Arkadaşlar 2 adet nokia x3 aldım ve ikisindede konuşurken yankılanma problemi var, aldığım yere gidip bir iki kutu daha açtım baktım onlardada aynı sıkıntı var ve çok rahatsız edici, heleki gürültülü bir ortamda kesinlikle karşıdan gelen sesi duyamıyorsunuz. telefonu almadan önce çok detaylı bir araştırma yaptım baktım herhangibir problemi yok o şekilde alım yaptım, internette araştırmadığım yer kalmadı ve bir kaç kişi haricinde bu şekil bir problemi dile getiren olmamış..
( 2 telefonda'da) Bir iki konuda hatla ilgi denilmiş 27 adet farklı hat denedim sorun aynı ! Gsm şirketini aradım yine olmadı.. Yine bir iki konuda versiyonla alakalı bir durum olduğu yazılmış onuda son version yaptım bütün güncellemeleri tamam,, yine aynı !! Telefonu altını üstüne getirdim yine haraket yok ! Kısaca internette yazan bütün yazıları buldum inceledim yine haraket yok ( 2 telefonda'da)
Sorun anladığım kadarıyla mikrofon çok hassas, yada sesi çok açık ve sesinin kısılması gerekiyor, yada bir yerden şase alıyor ne bilim aklıma başka birşey gelmiyor, bu konuda sizlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler...
merhaba,bu telefonda ses netliği diye bi özellik görmüştüm,onu açıksa kapatmanı öneririm.Menü-ayarlar-arama-ses netliği-açık/kapalı birde böyle dene bakalım.ben fazla rahatsız olmadım ancak sadece ses çok yüksek geldiği için kapalı tutuyorum bu özelliği....umarım çözüm olur....
hocam belli bir yerde sıkıntı olmuyor ancak gürültülü bir ortamda karşı taraftan gelen sesi hiçbir şekilde duyamıyorum ve bu durum iyicene canımı sıktı