Ses Cıkıyomu desen Daha iyi olur....
    Ama x2 Ses Sistemi gibi...
  • slm arkadaşlar bende x2 aldım (3 ay oldu) benim tel v4.90 nokia sitesinde v8.17 yazılım cıkmış. ben telden v4.90 güncellemiştim şimdi telden v8.17 güncellemek istiyorum tel diyorki YENİ GÜNCELLEŞTİRME YOK DİYOR bu sorunu nasıl cözerim.bi yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cms43

slm arkadaşlar bende x2 aldım (3 ay oldu) benim tel v4.90 nokia sitesinde v8.17 yazılım cıkmış. ben telden v4.90 güncellemiştim şimdi telden v8.17 güncellemek istiyorum tel diyorki YENİ GÜNCELLEŞTİRME YOK DİYOR bu sorunu nasıl cözerim.bi yardım edin

Hayırlı olsun.

Henüz telefonunuzun ürün koduna uygun yazılım olmayabilir biraz bekleyin.
  • Grisi çok hoş görünüyor.
  • TEŞEKÜRRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapstars

quote:

slm arkadaşlar bende x2 aldım (3 ay oldu) benim tel v4.90 nokia sitesinde v8.17 yazılım cıkmış. ben telden v4.90 güncellemiştim şimdi telden v8.17 güncellemek istiyorum tel diyorki YENİ GÜNCELLEŞTİRME YOK DİYOR bu sorunu nasıl cözerim.bi yardım edin

Hayırlı olsun.

Henüz telefonunuzun ürün koduna uygun yazılım olmayabilir biraz bekleyin.

Yada NSS programı ile ürün kodunu değiştirin. Boşuna beklemeyin.
  • Herkezde yükseltirken sorun olmuş benimkinde niye olmadı Şanslıyım galiba :D
  • En yeni olan her zaman Daha İyidir ...Çünkü firmalar Güncellemelerde Ürünün Eksik Yerlerini Giderip Gerekli olan Yerleri düzeltiyorlar...
  • NOKİA X2 KULLANAN ARKADAŞLAR X2 YE GÖRE TEMA BULABİLİYORMUSUNUZ
  • quote:

NOKİA X2 KULLANAN ARKADAŞLAR X2 YE GÖRE TEMA BULABİLİYORMUSUNUZ

Aşağıda link verdim oradan indir yükle.

Cep temaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersahin -- 3 Nisan 2012; 18:45:55 >
  • rapstar teşekürler...
  • nokıa x2 aldım(telefon şans işidir) sanırım 2 ay oldu.1 ay kullandıktan sonra çekım gucu düşmeye başladı.telefon kendi kendine kapandı ıkı kere ve gelen çağrıda ve gıden çağrıda ses gelirken kesılmeler oluyor.telefonu garantıye gonderdım gelen sonuç kullanıcı hatası içine su kaçırmışım ana karta su gitmiş ki kesinlikle böyle bir olay yokdaha ılk gonderişim.şimdi ben ne yapmalıyım veya başına gelen varmı boyle bır olay nasıl bır yol izlemeliyim.tüketici mahkemesıne gitmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.