Şimdi Ara

Nokia X2-00 Her Şeyi Sesli Dinleyelim Ana Başlık. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
61.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sPeerless

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Saç kurutma makinesi nem bırakır içinde, pirinç bütün nemi emer.

Tamam 1 kase pirinci ziyan edicez artık

Alıntıları Göster
    Buda önceki sayfalarda paylaşılan bir resim ...................

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Buda önceki sayfalarda paylaşılan bir resim ...................

Alıntıları Göster
    sonuç olarak çoğu kişinin berbat,aman ha 2 mp daha iyi gibi saçmasapan yorumlarına kanmayın...3.2 mp lerden iyi..ama tabiki 5mp le alakası yok uzaktan yakından..flaşı çok kullanışlı bir fener oluyor..fener değil mubarek floresan:)
    birkaç resim daha:
     Nokia X2-00 Her Şeyi Sesli Dinleyelim Ana Başlık.

son 3 resim ışıksız ortam.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neophron -- 6 Mart 2011; 1:37:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tpp

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    evt yakın çekim yaptım pek iyi olmuyor..bulanık..ama genel olarak kötü değil kamera..beklentisi yüksek olanlar için vasatı geçmez..ama idare eder..5800 kullandım onun kamerasına 5 basar örneğin...ama tabiki 5mp ile uzaktan yakından alakası yok..3.2 bu ..o ayarda..
  • mesajı değiştiryorum Allah bin kere razı olsun firmadan. başka yorum yapmıyorum ama nokia gerçekten kendine yapıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

quote:

Orijinalden alıntı: BOB_FARUK06

Bazı firmalarda 15 gün içinde ürünü beğenmeseniz bile 15 gün içinde iade etme hakkınız var. Ürünü Şu şekilde iade alırlar parayı iade etmezler.. paranın karşılığında genel olarak çek verirler. O çekle istediğiniz ürünü alabilirsiniz... Ürünü savunmuyoruz sadece verilen paraya göre iyi özellikler olduğunu söylüyoruz arkadaşım. Beğenip beğenmemek sana kalmış... İlla herkez beğenmek zorunda değil... 15 günü geçirmeden iade yapıp kamerası AF olan bir ceptelefonu alabilirsiniz...

tşk ederim,yarın dartye gideceğim umarım sorun çıkarmadan iade alırlar uğraştırmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9köy -- 7 Mart 2011; 14:31:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

mesajı değiştiryorum Allah bin kere razı olsun firmadan. başka yorum yapmıyorum ama nokia gerçekten kendine yapıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

quote:

Orijinalden alıntı: BOB_FARUK06

Bazı firmalarda 15 gün içinde ürünü beğenmeseniz bile 15 gün içinde iade etme hakkınız var. Ürünü Şu şekilde iade alırlar parayı iade etmezler.. paranın karşılığında genel olarak çek verirler. O çekle istediğiniz ürünü alabilirsiniz... Ürünü savunmuyoruz sadece verilen paraya göre iyi özellikler olduğunu söylüyoruz arkadaşım. Beğenip beğenmemek sana kalmış... İlla herkez beğenmek zorunda değil... 15 günü geçirmeden iade yapıp kamerası AF olan bir ceptelefonu alabilirsiniz...

tşk ederim,yarın dartye gideceğim umarım sorun çıkarmadan iade alırlar uğraştırmazlar.

Alıntıları Göster
    dostum kamera çok iyi diyen olduğunu zannetmiyorum forumda..ama ben 5800 kullandım biliyorsun 3.2 mp o..ondan iyi çekiyor güneşli ortamda...yazdım yukarda demekki okumadın...kamera beklentisi yüksek olanlar için vasatı geçmez..n82 gibi muhteşem çekmez ..neden ..çünkü auto focus yok+mercek iyi değil..3.2 ayarında...

• kamera gerçekten hayal kırıklığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Skill

kamera gerçekten hayal kırıklığı
    ARKADAŞLAR İYİ VEYA KÖTÜ ALDIK BİR KERE DÖNÜŞ YOK. ONUN İÇİN VAR OLAN PROBLEMLERİ ÇÖZMEYE ÇALIŞALIM. BULDUĞUMUZ PÜF NOKTALARINI BİRBİRİMİZLE PAYLAŞALIM.

ÖNCE BULDUĞUM ŞEYLER:

1. NOKİA X2'NİN GİZLİ KODLARI "http://nokiax2paylasim.0fees.net/gizli.htm"

Telefonunuzun ömrünü falan da gösteriyor.

