Şimdi Ara

Nokia X2-00 Her Şeyi Sesli Dinleyelim Ana Başlık. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
61.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

x6 nın bile sesini bastırdım bugün, arkadaş 1 garip baktı bana

Helalll o zaman

• Arkadaşlar merhaba :) uzun zamandır foruma girme şansım olmuyordu bi gireyim dedim :) yavaş yavaş x2'ciler çoğalıyor sanırım :) yalnız sormak istediğim birşey var. Avea hat kullanıyorum. Kullanan varmı bilmiyorum ama 0facebook giremiyorum :S daha önceki telefonumda giriyordu. Acaba yanlız bendemi problem var. yoksa kimse mi giremiyor merak ettim açıkcası. birde web ayarlarında yer imi vs :) kısmını göremedim
  • forumun en az sayfalı konusu.....demek ki hiç tutulmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

arkadaşlar N8 beklemekten hem bütcem hem ben sıkıldım ve dun 1 saat ıncelemeyle 300 liralık idareten bi telefon almaya kara verdım ve X2 black aldım. müzik anlamında her yönüyle memnun kaldım. iç ve dış ses çıkışı(özellikle dış ses müthiş cogu zaman kısmak zorunda kalıyorsunuz) çok güzel. Sennheiser HD-407 kulaklıgımla dinlediğim parcalar enfes. radyo kulaklıksız ve gayet yüksek sesli bi şekilde çalışıyor ve net. kendi kulaklıgıda fene deıl cok cok ıdare eder. ama kameradan hiç bişe beklemeyin. 6280 kamerasını almışlar yazılımsal olarak 5mp yapmışlar işte o. videoda keza öyle.ama ben zaten 3-5 aya kadar n8 düşündüğüm ve makinam oldugu için önemsemiyorum ve benim için bi eksi değil bu durum. genel olarak telefondan bahsedecek olursak parasının tam kaşılığı bence. N73ten daha yüksek sesi çıkıyor. kulaklıkta sesi kesinlikle daha iyi. flaşı müthiş bi el feneri abartmıyorum harika aydınlatıyor. 8 gb kart azına kadar parça dolu banamısın demiyor. asıl beni etkileyen tarafıda sestende çok karizması. bana göre müthiş bi şekli var çok kibar ve sadece 81 gram. cebimbe oldugunu hissedemiyorum bazen(belkide hep büyük telefonlar kullandımdandır :D) tuşlar falan gayet güzel. otofocus yok zaten olsada önemsiz kamera berbat yani berbat derken idare eder bence. sol tarafta müzik tuşları var. 3g yok ama olsada kendi adıma konusuyum böyle bi telefonda internetede girmem görüntülüde konuşmam ki günde kaçımız kac dk görüntülü konuşuyoruz? gereksiz bence 3g. batarya hakkında bişey diyemiycem çünkü daha dün aldım. ilerde sorularınızı bu konuda cevaplarım. ana ekranın farklı şekillerde kişiselleştirebilmesi güzel. acıkcası benim için eksiği yok zaten müzik agırlıklıyım fazlasıyla bana yetiyor.usb otg(bellek baglayabilme) varmış ama kablo yok.N8 aldımda insallah çok işime yarıycak bi özellik. gelelim ulan şurasıda şöyle olsaymış muhabbetinde. ekran boyutu 2.2 cihaz tasarımına acayip güzel oturmuş. abes durmuyor. ama 262 renk degılde 16m olsaydı daha ı olurdu tabı ozamanda fıyat farklı ourdu. kutudan kulaklık ve sarj aletı cıkıyor, usb kablosu yok ama ben sanslıyım kardesımın 5230 usb oluyor :) olmayanlar için dejavantaj. yanlardaki müzik tuşları olmasa daha iyi olurmuş bence cunku yanlıslıkla ya parca acıyosunuz yadaparca dınlerken dıger parcaya gecıyorsunuz. buda rahastsız edıyor. simdilik aklıma gelenler bunlar. sorularınız olursa yanıtlarım. ben %99 memnunum bataryada ıstedıgım gıb gıderse %100 :) arka tasarımı çok pahalı duruyor acayip şık bunuda belirtmeden gecemiycem

3Gdeki tüm amaç görüntülü konuşmak değil, internetin hızı da var ve bunu gayet de kullanıyoruz.. En basitinden 0.facebook

• arkadaşlar benim x2 de camera sorunu var yada hafıza kartında,resim çekiyorum resim bozuk diyor açmıyor bazende fotoyu yarım ve alt tarafı gri renk gösteriyor,neden kaynaklanıyor acaba?
  • Arkadaşlar 8.17 firmware'i çıkmış ama bir türlü yükleyemiyorum ne Ovi'den ne PC Suite'den ne de telefonun kendi update kısmından görmüyor güncelleştirmeyi.

