Şimdi Ara

Nokia X7 ön-sipariş listelerindeki yerini almaya başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Berbat bi telefon olmuş alanın aklına ...

Ne tasarım var ne donanım. Nokia bu telefonu ne amaçla üretmiş bilmiyom N8 gibi bi kamerası olsa belki bunu da satardı, yada 4 hoparlörüne güveniyo her halde
  • 4 hoparlor yokmus sanırım 2 tane reel 2 tane gorsel
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Hayır ben öyle düşünmüyorum. N8 sırf kamerası için alınan bir cihaz değil. Ki büyük çoğunluğun o niyetle almadığı görüşündeyim. Çünkü kamerasından başka bir haltı olmasa bu kadar satmazdı. Benim için de kamera çok önemlidir lakin kameradan başka bir haltı olmayan cihazı da almam. Öyle olsaydı 2 yıl önce aldığım ve halâ da kullanmaya devam ettiğim N82 yerine gider K850 alırdım. Çünkü N82 sadece kameradan ibaret bir cihaz değildi. Aynı zamanda bir smartphone olması onu rakiplerinden ayırıyordu. Çünkü rakipleri gibi sadece kamerası yoktu. N8 de N82 gibi sadece kameradan ibaret bir cihaz değil. Bugün halâ N8 dışında bu kadar donanımı birarada sunan bir cihaz yok. Bu yüzden tercih edilmesindeki en önemli sebepler bunlardır diye düşünüyorum. Ama N8'in başarılı olamamasının en önemli sebebi yazılımının yeterince optimize edilememesiydi. İkincisi de donanımın rakiplerine nazaran oldukça düşük seviyede olması ve bu yüzden eleştirilere maruz kalmasıydı.

Haklısınız. Ben de böyle düşünüyorum ama tam ifade edemedim. Affola.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456
    tasarım olarakta donanım olarakta çok süper bir telefon.

symbianın donanım ihtiyacı düşük o yüzden 1 ghz ye veya çift çekirdeğe lüzum yok. hatırlayın 6600 ın açtığı flash uygulamaları yüksek donımlı windows mobileli telefonlar zorlanarak açıyordu. arkadaşta android (htc wildfire) var java oyun attık çok dandik gösteriyor 5800 da çok akıcı ve güzeldi. ayrıca androidde 3g görüşme yok. bence symbian güzel ama nokia da iş yok.samsungun ve sonyericssonun symbianlı modelleri de var daha alımlı süsleyip püslüyorlar nokia çok sade tasarım ve içerik yüklüyor.allayıp pullamıyor apple gibi.

6600 bir mpx cihazdan iyiydi yani?

baskalarinin yaninda soylemeyin bari. kepaze oldugunuzla kalirsiniz maazallah!

evet iyiydi tabiki. elimden 4 tane (toshiba g500-toshiba g900-imate jasjar-htc hurricane) wm li cihaz 6 tanede (6600-6680-N73-N95-5800-C6-01) symbianlı geçti her zaman symbian daha atikti. android e gelince bence tam oturmamış yarım yamalak bir sistem.oturunca tabiki mükemmel olacak ama şu an itibariyle tam bir fiyasko (arkadaşın htc wildfire sine göre değerlendiriyorum)

• n8 çıkacakken en çok tek hoparlör oluşuna kızıyorduk. nasıl böyle bir cihazda tek hoparlör olur diye. sonra arkadaşlar bizim feryadımızı duyup 4 hoparlör koyup ön kamerayı ve arka kameranın kalitesini unutmuşlar:) eline sağlık nokia. aferin. satmamak içinmi çıkarıyor acaba böyle cihazları?
  • Piyasada sgs 2 htc sensation gibi telefonlar varken Nokia bunları niye çıkarır yada kim alirki donanım ve sistem fakiri telefonu
  • android nasıl oturmamış anlamıyorum ben htc des,re hd kullanıyorum canavar gibi sistem var içinde.android kullanmadan yorum yapanlar önce bir htc alsınlar.her android htc değildir.
  • ben alırsam sırf şu anna için alırım..güncellemenın geleceği yok c6 ya..
  • Fiyat çok uçuk. 700-750 TL civarı olsaydı alınabilirdi.
  • ne var fıstık gibi telefon mis gibi özelliklere bak desem beni döversiniz :D eğer fiyatta anormal bir düşüş yapıp 600 tlye satmazsa bu telefon az satılır alanlarda bildiğinden değil parası bol olup canı sıkılınca tipine göre tel değiştirendir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

tasarım olarakta donanım olarakta çok süper bir telefon.

symbianın donanım ihtiyacı düşük o yüzden 1 ghz ye veya çift çekirdeğe lüzum yok. hatırlayın 6600 ın açtığı flash uygulamaları yüksek donımlı windows mobileli telefonlar zorlanarak açıyordu. arkadaşta android (htc wildfire) var java oyun attık çok dandik gösteriyor 5800 da çok akıcı ve güzeldi. ayrıca androidde 3g görüşme yok. bence symbian güzel ama nokia da iş yok.samsungun ve sonyericssonun symbianlı modelleri de var daha alımlı süsleyip püslüyorlar nokia çok sade tasarım ve içerik yüklüyor.allayıp pullamıyor apple gibi.

6600 bir mpx cihazdan iyiydi yani?

baskalarinin yaninda soylemeyin bari. kepaze oldugunuzla kalirsiniz maazallah!

evet iyiydi tabiki. elimden 4 tane (toshiba g500-toshiba g900-imate jasjar-htc hurricane) wm li cihaz 6 tanede (6600-6680-N73-N95-5800-C6-01) symbianlı geçti her zaman symbian daha atikti. android e gelince bence tam oturmamış yarım yamalak bir sistem.oturunca tabiki mükemmel olacak ama şu an itibariyle tam bir fiyasko (arkadaşın htc wildfire sine göre değerlendiriyorum)

12 sene windows mobile kullandim, bilirim biraz.

sizinle bunu tartismak ciddi manada zaman kaybi. stable symbian ve size mutluluklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar yorum yapanlar win7 li, bi telefon kullandılarmı acaba ?
    Reklamlarda ve tanıtımlarda gördüğüm kadarıyla hızlı ve sade,üzerine birde microsoftun telefon pazarından pay alabilmek için büyük paralar harcadığı eklenince 7 işletim sistemi tutar bence,uygulama konusundada sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • wp7 ile x7 arasında nasıl bir ilişki var anlamadım... konuyu saptırmışsınız :)
  • herşey boş ama tasarım harika
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.