Şimdi Ara

Nokia X2-00 Her Şeyi Sesli Dinleyelim Ana Başlık. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
61.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet saç kurutma makinasıyla yapmıştım :( Pirincin içine koymam da ki amaç ne sıcak mı oluyor içi, nem den dolayı mı ?
  • Saç kurutma makinesi nem bırakır içinde, pirinç bütün nemi emer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Saç kurutma makinesi nem bırakır içinde, pirinç bütün nemi emer.

Tamam 1 kase pirinci ziyan edicez artık
  • ArKaDaşLaR Bu TeLeFonDa 4 HoparLöR war 2`si Çalısıyo 2`si Çalısmıyo neden olabilir Güncellemeden dolayıysa biri bana güncellemeyi nasıl yapacamı anlatabilir mi ? YaNi Nokia X2-00
  • Arkadaşlar o kadar kullanıcı klubu kuralım filan dedim ama ben e63 aldımO yüzden burada takılmayacağımYardımlarınız için teşekkürler.
  • Batarya ile ilgili kısa bir açıklama:şarj edeli 2 gün oldu....dün 3 saate yakın müzik dinledim..hala şarj fullde..ses muhteşem..en iyi sesi olan telefon bence....kamerada gayet ii.tatmin edicek boyutta...*'a basılı tutunca flash fener oluyor..floresan gibi aydınlatıyor valla:)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: patron507

ArKaDaşLaR Bu TeLeFonDa 4 HoparLöR war 2`si Çalısıyo 2`si Çalısmıyo neden olabilir Güncellemeden dolayıysa biri bana güncellemeyi nasıl yapacamı anlatabilir mi ? YaNi Nokia X2-00

x2'de çift hoparlör vardır. 4 tane değil yani 2 tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 12 Şubat 2011; 21:01:08 >
  • quote:

quote:

ArKaDaşLaR Bu TeLeFonDa 4 HoparLöR war 2`si Çalısıyo 2`si Çalısmıyo neden olabilir Güncellemeden dolayıysa biri bana güncellemeyi nasıl yapacamı anlatabilir mi ? YaNi Nokia X2-00

Evet Şehr-i Hüzün arkadaşın dediği gibi 2 hoparlör var...

İsteyen Olursa Nokia x2nin İçinin açılmış hali resimli.. İç hoparlörünü merak eden indirip bakabilir ;)

Download :http://s2.dosya.tc/download/MqhWNF/a_X2-00_RM-618_Service_Manual_L1L2_v1.0.pdf.html

• verdiğin bu adresde 5mpix AF camera yazıyor.autofocus varmıki? benim bildiğim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 13 Şubat 2011; 22:27:08 >
  • arkadaşlar kamarası 5mp ya hani nasıl kalitesi güzel foto çekiyomu*???
  • Hayır, x2'de otofokus yok. O yüzden 5mp göre iyi fotoğraf çekmiyor.
    Kullanan arkadaşların paylaştığı resimlere bakabilirsiniz.

BOB_FARUK06, o pdf. dosyasına göz atınca,nokia servisinde sandım kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 13 Şubat 2011; 23:25:36 >
  • quote:

quote:

DiĞeRLeRi GörünüŞ Yani Sadece Benim Sol Üsteki Ve Sağ AltTaki Çalıssıyor D: S@0L`unnnnnnnnnnnnnn
  • yazılım attım...zaten bendeki yazımım 4.80 ağustos 2010 yazılımı idi.yeni attığım 4.90 eylül 2010 yazılımı..kulaklık sesi arttı biraz...normal ses hafif azaldı (hoparlör sesi)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neophron -- 19 Şubat 2011; 21:22:03 >
  • Telefonu kullanıyorum şarjı tam 1 haftaya yakın gidiyor şarj aletinin yerini unutuyorum.Özellikleri bence tam türk halkına hitap ediyor.......
  • Herkese selamlar,

Şöyle bir durumla karşılaştım:

Telefonun kutusundan normalde USB bağlantı kablosu çıkmıyor. Başlarda hafıza kartını bilgisayara takarak dosya transferi vb yapıyordum. Sonra bir telefoncudan USB kablosu aldım. Telefonu bilgisayara bağladım. Ve gördüm ki telefon USB'den şarj oluyor! Çok şaşırdım, bu Nokia için bir devrim dedim kendi kendime, artık iş yerinde falan şarj ederim telefonu diye düşünüyordum. Her neyse, gece yatarken bilgisayarı açık bıraktım, telefonu da USB den bağlı bıraktım sabaha kadar şarj olsun diye. Sabah telefona baktığımda telefon hala şarj oluyor gözüküyordu. Normalde prizden maksimum 2 saatte şarj olan telefon 6 saattir USB'den şarj olmamış ?? Telefonu sonra prizden normal şarj ettim sorun çıkmadı. Bir süre sonra telefonun şarjı bitince tekrar USBden şarj etmeyi denedim ama nafile, saatlerce dursa da şarj olmuyor. Dedim demekki Nokia bizi kandırmış boş yere umut vermiş, USBden şarj olayından vazgeçtim.

Şimdi asıl noktaya geliyorum:

USB'den şarj olayı ile tanışmadan önce ortalama 6 gün giden şarj şimdi ortalama 3 gün, zorlasan 4 gün gidiyor. Full dolu iken 4 çizgi olan şarj göstergesi 3 çizgiye inmiyor direk 2 çizgiye düşüyor. Daha önceleri şarj performansı ile ilgili buraya yazmıştım, günde 2 saat müzik dinlerim. Bu rakamlar günde 2 saat müzik dinlendiği durumdaki verilerdir.

Olaya anlam vermeye çalışıyorum: USB voltajı adaptörün voltajından farklı olabilir, eğer durum buysa Nokia'nın bu telefonun USB'den şarj olmasına izin vermesi bana skandal gibi geliyor. Benzer bir durumla karşılaşan, yada bir fikri olan varmı?

Şunu da ekleyeyim, bu bir "arıza" değil benim için. 6 gün giden şarjın 4 güne inmesi büyük bir handikap da değil, en nihayetinde böyle birşey için telefonu servise falan götürmeyecem ama uyuz oldum açıkçası

• resim çekerken çek tuşuna basınca hemen çekiyor mu resmi acaba? yoksa bekletiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

resim çekerken çek tuşuna basınca hemen çekiyor mu resmi acaba? yoksa bekletiyor mu?

Hemen çekiyor. Çünkü otofokus yok.
  • quote:

quote:

resim çekerken çek tuşuna basınca hemen çekiyor mu resmi acaba? yoksa bekletiyor mu?

çektiği resimler çok kötü değil. 3,2mp gibi çekmiş ama 5mp gibi de değil alınır mı acaba? sadece iyi resim çekmek için hangi tel alınır sizce

• quote:

quote:

quote:

çektiği resimler çok kötü değil. 3,2mp gibi çekmiş ama 5mp gibi de değil alınır mı acaba? sadece iyi resim çekmek için hangi tel alınır sizce

sadece iyi resim çekmek için hangi tel alınır sizce uygun olmalı ama

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.