Şimdi Ara

NOKİA XL WHATSAPP KURMA REHBERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün nokia xl aldım ve farkettimki whatsapp yüklenmiyor ama arastırınca yüklendiğini farkettim ve buraya yazmaya karar verdim

-İlk önce bu linkten whatsapp apksını telefonumuza yüklüyoruz

NOKİA XL WHATSAPP APK

-Sonra bu apkyı telefonumuza normal bir şekilde kuruyoruz ve herşeyi tamamlayıp whatsapp açıldığında "ÜZGÜNÜZ CİHAZINIZ DESTEKLENMİYOR" hatası alıyoruz ve çıkıp whatsapp ı siliyoruz.

-Daha sonra ise bu linkten whatsapp plus ı yüklüyoruz.

WHATSAPP+ NOKİA XL

-Yüklediğimiz apkyı astro file manager ile açıyoruz ve yüklüyoruz ve açıyoruz

VEEE ARTIk BİZİMDE WHATSAPP IMIZ VAR HEMDE PLUS INDAN :))))

YAPAMIYANLAR VİDEOYU İZLESİNLER

WHATSAPP KURMA NOKİA XL VİDEO

NOT:YAKINDA RESİMLİ ANLATIM EKLENECEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemMakeRz -- 29 Temmuz 2014; 12:52:54 >

• Nokia xl alarak en büyuk hatayı yaptiniz o fiyata daha iyileri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SystemMakeRz süpersin bende bunu arıyordum bugün yaptım güzel güzel oldu ilk farklı sitelerde yaptım uyarlanmadı senin verdiğin sitelerden yapınca oldu----

talha sanırım antipatin olduğu için hata demek istedin... sadece örnek vermek istiyorum 6,000 tl ye şahin alabilirsin ama 10,000 tl ye honda alabilirsin gibi kalite olarak... pasif & aktif kullanıcı diye ayırt etmen gerekir S5 kulübü demişsin bu tel ile S5 i kıyaslıyorsan sadece gülerim XL kullanıcısıyım çok pasif olmasamda oyunlar ofis camera gayet iyi tavsiye ederim satıcı değilim bu arada

Not : farklı siteden yerden yapınca sistem hata veriyor google play storeden güncellemesini yapın gibisinden verilen sitelerden yapılsın kesinlikle olucaktır yapıcak olanlara duyurulur
  • teşekkürler. sorunu senin verdiğin linklerle halledebildim.
  • kendime değil aslında anneme hediye olarak aldım alma sebebim basit arayüzüydü donanımsal olarak çok kötü olmasına rağmen asphalt 8 i bile kaldırıyor şuan için açıp denemedim ama marketinde var telefon çok hızlı tasarımsal olarak benim için çok güzel hele ki beyazı 600 tlye piranha zen alabilirdim fakat cok dandikdi almadım
  • apoaslan21 kullanıcısına yanıt
    önemli değil :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemMakeRz

kendime değil aslında anneme hediye olarak aldım alma sebebim basit arayüzüydü donanımsal olarak çok kötü olmasına rağmen asphalt 8 i bile kaldırıyor şuan için açıp denemedim ama marketinde var telefon çok hızlı tasarımsal olarak benim için çok güzel hele ki beyazı 600 tlye piranha zen alabilirdim fakat cok dandikdi almadım

600 tl ye moto G yada GMD alabilirdin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lhnpnr

SystemMakeRz süpersin bende bunu arıyordum bugün yaptım güzel güzel oldu ilk farklı sitelerde yaptım uyarlanmadı senin verdiğin sitelerden yapınca oldu----

talha sanırım antipatin olduğu için hata demek istedin... sadece örnek vermek istiyorum 6,000 tl ye şahin alabilirsin ama 10,000 tl ye honda alabilirsin gibi kalite olarak... pasif & aktif kullanıcı diye ayırt etmen gerekir S5 kulübü demişsin bu tel ile S5 i kıyaslıyorsan sadece gülerim XL kullanıcısıyım çok pasif olmasamda oyunlar ofis camera gayet iyi tavsiye ederim satıcı değilim bu arada

