Bildirim
***NOKİA X3'mü YOKSA 5228 Mİ ????***
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Lütfeeenn yardım edin !!! -
ikisininde ekranı eski tip rezistif kullanışlı degil , git wave525 al daha iyi hiç olmazsa kapasitif ekran -
Kardesim SE zylo w20i -
zylo olabilir ya da dendiği gibi wave525 , nokialara bulaşma bence de -
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
ikisininde ekranı eski tip rezistif kullanışlı degil , git wave525 al daha iyi hiç olmazsa kapasitif ekran
Bende hocama katiliyorum -
İlla Nokia alacaksanız 5228 değil de 5230 bakın derim. -
Nokia almayın derim -
arkadaşlar bide corby 2 war peki o nasıl??? x3--5228--corby 2(s3850) hangisini alıyım sizce????
-
quote:
Orijinalden alıntı: selçukkaya
arkadaşlar bide corby 2 war peki o nasıl??? x3--5228--corby 2(s3850) hangisini alıyım sizce????
bak corby 2 de olur
-
Karar verdim herhalde arkadaşlar: (Samsung wave s 5253).... Son yorumlarıda alıyım, sonra siparişleyim hacılar....
HADİ YORUMLAR GELSİN....
-
quote:
Karar verdim herhalde arkadaşlar: (Samsung wave s 5253).... Son yorumlarıda alıyım, sonra siparişleyim hacılar....
HADİ YORUMLAR GELSİN....
SEn karar verdiysen tamamdır,arkadaşta vardı wave sadece şu özelliklerini biliyorum şarjı uzun gidiyor dokunmatiği de iyi.Sen gene almadan önce incelemelere yorumlara falan bak derim.
-
hayirli olsun hocam simdiden -
quote:
HADİ YORUMLAR GELSİN....
dogru yolu bulmuşssun
-
herkeze teşekkür ediyorum, yorumlara falan baktım çoğu iyi, kararımı verdim herkeze hayırlı uqurlu olsun allah herkeze versin :) -
quote:
herkeze teşekkür ediyorum, yorumlara falan baktım çoğu iyi, kararımı verdim herkeze hayırlı uqurlu olsun allah herkeze versin :)
7233 wave in fiyatı da bayagı düsmüs öyle gördüm sanal marketlerde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X