2. TELEFONUNUZUN BATARYASINI ÇIKARIN VE ARKASINDA HANGİ ÜLKE YAPIMI OLDUĞUNA BAKIN EĞER FİLLANDİYA VEYA HUNGARY ( MACARİSTAN) YAPIMIYSA KALİTELİ ÇIKIYOR. BENİMKİ ROMANYA MALI

ŞİMDİ SORULARIM

1. MÜZİK DİNLEMİYORUM, TELEFONLA OYNAMIYORUM, HER GÜN 1 SAAT KADAR TELLE KONUŞUYORUM AMA ŞARJIM 3 GÜN GİDİYOR. NOKİANIN SİTESİNDE BU TEL İÇİN KONUŞMA SÜRESİ 13,5 SAAT BEKLEME SÜRESİ 26 GÜN DEMİŞ. BEN 3 GÜNDE EN FAZLA 3 SAAT KONUŞUYORUM ŞARJ NASIL HEMEN BİTİYOR. SERVİSE GÖSTEREYİM Mİ? YOKSA SİZİNKİLER DE Mİ ÖYLE?

2. TELEFON TUŞ KİLİDİNDEYKEN HERHANGİ BİR TUŞA BASINCA IŞIK YANIYOR DİGER NOKİA TELLERİMDE BÖYLE DEĞİLDİ BU SORUNU ÇÖZEBİLEN VAR MI?

3. ÇOKLU ALARM PROGRAMI ARADIM BULAMADIM. BU TELEFON İÇİN JAVA OLAN BİR ALARM PROGRAMI VAR MI?

4.KULAKLIĞA SES AZ GELİYOR VE KULAKLIKSIZ KONUŞURKEN SESİM YANKI YAPIYOR. BU DURUMLARI ÇÖZEBİLEN VEYA BİR TAVSİYEDE BULUNACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN YAZACAKLARI ECEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: cafcas

ARKADAŞLAR İYİ VEYA KÖTÜ ALDIK BİR KERE DÖNÜŞ YOK. ONUN İÇİN VAR OLAN PROBLEMLERİ ÇÖZMEYE ÇALIŞALIM. BULDUĞUMUZ PÜF NOKTALARINI BİRBİRİMİZLE PAYLAŞALIM.

ÖNCE BULDUĞUM ŞEYLER:

1. NOKİA X2'NİN GİZLİ KODLARI "http://nokiax2paylasim.0fees.net/gizli.htm"

Telefonunuzun ömrünü falan da gösteriyor.

2. TELEFONUNUZUN BATARYASINI ÇIKARIN VE ARKASINDA HANGİ ÜLKE YAPIMI OLDUĞUNA BAKIN EĞER FİLLANDİYA VEYA HUNGARY ( MACARİSTAN) YAPIMIYSA KALİTELİ ÇIKIYOR. BENİMKİ ROMANYA MALI

ŞİMDİ SORULARIM

1. MÜZİK DİNLEMİYORUM, TELEFONLA OYNAMIYORUM, HER GÜN 1 SAAT KADAR TELLE KONUŞUYORUM AMA ŞARJIM 3 GÜN GİDİYOR. NOKİANIN SİTESİNDE BU TEL İÇİN KONUŞMA SÜRESİ 13,5 SAAT BEKLEME SÜRESİ 26 GÜN DEMİŞ. BEN 3 GÜNDE EN FAZLA 3 SAAT KONUŞUYORUM ŞARJ NASIL HEMEN BİTİYOR. SERVİSE GÖSTEREYİM Mİ? YOKSA SİZİNKİLER DE Mİ ÖYLE?

2. TELEFON TUŞ KİLİDİNDEYKEN HERHANGİ BİR TUŞA BASINCA IŞIK YANIYOR DİGER NOKİA TELLERİMDE BÖYLE DEĞİLDİ BU SORUNU ÇÖZEBİLEN VAR MI?

3. ÇOKLU ALARM PROGRAMI ARADIM BULAMADIM. BU TELEFON İÇİN JAVA OLAN BİR ALARM PROGRAMI VAR MI?

4.KULAKLIĞA SES AZ GELİYOR VE KULAKLIKSIZ KONUŞURKEN SESİM YANKI YAPIYOR. BU DURUMLARI ÇÖZEBİLEN VEYA BİR TAVSİYEDE BULUNACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN YAZACAKLARI ECEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Alıntıları Göster
    1.Benimkiside Romanya malı telefonun.
    2.Bu bütün nokia modellerinde böyle Zaten tuş kilitliyken basıldıgında ekran parlaklıgı yarım aydınlatmalı yanıyor ve 1sn de kapanıyor.
    3.Bunu bilmiyorum ama telefon s40 java oldugu için Rahatlıkla bulunur....
    4.Böyle bir durum telefonumda yok., kulaklık sesi çok yüksek hatta kısmak zorunda bile kalıyorum.
    Gazeteden Fotograf çektim Şimdi Uploadlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 7 Mart 2011; 21:07:19 >

• quote:

1.Benimkiside Romanya malı telefonun.
    2.Bu bütün nokia modellerinde böyle Zaten tuş kilitliyken basıldıgında ekran parlaklıgı yarım aydınlatmalı yanıyor ve 1sn de kapanıyor.
    3.Bunu bilmiyorum ama telefon s40 java oldugu için Rahatlıkla bulunur....
    4.Böyle bir durum telefonumda yok., kulaklık sesi çok yüksek hatta kısmak zorunda bile kalıyorum.
    Gazeteden Fotograf çektim Şimdi Uploadlıyorum.

