Şimdi Ara

Nokia X2-00 Her Şeyi Sesli Dinleyelim Ana Başlık. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
61.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Hocam PM attım.

hocam yanıtladım
  • merhaba arkadaslar bende 1 haftadır x2 kullanıcısıyım memnunum telefonumdan yanlız cektigim fotoları bluetooth ile pc ye atamıyorum pc den mp3 yada video alırken sıkıntı yok ama pc ye atarken sıkıntı veriyo. teknosa dan aldıydım onlara sordum pc ye bir yazılım yuklenmesi gerekiyo dediler.boylesi problem yasayan varmı?
  • ARKADAŞLAR X2 İÇİN SİTE KURMUŞLAR BURADA AYRINTILI OLARAK YORUMLAR FALAN VAR
    NOKIAX2PAYLASIM
  • İçerikte şimdilik birşey yok
  • İÇERİK DERKEN BAŞKANIM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuliaN

merhaba arkadaslar bende 1 haftadır x2 kullanıcısıyım memnunum telefonumdan yanlız cektigim fotoları bluetooth ile pc ye atamıyorum pc den mp3 yada video alırken sıkıntı yok ama pc ye atarken sıkıntı veriyo. teknosa dan aldıydım onlara sordum pc ye bir yazılım yuklenmesi gerekiyo dediler.boylesi problem yasayan varmı?

Nokia Pc Suite programını kurucaksın.

Linki verilen site bu forumdan biri tarafından yapılmış belli.
  • Merak ettim o siteyi link verinde bakayım.
  • SAKIN ALMAYIN! BEN ALDIĞIMA ÇOK PİŞMANIM.
    NEDEN Mİ? 

1.KONUŞURKEN KENDİ SESİNİZİ DUYUYORSUNUZ.
    2.KONUŞURKEN SES ÇOK AZ GELİYOR, KULAĞINIZA İYİCE YASLAMAZSANIZ SES NET GELMİYOR.
    3.KAMERASI 5 MP DEĞİL, KARDEŞİMİN 2MP TELİYLE KARŞILAŞTIRDIM NETLİK OLARAK ONDAN ÇOK AZ İYİ.
    4.KULAKLIĞI İĞRENÇ.UCUNDA LASTİKLER VAR KULAĞINIZIN İÇİNE OTURUYOR. HAVA ALMAYACAK ŞEKİLDE BİR SÜRE SONRA BUNALTI VERMEYE BAŞLIYOR. SÜREKLİ KULAKLIKLA KONUŞANLAR BENİ ANLARLAR.
    5.SYMBİAN ÖZELLİĞİ YOK HİÇBİR ŞEY YÜKLEYEMİYORSUNUZ.
    6.TUŞ KİLİDİNDEYKEN BİLE TUŞLARA DOKUNURSANIZ EKRAN IŞIĞI YANMAYA BAŞLIYOR CEBİNİZDE TAŞIRSANIZ ŞARZI EN FAZLA BİR İKİ GÜN GİDER.
    7.PLASTİK KALİTESİ ÇOK KÖTÜ ARKA KAPAK BİR İKİ AYDA ELİNİZDE KESİN KALIR. 5-6 AYA KALMAZ DIŞ KAPAĞINI YENİLEMEK ZORUNDA KALIRSINIZ. TELEFON DİĞER NOKIA'LAR GİBİ YILLARCA KULLANILABİLECEK BİR TELEFON DEĞİL.
    8.ŞARJI TAM 2 GÜN GİDİYOR
    9. SONUÇ OLARAK NOKIA GÖZÜMDEN DÜŞTÜ.

AHA BU SİTEDE YORUMLAR VAR:

http://nokiax2paylasim.0fees.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafcas -- 1 Mart 2011; 19:50:33 >

• Bu kadar da palavra atılmaz kim yazdıysa yorumu çok büyük beklenti içine girdiği için bu şekilde yazmış...

Plastik kalitesi kötü demiş , arka kapak 1 kere plastik değil...

2 gün şarj diyor , ee tabi 24 saat müzik dinlersen biter elbette

kulaklık sıkıyor demiş ama içerisinde küçük orta ve büyük boy çıkan kulaklık sticklerini değiştirmeyi akıl edememiş. Herkesin kulak yapısı farklı , kendine uygun olanı seçiceksin.

telefon s60 değil s40 symbyn zaten 5300 xpress ten beri gelen yazılım , ve yapıcaklar belli , elbette program yükleyemezsin kafana estiği gibi.
    tuş kilidinde dokununca yanıyo , tamam yansın bunda kişiye göre sorun vardır ama niye şarjı 2 günde bitsin, telefonun üstüne oturupta mı geziyoruz hayret birşey arkadaş.

konuşurken ses gayet iyi geliyor, arkadaşın kulağında bir problem var demek...

kamera 5 mp , autofocus özelliği olmadığı için yeterli düzeyde değil ama pixel sayısı görüntü netliğini ifade etmez, çekim kare\saniye olayını gösterir.

yanlış yunnuş yorum yapan cahil adamlar oldumu acayip tav oluyorum , maldan anlamayan mal böyle oluyor demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: cafcas

SAKIN ALMAYIN! BEN ALDIĞIMA ÇOK PİŞMANIM.
    NEDEN Mİ? 

2.KONUŞURKEN SES ÇOK AZ GELİYOR, KULAĞINIZA İYİCE YASLAMAZSANIZ SES NET GELMİYOR.
    3.KAMERASI 5 MP DEĞİL, KARDEŞİMİN 2MP TELİYLE KARŞILAŞTIRDIM NETLİK OLARAK ONDAN ÇOK AZ İYİ.
    4.KULAKLIĞI İĞRENÇ.UCUNDA LASTİKLER VAR KULAĞINIZIN İÇİNE OTURUYOR. HAVA ALMAYACAK ŞEKİLDE BİR SÜRE SONRA BUNALTI VERMEYE BAŞLIYOR. SÜREKLİ KULAKLIKLA KONUŞANLAR BENİ ANLARLAR.
    6.TUŞ KİLİDİNDEYKEN BİLE TUŞLARA DOKUNURSANIZ EKRAN IŞIĞI YANMAYA BAŞLIYOR CEBİNİZDE TAŞIRSANIZ ŞARZI EN FAZLA BİR İKİ GÜN GİDER.
    7.PLASTİK KALİTESİ ÇOK KÖTÜ ARKA KAPAK BİR İKİ AYDA ELİNİZDE KESİN KALIR. 5-6 AYA KALMAZ DIŞ KAPAĞINI YENİLEMEK ZORUNDA KALIRSINIZ. TELEFON DİĞER NOKIA'LAR GİBİ YILLARCA KULLANILABİLECEK BİR TELEFON DEĞİL.

1.Her telefonda Kendi Sesin Çok çok az şekilde duyulur.(n73 motorola e8 samsung pixon e250 nokia 5230 kullandıgım telefon hepsindede çok az vardı.)
    2.KONUŞURKEN SES GAYET YÜKSEK GELİYOR.
    3.evet 5mp tam değil ama 2 mp de degil N73 ile karşılaştırdıgımda Ondan İYi çekiyor.Yani 3.5-4 mp filan.........
    4.Kulaklıgı Güzel ve yüksek ses veriyor .Ayrıca o kulak padleri 2 tane çıktı bende Biri büyük Biri küçük İStediginizi takın.kulaklıgı beyenmediyseniz 3.5 mm standart jack girişi var.İstediginizi takın.
    5.SYBİAN kullanılmaması daha iyi Telefon Hiç kasmıyor SYBİAN ları Herkez Biriyor Çok kasıyor.Ama X2 de Kasmadan eser yok.
    6.Daha önce tuşlu telefon kullanmamışsınız Galiba.
    7.Arka kapak ALİMİNYUM KAPAK DAYANIKLI malzemeden üretilmiş.
    Telefon Çok hafif Oldugu için Kalitesiz gibi Duruyor elde ve İnce.....
    8.şarjı 5-6 gün gidiyor tabi Müzik filan dinlemiyorum sadece Konuşmak için kullanıyorum.
    9.Daha Önce İphone HTC blackberry gibi Telefonlar kullandıysanız Siz Normal gelebilir.

• arkadaşlar telefonda demosu olan asphalt 4 elite racing oyununun tam versiyounu arıyorum ama bir türlübulamadım.bana yardım edecbilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CommandAura

Herkese selamlar,

Şöyle bir durumla karşılaştım:

Telefonun kutusundan normalde USB bağlantı kablosu çıkmıyor. Başlarda hafıza kartını bilgisayara takarak dosya transferi vb yapıyordum. Sonra bir telefoncudan USB kablosu aldım. Telefonu bilgisayara bağladım. Ve gördüm ki telefon USB'den şarj oluyor! Çok şaşırdım, bu Nokia için bir devrim dedim kendi kendime, artık iş yerinde falan şarj ederim telefonu diye düşünüyordum. Her neyse, gece yatarken bilgisayarı açık bıraktım, telefonu da USB den bağlı bıraktım sabaha kadar şarj olsun diye. Sabah telefona baktığımda telefon hala şarj oluyor gözüküyordu. Normalde prizden maksimum 2 saatte şarj olan telefon 6 saattir USB'den şarj olmamış ?? Telefonu sonra prizden normal şarj ettim sorun çıkmadı. Bir süre sonra telefonun şarjı bitince tekrar USBden şarj etmeyi denedim ama nafile, saatlerce dursa da şarj olmuyor. Dedim demekki Nokia bizi kandırmış boş yere umut vermiş, USBden şarj olayından vazgeçtim.

