Şimdi Ara

Nokia X2-00 Her Şeyi Sesli Dinleyelim Ana Başlık. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
61.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazılım versiyonum v04.80 fakat "yazılım güncellemesi yok" diyor

Sorun nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CommandAura

Merhabalar

Sorun nedir ?

Ürün kodunuz için güncelleme çıkmamış. Ya ürün kodunu değiştireceksiniz Nemesis Programıyla, ya da güncellemenin ürün kodunuz için çıkmasını bekliceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: CommandAura

Merhabalar

Sorun nedir ?

Ürün kodunuz için güncelleme çıkmamış. Ya ürün kodunu değiştireceksiniz Nemesis Programıyla, ya da güncellemenin ürün kodunuz için çıkmasını bekliceksiniz.

Olayın teknik boyutuna yabancı kaldım ancak "ürün kodu değiştirme" sanki yapılmaması gereken birşeyi yapma gibi duruyor. Bu işlemle telefona ne yapmış oluyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CommandAura -- 21 Ocak 2011; 17:51:50 >
  • Kodunu değiştiriyorsun sadece, mesela 1. parti üretimi cihazlara güncelleme çıkmışken 2. parti ye çıkmamış olabiliyor. Sende de olduğu gibi. Benim 5230 da da aynısı oldu. Ürün kodunu değiştirdim oldu bitti.
    http://www.reis-ieagles.com/genel-sorunlar-ve-cozumleri/son-surumu-gormeyen-cihaza-son-surumu-gostermek-t1789.html
  • Bende almayı düşünüyorum.Müzik benim için önemli ve dediğinize göre müzik kalitesi iyimiş.Haftaya alacağım.
  • Merhaba arkadaşlar sitemde (gönüllü) paylaşım ve yazarlık yapmak isteyen benimle irtibata geçsin...
  • rapstars dediğinle bir alakası olmayacak ama kullanıcı kulubü gibi bir şey yapsak olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denonitros

rapstars dediğinle bir alakası olmayacak ama kullanıcı kulubü gibi bir şey yapsak olurmu?

Yapalım olsun daha güzel olur.
  • Birde son soruAcaba dışarıda filan telefon çalınca rahat duyabilirmiyim?Bu konuda biraz özürlüyümde
  • Duymaman imkansız
    Dehşet yüksek sesi var cihazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Duymaman imkansız
    Dehşet yüksek sesi var cihazın.

Evet aynen büyük hoparlörü vardır.
  • Merhaba,

Telefonum suya düştü Düştükten sonra (hala çalışıyordu) sıcak bir yerde kuruttum iyice sonra bataryayı taktım ve normal bir şekilde çalıştı. aradan 10 geçtikten sonra tuş takımı tamamen çalışmamaya başladı. İyice kurumadığı sandım ve tekrar kurutmak için sıcak b ir yerde 1 gece boyunca muhafaza ettim ve şuan telefonum açılmıyor ekranın içinde küçük küçük baloncuklar var. Telefonu nasıl açabilirim. Garantiye göndermek istemiyorum. öncelikle ön kapağı çıkarmak istiyorum ama çıkmıyor nasıl çıkarılacağımı bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

Merhaba,

Telefonum suya düştü Düştükten sonra (hala çalışıyordu) sıcak bir yerde kuruttum iyice sonra bataryayı taktım ve normal bir şekilde çalıştı. aradan 10 geçtikten sonra tuş takımı tamamen çalışmamaya başladı. İyice kurumadığı sandım ve tekrar kurutmak için sıcak b ir yerde 1 gece boyunca muhafaza ettim ve şuan telefonum açılmıyor ekranın içinde küçük küçük baloncuklar var. Telefonu nasıl açabilirim. Garantiye göndermek istemiyorum. öncelikle ön kapağı çıkarmak istiyorum ama çıkmıyor nasıl çıkarılacağımı bilen var mı ?

Eğer teknik bir bilginiz yoksa garantiye verin.Ama pek umut yok gibi anlatıklarına göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapstars

quote:

Merhaba,

Eğer teknik bir bilginiz yoksa garantiye verin.Ama pek umut yok gibi anlatıklarına göre.

Telefonumu biraz önce açtım. şuan açık ama Tuş takımı çalışmıyor.. arada gelip gidiyor.

• Hala bir çözüm bulamadım. ön kapağı nasıl açarım Açılmıyor..
  • quote:

Hala bir çözüm bulamadım. ön kapağı nasıl açarım Açılmıyor..

Aşağıda verdiğim linkte işine yarayacak bişeler vardır.

http://www.blue-nokia.com/index02.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapstars

quote:

Hala bir çözüm bulamadım. ön kapağı nasıl açarım Açılmıyor..

Aşağıda verdiğim linkte işine yarayacak bişeler vardır.

http://www.blue-nokia.com/index02.html

İnceliyorum hemen

• Siteye gir bb5 support/nokia x2-00 bul/service manual dökümanını indir sökme ve anakart planı içindedir.
  • @rapstars

Kapağı çıkardım bi şekilde. içini kuruttum tekrardan. 3 ile 6 tuşu çalışmıyor . çalışmadığı için de güvenlik kodundan dolayı tuşalara basamadığım için telefonumu açamıyorum
  • Saç kurutma makinesiyle kurutmadın inşallah.. Daha kötü oluyor çünkü.
    Pirincin içine göm. 1-2 gün kalsın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.