Şimdi Ara

NOKİA ' YA DAVA AÇMALIMIYIM .... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bir senelik olaymış
    nereden buldunuz yaa
  • vallaha ya ben de hiç tarihe bakmadım ciddi ciddi yazıyorum bi de nokia'ya daa açarsan böyle olurdie yaw
  • bende diom ulan amma uzamış olay
    acaba sonuçta nooldu yaw?
  • abi topic bir yıllıksa korkmayın dava açıldıysa hala sonuçlanmamıştır zaten
  • dava falan yok galiba ortada
  • kardeşimin bi zamanlar 6230u vardı.tel arızalıdı.6 kere falan servise gitti ve her gelişinde arıza giderilmemişti.sonunda teli değiştirdiler.

değiştirdiler ama sözde değişme.yeni tel dediler teli aldık ben bikaç ay sonra eski tel olduğunu anladım.eski telin hoparlörünün ordaki delikli bez varya kumaş gibi bişey o aşağıya göçmüştü sonra yeni tele baktım onda da aynı şey daha sonra anladım ki bu eski tel ama telde sorun yoktu sonra olayın üzerine gitmedim zaten telde çok iyi bir fiyata sattım 6630 aldım kardeşime
  • yawww resimler güzeldide bide videoları izleyebilseydik
  • yalnız aileyi deşifre etmek etik olmamış onların bir suçu yok sonuçta
  • harbiden yaw 1senelik başlıkmış..adam belkide teli verdi de yapıldı bile veya başka bi model bile almış olaabilir arkadaş nasıl aramış bulmuş bu başlıgı...
  • walla bende >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> bölümüne bakıyodum baktım ilk sayfada bu başlık tarihe baktım 2004 allaaa alaaa olum kimse bişey yazmadımı hiçö buraya derken baktım bugun tarihli 3 tane msj var. gerçekten yawww bu başlığı nerden buldunuz böle tam 2004 yılından
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

bence bir gazetenin tüketici kosesine mektup yaz ya da email at. onlar baya ilgileniyorlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.