Alıntıları Göster
    Kulaklık sesi az diyorsanız belki saçma gelebilir ama kulaklık jackının tam oturduğuna emin olun.Arkadaşımda var x2.Aynı sorundan yakındı.Biraz uğraştım,oturdu yerine.

• quote:

Kulaklık sesi az diyorsanız belki saçma gelebilir ama kulaklık jackının tam oturduğuna emin olun.Arkadaşımda var x2.Aynı sorundan yakındı.Biraz uğraştım,oturdu yerine.

Alıntıları Göster
    Buyrun GAZETEDEN NOKİA X2 ÇEKİMİ..................................................

• quote:

Buyrun GAZETEDEN NOKİA X2 ÇEKİMİ..................................................

Alıntıları Göster
    Otofokus olsaydı çok daha iyi olabilirdi. Neticede müzik telefonu. Alanında da oldukça başarılı.
  • quote:

Otofokus olsaydı çok daha iyi olabilirdi. Neticede müzik telefonu. Alanında da oldukça başarılı.

Alıntıları Göster
    çok kuraclamaz fazla konusmazsam 5 güne yakın şarjı gidiyor...kulaklık sesi yüksek senin cihazda sıkıntı olabilir..alarm programı bulursam upload ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neophron

çok kuraclamaz fazla konusmazsam 5 güne yakın şarjı gidiyor...kulaklık sesi yüksek senin cihazda sıkıntı olabilir..alarm programı bulursam upload ederim...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu telefonda karşılaştığım bir problem var. Kulaklığı tam takınca, sadece tek tarafı çalışıyor ve ayrıca sesi çok kısık geliyor. Yarım takınca ise herhangi bir problem olmadan iki taraftan da çok yüksek ses geliyor. Başka bir kulaklıkla denedim ve yine aynı problemle karşılaştım. Bu sorunla karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut -- 13 Mart 2011; 23:20:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hope_umut

Arkadaşlar bu telefonda karşılaştığım bir problem var. Kulaklığı tam takınca, sadece tek tarafı çalışıyor ve ayrıca sesi çok kısık geliyor. Yarım takınca ise herhangi bir problem olmadan iki taraftan da çok yüksek ses geliyor. Başka bir kulaklıkla denedim ve yine aynı problemle karşılaştım. Bu sorunla karşılaşan var mı?

vakit kaybetmeden garantiye götür arkadaşım bi sorun vardır..benim kulaklıkla ilgili hiç bir problemim yok sesi az geliyo diyenlerede bi anlam veremiyorum sos seste 4-5 şarkıdan sonra sesi kısmak zorunda kalıyorum ve son derece temiz ve kaliteli veriyo sesi içinizde hissediyosunuz resmen
  • quote:

Servise götür kulaklık konektörünü değişsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersahin

quote:

Servise götür kulaklık konektörünü değişsinler.

Alıntıları Göster
    Bugün aldım bu telefondan, gerçekten beğendim. Keypad'e henüz alışamadım ama o da hallolur zamanla..

• quote:

Orijinalden alıntı: iyaan

Bugün aldım bu telefondan, gerçekten beğendim. Keypad'e henüz alışamadım ama o da hallolur zamanla..

n73 me ile kamera ve ses karşılaştırması yapsan? Kamerada n73 daha iyidir de sesi merak ediyorum.

• quote:

quote:

n73 me ile kamera ve ses karşılaştırması yapsan? Kamerada n73 daha iyidir de sesi merak ediyorum.

Ses de her şekilde daha iyi. Hem kulaklıkla hem de kulaklıksız yüksek seviyede daha net ses alıyorsun. Özellikle hoparlörden çıkan ses çok yüksek ve düzgün. Arkadaşlar şaşırdı "o küçücük aletten o ses nasıl çıkıyor" diyorlar.

Kamerası benim için önemli değil ama gerçek bir 5 mp değil, yüksek bir beklentiniz olmasın. Kıyaslama yapmak için şu konuya bir göz atın isterseniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_9268774/tm.htm

• quote:

quote:

normal çekimde X2 daha iyi çekiyor ben kendim kıyasladım.
    Ama makro Ve manzara çekimlerinde n73 oda autofocus oldugu için Ama normal çekimlerde n73 den daha iyi.........................
  • quote:

quote:

quote:

Ses de her şekilde daha iyi. Hem kulaklıkla hem de kulaklıksız yüksek seviyede daha net ses alıyorsun. Özellikle hoparlörden çıkan ses çok yüksek ve düzgün. Arkadaşlar şaşırdı "o küçücük aletten o ses nasıl çıkıyor" diyorlar.

Kamerası benim için önemli değil ama gerçek bir 5 mp değil, yüksek bir beklentiniz olmasın. Kıyaslama yapmak için şu konuya bir göz atın isterseniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_9268774/tm.htm

Alıntıları Göster
    x6 nın bile sesini bastırdım bugün, arkadaş 1 garip baktı bana

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.