Not : farklı siteden yerden yapınca sistem hata veriyor google play storeden güncellemesini yapın gibisinden verilen sitelerden yapılsın kesinlikle olucaktır yapıcak olanlara duyurulur

Bu tel ile S5 i kıyaslamiyorum 600 tl ye kat kat daha iyi cihazlar hepside asphalt 8 i rahat açabilir asphalt 8 i açabilmek marifet değildir

Galaxy S5 ile bu cihazi karsilastiracak kadar aptal değilim siz yanlis anlamissiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sananeolm1 -- 1 Ağustos 2014; 12:16:17 >

• : Motorola Moto G, kilidi açilmis olarak inanilmaz derecede uygun fiyatli bir telefon ve Android 4.3 Jelly Bean isletim sistemiyle çalisiyor. Uygun fiyatinin aksine kompakt boyutlarda ve çok üstün bir tasarim kalitesine sahip. Moto G'nin hoparlörleri çok güçlü. Eksiler: Islemcisi yavas, en fazla 16GB hafizasi var ve LTE baglanti destegi bulunmuyor. Ekrani karanlik, renkler canli degil ve kontrasttan yoksun. Moto G'nin kamerasi bugulu ve detaysiz fotograflar çekiyor.

telefonu kullandıysan birazcık genel özelliklerini daha yazsaydın daha çok sevinirdim...

moto g : Motorola Moto G, kilidi açilmis olarak inanilmaz derecede uygun fiyatli bir telefon ve Android 4.3 Jelly Bean isletim sistemiyle çalisiyor. Uygun fiyatinin aksine kompakt boyutlarda ve çok üstün bir tasarim kalitesine sahip. Moto G'nin hoparlörleri çok güçlü. Eksiler: Islemcisi yavas, en fazla 16GB hafizasi var ve LTE baglanti destegi bulunmuyor. Ekrani karanlik, renkler canli degil ve kontrasttan yoksun. Moto G'nin kamerasi bugulu ve detaysiz fotograflar çekiyor. die yorum buldum dezavantajları şeklinde

ve neyi tavsiye edersin 0 olan max 600 650 civarı bi tel rica ediyorum

• merhabalar arkadaşlar,

dün bende XL aldım. whatsapp yuklenmediğini yeni öğrendim. Burada ki yolu izledim. Ancak whatsapp plus ı kurarken telefon no yazıyorum sms gelecek diyor. Sms alınamadım sesli aramayı deneyin diyor. onu da deniyorum. Beklettikten sonra bu sürüm eski lütfen başka bir sürüm indirin diyo :( Bana yardımcı olabilir misiniz?
  • divane birebir aynısı yaparsan arkadaşın dediği gibi hiç sorun olmadan rahatca kullanabilirsin
  • Lütfen yardım edermisiniz? Herşeyi dediğiniz gibi kurdum ve oldu. Hiç bir sorunum yoktu ama bir gün whatsapp plus sorun verdi. "Google playden en son sürümü yükleyiniz" diye. Bunun üzerine sildim en baştan yükledim bana kodu sms olarak göndermeyince beni araya tıkladım ve yine o uyarıyı aldım yani "google playden yeni sürümünü yükleyin" uyarısı çıktı. Açılmıyor. Sürekli yazdığım uyarıyı alıyorum. Ve bu nokia xl kullanan herkeste varmış. Ne yapmam gerekiyor?

• eric northman kullanıcısına yanıt
    WHATSAPP PLUS IN DOSYALARINI TELEFONUN İÇİNDEN ELLE SİLMEN GEREK KLASÖRLER VS.
  • arkadaşlar 3 gün önce aldım bu telefonu fakat whatsapp kurulumunda başarılı olamadım dediğiniiz yapıorum ama nedense olmuyor :(
  • Paket ayrıştırmasında sorun oluştu diyor yardım
  • Merhaba,
    Google seach 'ten "1mobilemarket" 'e girip yüklerseniz bu markette istediğiniz bütün uygulamalar var.
    İyi Akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.