Nokia Software Updater pc kuruyoruz ve pc mi yenıden baslatıyoruz Şimdi gelelim telefonumuzu guncellestırmye telefonunumuzu Nokia PC SUİTE MODUNDA BAĞLANTI KURUYORUZ önce telefonunumuzu (GENEL TERCİHE alıyoruz) sonrasıda Nokia Software acıyoruz
NEX Deyip Update Baslatıyoruz
PROGRAM EXİT Diyenekadar telefonumuza dokumuyoruz İşlem sona ermıstır
DİKKAT
Arkadaslar club nokia destek hattından Update hakında bilgi aldım nokia cihazınız türkiye ürütimi kapsamında olan nokia ceptelefonalarının nokia sitesinden Update edildiginde yazılım telefonunuza türkce olarak ınecek fakat cihazınız türkiye ürütim kapsamında degilse cihazlar ne yazıkki Update edildiginde telefonunuzun dili ingilizce olcak seklınde cevap aldık
Cihazınızın turkıye üretim kapsamında olup olmadıgını nokia destek hattında oğrenebılirsınız
eline sağlık dostum peki güncellemeyi yaptığımda tlfnumdaki bilgiler silinir mi?? ayrıca 6680 güncellemesi yapabilir miyim?? şimdiden tşk ;)
kardes telefon hafızanda ne varsa sılınıyor mesajların rehberın resımlerın vs 6680 versıyon yukleyebılırsın nokia.com.tr adresınde guıncel versıyonu varsa
ya pardon bişi sorucam bu yazılım güncelleme çok mu uzun sürüo bilginiz war mı
eline sağlık güzel paylaşım
çok güzel paylaşım eline sağlık eminim benim gibi birçok nokia kullanıcısının işine yarıyacaktır.
eyvallah kardes
quote:
Orjinalden alıntı: dark_man_17
ya pardon bişi sorucam bu yazılım güncelleme çok mu uzun sürüo bilginiz war mı
Her telefonunu güncelleme dosyalarının büyüklüğü farklı olur.Mesela benim n95 8gb'ın 100mb idi.Yaklaşık bi 1.5 saat falan sürdü.Ama download bittikten sonra telefona atması çok uzun sürmüyor yaklaşık 10dk civarı.
evet
Ben yuklemeyı yaparken telefon kapandı acılmadı sımdı ne yapmam lazım ?
servise götür box ile düzenleme yapıyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme