Şimdi Ara

NOKİA ' YA DAVA AÇMALIMIYIM .... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok şımardı bunlar.aç davatı acıma hiç de görsünler günlerini...
  • valla adama gazı verdik ama garanti nası vercez sonuçta nokia
  • iddaa edilenler doğruysa ki doğrudur,garanti bu işte...
  • Servise verip aldığına dair olan belgeyi kaybetme sakın. Makinandan da, özellikle o çekilmiş fotoğrafları silme. Ne de olsa çekilen kişilerin tipleri var o fotoğraflarda.
  • Heşey kayıtlarda var öttürücem bu herifleri . Deminde dediğim gibi kazanırsam telefonumun parasını alıcam kalan parayı hayır kurumlarına . Bari bi işe yarasınlar ...
  • Gelişmelerden formu haberdar edicem belkide bu kötü gidişe birsondur arkadaşlar
    Artık adam gibi bişeyler yapmayı ögrensinler . . .
  • Bu kadar da dolurma kendini güzel sözle başlarsan işe daha kolay hallolur işin görülünce boşaltırsın sinirini
  • iyi taktik...
  • TÜKETİCİ HAKLARINA BOŞWUR
    SAYGILAR...
  • TAM YOL DEVAM HADDİNİ BİLDİR, TAM BENLİK OLAYMIŞ ..KOLAY GELSİN (BUARADA TLF SENİN DEGİŞMEMİŞ DEGİLMİ)
  • tel'in IMEI sini kontrol ettin mi?
    Visualise haklı tel bile değişmiş olabilir...
  • bu arada hakkaten yaa bu adam niye silmemiş ki resimlerini falan?
    videoları hadi birinden aldın seyredeyim diye... insan siler yuh be!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silencer01 -- 4 Kasım 2004, 10:11:37 >
  • adamin tipine kaymislar gibi
  • Beyler tüketici haklarına gazetelere heryere mail attım tık yok biri bile cevap yazmadı. Ne iş bu ülkede halkı ..ikleyen yok anlaşılan . Ama arkasındayım bu işin . Bu arada IME nosu kontrol ettim tel benim ama kullanan başkası
  • harbiden yuhhh beN 1 dakika bile kaybetmen bu telefonu onlara monte ederdim sen yine sabırlısın galiba
  • Sen zaten uğraşma onlarla git servise böyle böyle anlat bağır çağır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

adamin tipine kaymislar gibi

haklisin tavsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

harbiden yuhhh beN 1 dakika bile kaybetmen bu telefonu onlara monte ederdim sen yine sabırlısın galiba

montaj sanayii...
  • Ben onlara sağlan bir montaj yapmayı planlıyorum birdaha sökülemeyecek bir montaj . Beyler bu tip görmeyen kalmasın dediğim gibi bakarsınız sizde birgün bu arkadaşı telefonunuzda görürsünüz . Arkadaş Teleservice altunizade bayisinde çalışıyor .
  • Buarada avatarı ben tasarladım nokia'ya yakışır demi bu yaptıgından sonra .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.