Şimdi Ara

***NOKİA X3'mü YOKSA 5228 Mİ ????***

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bi sorum olacak telefon alacam da biraz muallakta kaldım, nokia serisinden 2 model seçtim ama aralarında kaldım. Seçtiğim modeller 1. Nokia 5228 2. X3-00 hangisini almam konusunda bi yardımcı olursanız sevinirim.. herkeze şimdiden teşekkür ediyorum...

• Lütfeeenn yardım edin !!!
  • ikisininde ekranı eski tip rezistif kullanışlı degil , git wave525 al daha iyi hiç olmazsa kapasitif ekran
  • Kardesim SE zylo w20i
  • zylo olabilir ya da dendiği gibi wave525 , nokialara bulaşma bence de
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

ikisininde ekranı eski tip rezistif kullanışlı degil , git wave525 al daha iyi hiç olmazsa kapasitif ekran

Bende hocama katiliyorum
  • İlla Nokia alacaksanız 5228 değil de 5230 bakın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nokia almayın derim
  • arkadaşlar bide corby 2 war peki o nasıl??? x3--5228--corby 2(s3850) hangisini alıyım sizce????

• quote:

Orijinalden alıntı: selçukkaya

arkadaşlar bide corby 2 war peki o nasıl??? x3--5228--corby 2(s3850) hangisini alıyım sizce????

bak corby 2 de olur

• Karar verdim herhalde arkadaşlar: (Samsung wave s 5253).... Son yorumlarıda alıyım, sonra siparişleyim hacılar....
    HADİ YORUMLAR GELSİN....

• quote:

Karar verdim herhalde arkadaşlar: (Samsung wave s 5253).... Son yorumlarıda alıyım, sonra siparişleyim hacılar....
    HADİ YORUMLAR GELSİN....

SEn karar verdiysen tamamdır,arkadaşta vardı wave sadece şu özelliklerini biliyorum şarjı uzun gidiyor dokunmatiği de iyi.Sen gene almadan önce incelemelere yorumlara falan bak derim.

• hayirli olsun hocam simdiden
  • quote:

Karar verdim herhalde arkadaşlar: (Samsung wave s 5253).... Son yorumlarıda alıyım, sonra siparişleyim hacılar....
    HADİ YORUMLAR GELSİN....

dogru yolu bulmuşssun

• herkeze teşekkür ediyorum, yorumlara falan baktım çoğu iyi, kararımı verdim herkeze hayırlı uqurlu olsun allah herkeze versin :)
  • quote:

herkeze teşekkür ediyorum, yorumlara falan baktım çoğu iyi, kararımı verdim herkeze hayırlı uqurlu olsun allah herkeze versin :)

7233 wave in fiyatı da bayagı düsmüs öyle gördüm sanal marketlerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.