Şimdi asıl noktaya geliyorum:

USB'den şarj olayı ile tanışmadan önce ortalama 6 gün giden şarj şimdi ortalama 3 gün, zorlasan 4 gün gidiyor. Full dolu iken 4 çizgi olan şarj göstergesi 3 çizgiye inmiyor direk 2 çizgiye düşüyor. Daha önceleri şarj performansı ile ilgili buraya yazmıştım, günde 2 saat müzik dinlerim. Bu rakamlar günde 2 saat müzik dinlendiği durumdaki verilerdir.

Olaya anlam vermeye çalışıyorum: USB voltajı adaptörün voltajından farklı olabilir, eğer durum buysa Nokia'nın bu telefonun USB'den şarj olmasına izin vermesi bana skandal gibi geliyor. Benzer bir durumla karşılaşan, yada bir fikri olan varmı?

Şunu da ekleyeyim, bu bir "arıza" değil benim için. 6 gün giden şarjın 4 güne inmesi büyük bir handikap da değil, en nihayetinde böyle birşey için telefonu servise falan götürmeyecem ama uyuz oldum açıkçası

Benim yukarıda bahsettiğim durum herhalde çok spesifik bir durum, kimse yorum yapmadı.

Ozaman olayı basit bir soruya indirgeyim: Telefonu USB'den başarılı bir şekilde şarj eden/edebilen varmı?

• USB durumu nadiren bende de oluyor, şarja taktığımda dolmuyor ve ovi pc suite programıda açılmıyor. Sorun nedir değildir kestiremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khán

arkadaşlar telefonda demosu olan asphalt 4 elite racing oyununun tam versiyounu arıyorum ama bir türlübulamadım.bana yardım edecbilecek olan var mı?

Burda bi' sürü oyun var.
    http://www.bilgisayar.gen.al/d/telefone/
  • Arkadaşlar merhaba bende yaklaşık 2 aydır x2 00 kullanıyorum yurddışından aldım ve türkçe si yoktu 4 usd ye türkçe yüklettim ve cok keyifli kullanıyordum ama türkiye ye dönünce net den güncelledim önceki versiyon ne idi bilmiyorum ama şimdiki versiyon 4 90 o ne birde baktımki türkce yok olmuş dillerden giriyorum ama sadece orjinal yüklenmiş 4 dil var ingilizce arabca fıransızca ispanyolca ayrıca kutusunda USB bağlantı kablosu kulaklıgı ve şarj aleti mevcut şarjı yaklasık bir hafda gidiyo 2 GB hafıza kartı taktım müzik dinleme süper ayrıca arka kapak aliminyum ve dış kasa cok saglam yani bi sorun yok sadece türkiyede 4 90 versiyonunun türkçe programı varmı acaba bi kaç yere sordum henüz türkiyede yok dediler bilen varsa lütfen yardım...
  • USB bağlantı kablosu ilede mükemmel şarj oluyo ve bütün resim müzik yüklemelerimi USB bağlantı kablosu ile yapıyorum mesajlarımı rehberi kısaca bütün tlf nu laptop dan ovi suitle kontrol ediyorum hadda mesaj bile yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafcas

SAKIN ALMAYIN! BEN ALDIĞIMA ÇOK PİŞMANIM.
    NEDEN Mİ? 

kusura bakma ama yorum yazanlar saçmalamış..
    ben alalı 2 ay oldu müzik dinliyorum hergün yaklaşık 30-35 dakka 4-5 gün şarjı gidiyor.
    arka kapak alaşımı gayet iyi 3.aya gircem sıfır gibi...
    konusurken kendi sesim falan gelmiyor saçmalık...tamamen uydurma..
    kamera doğru 5mp değil ama 5800 ın 3.2 den gayet ii....3.5 desek daha doğru..
    kulaklığı kullanmak zorunda değilsin.gırtlağını sıkan yok..istediğin kulaklığı tak..gayet kullanışlı kulaklık aslında.kullanabilene..
    symbian yok doğru..java oyun,tema,uygulama yükleniyor..tonlarca var nette...
    sesi mükemmel hem kulaklıkla hem hoparlörle..
    telefon hızlı uyuzlanmıyor 8gb kart takınca..
    bu fiyata gayet iyi bir nokia..
    saçmalamayı kesip millete doğru bilgi versin o sitede o yorumu yazanlar...
    sende dostum her yazılana inanma bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neophron -- 5 Mart 2011; 0:49:27 >

• x2-00..güneşli vede bulutlu ...........
    yeni resimler eklenecek...
  • Resimler gayet güzel görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.