Güncelleştirmeyi kurabilen var mı?
  • deniyeyim bende bakalım neler olucak.

@bende de hala gözükmüyor 4.90 hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 10 Nisan 2011; 19:01:32 >
  • bende kurucam ama Kurabilen varmı ???
  • Güncelleme rastlamadım malesef, zaten ovi merkezde güncelleme yapamıyor sorun var...
  • Lütfen yazılım bilgisi olmayan telefonunun yazılımını güncellemeye uğraşmasın.Nokia yetkili servislerine verin onlar ücretsiz güncelleyeceklerdir.
  • Çok zor değil aslında.

pc ovi suite programını yükleyin, yazılım güncelle dedikten sonra , usb yi pc ye bağlayıp otomatik olarak işlem yapılacaktır, 1-2 işlemi elle yapıp tamamlarsınız. PC takılma yada elektrik kesintisi olmaz ise genel olarak yazılım hatası ile karşılaşılacağını sanmıyorum
  • Ovi'de halen güncelleme görünmüyor. Phoenix ile yükledim ama herhangi bir farkını görmedim yeni firmware'in.
  • Benimkinin şimdiki versiyonu 4.90 Yeni çıkan versiyon: 8,17 baya geliştirmişler Birazdan yüklücem bakalım neler değişcek.Ben OVİ yerine
    NOKİA YAzILIM GÜNCELLENME den yapıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 15 Nisan 2011; 21:36:57 >
  • telefonu Nokia Software Updater 8.17 sürümüne yükselttim hiçbir sorun olmadı direk yükseldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

telefonu Nokia Software Updater 8.17 sürümüne yükselttim hiçbir sorun olmadı direk yükseldi...

O güncellediğin Nokia Pc Suite olmasın?
  • yok değil gerçekten var 8.17 nokia kendi sitesinde de yazıyor ama yapamadım bende 1 türlü programlar bağlanmıyor merkeze.
  • Arkadaşlar başımdan geçenleri paylaşayım dedim kardeşimin x2 telefonu var bende dün telefonu güncelleme yapayım dedim 8.17 sürümüne güncelledim ama ömrümden ömür gitti bi kapandı açılmıyor gidiyor geliyor sonra bi ara bi baktım telefon açıldı sadece ekranda "test mode" yazıyor aç kapa aynı sonra bataryayı çıkardım taktım tekrar bi daha yaptım sonunda oldu şükür güncelleme ama sonra baktım ki hafıza kartına şifre koymuş telefon (daha önceden yoktu) ne yaptımsa olmadı kartı format bile atamadım bilgisayar gözmüyor telefon görüyor ama format için bile şifre istiyor sonra aldım kartı benim 5800'a taktım anca orda format atabildim (2 gb micro sd), başımdan geçenler böyle bu güncelleme iyimi oldu kötümü oldu bilemiyecem artık neyse şimdilik sorun yok , birde sormak istediğim araştırmama rağmen bu güncelleme neleri içeriyor ovi suitte telefon iyileştirmeleri filan yazıyordu ama açıklama yoktu...

• Geçmiş olsun diyelim. Güncelleme esnasında sorun yaşanabiliyor. Dikkatli olunması gereken bi' konu.

• Slm arkadaşlar... Yaa nokianın sitesine girdim. 8.17 güncellemesini gördüm.
    Nokia X2-00 için en son yazılım sürümü 08.17'dir
    Ovi Tarayıcı
    Performans iyileştirmeleri
    Kullanım iyileştirmeleri
    Diye yazıyor Nokia Software Updater yazılımını indirdim. ama güncelleme yapacağım sıra bana Yazılımınız 4.90 diyor. GÜncelleme yapacağınız yazılımda 4.90 diyor. Yani 8.17 gözükmüyor.. Telin içindeki kendi yazılım güncelleştirmeye baktım ordanda yeni yazılım bulunamadı dedi. Siz nasıl güncellediniz nasıl yapabiliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOB_FARUK06

Slm arkadaşlar... Yaa nokianın sitesine girdim. 8.17 güncellemesini gördüm.
    Nokia X2-00 için en son yazılım sürümü 08.17'dir
    Ovi Tarayıcı
    Performans iyileştirmeleri
    Kullanım iyileştirmeleri
    Diye yazıyor Nokia Software Updater yazılımını indirdim. ama güncelleme yapacağım sıra bana Yazılımınız 4.90 diyor. GÜncelleme yapacağınız yazılımda 4.90 diyor. Yani 8.17 gözükmüyor.. Telin içindeki kendi yazılım güncelleştirmeye baktım ordanda yeni yazılım bulunamadı dedi. Siz nasıl güncellediniz nasıl yapabiliriz...

Cihazın ürün kodunu değiştirmen gerek.
    http://goo.gl/0BIAN

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.