Şimdi Ara

NOKİA ' YA DAVA AÇMALIMIYIM .... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaslar Garantide Telefonlar birbirine karismis olmasin ya? Yada adam ciddi ciddi deneme sürecine sokmusta olabir tabi o resimdeki adamdan beklenir :)
  • ne dedim tipi kayilmis bi adamdan ne beklenir ki
  • Memory kartlar karışmış olmasın sakın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tIrTIL

Ya arkadaslar Garantide Telefonlar birbirine karismis olmasin ya? Yada adam ciddi ciddi deneme sürecine sokmusta olabir tabi o resimdeki adamdan beklenir :)

neden olmasın +1
  • Telefonun IME sini kontrol ettim mem lerde karışmamış çünkü içinde benim eski resimlerim de var . Bu gün lauk lar aramışlar ama kimi ilk garantiye gönderdiğimde müşterilerimden bi çocukla yollamıştım garantiye ondan telefon nosu istemiş benim numaramı bilmediği için onu aramışlar kusura bakmayın bi karışıklık olmuş gönderin verilerinizi tekrar yükleyelim demişler lauklara bakın özürleri kabahatlarında büyük .
  • Bu arada arkadışın babasıda şu tip adamlar aile saadetlerin benim telefonla ölümsüzleştirmişler Nasıl ama ...
  • Oldu olacak adamın tüm ailesini huzurlarınızda afişe etmek istiyorum buyrun ... Aile bu beyler
  • birçok resim baya kaliteli çıkmış ama
  • ben olsam hiç durmam nokia'yı direk mahkemeye veririm
    o garantide çalışan adamlarıda mahkemeye ver izinsiz
    telim kullandılar diye
  • Yahu ne boş konuşuosuz ,istediğin kadar davaya ver nokia yı ne geççek eline garanti firmasının yaptığı bir eşşekliği nokia sklemez boşuna böyle geikler çevirmeyin vericeksen ver arkadaşım ama 3 ün 1 diye bir ölçü birimi var onu alırsın
  • Speedyshit denen dallama bana itaf ederken seçtiğin kelimelere dikkat et o 3ün 1 ni sokarım bi yerine serseri .Skmiyim bitarafını
  • Evet arkadaşla ICQ de konuştuk her nekadar kendisi icqme gelip aile bireylerime dahil hakaret etsede ılımlı olmaya çalıştım kendisine.Ama tuhaf bir insan özür diledim ama dediğim gibi tuhaf bir insan olduğu gibi sergilediğii davranışta tuhaftı ve bu onun 3 ün 1 ini alıcağı gerçeğini değiştirmicek ne yazikki. Nokia ya açtığı davayı kazansın bide bana açsın eli değmişken ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir DOĞAN -- 6 Kasım 2004, 0:13:25 >
  • Bu arkadaşımız piskolok oldugunu sanıyor istersenin bi kaç dakika konuşun sizede yardımıcı olacaktır . Bana çok yardımcı oldu dünyada kendini bi sk sanan ama bi sk olmayan insanların çoklugunu anlamış oldum bir kez daha sizde bi tecrube edin eminim nedemek istediğimi çok daha iyi anlıcaksınız . (Ezikliğini Dışa Vurmamaya Çalışan bir İnsancık Portresi Bu Arkadaşımız )
  • Evet kesinlikle sana katılıyorum ben dengesiz bir adamım ama kimsenin annesine gidip hakaret etmedim bazı gerçekleri sert bir şekilde vurgulamış olabilirim. Beni bu formda tanıyanlar nasıl bir insan olduğum hakkında az bucuk bilgileri vardır. Eğerki beni senin düşündüğün kadar merak eden insanlar varsa benimle tanışma çabalarını memnuniyetle karşılarım ben sana yeterince hoş görülü davrandım. İstersen gel bidaha hoş görü ile karşılıyalim seni
  • Ne güzel bir insansın sen . Hadi beni hoşgör mübarek şahsiyet
  • Adam neysede aileyi sergilemek hos olmamis. Merak ediyorum eylülpasa bu garantideki arkadasla yüzyüze iken forumdaki kadar cesur davranacakmi :)
  • dostum direk aynı şikayetle ver geri
    servise yapmak zorundalar nereye verdin telefonu ve nezaman verdin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.