Bildirim
nokia6600 ve küçük bir soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
format atıver önce....ya da tek tek sil...tek tek sildim programları telefondan tek tek .... -
aynı sorun bende de var,biraz sileyim dedim zaten prog.lar kullanılmıyor sanırım,seçenekler-aç diye bir şey ypk yöneticideki prog.larda;
try&buy ı silemiyorum,hata veriyor silinemiyor diyor
yöneticiden sildim bir şeyler,su anda ben onları kullanmıyorum değil mi?
zaten programa tıklayınca aç seçeneği yok,o zaman orada ne işe yarıyorlar
birde
yönetici-slovoed-kaldır dedim,bunu kaldırılması başka prog.da sorun yaratabilir dedi,bende kaldırmadım,hata mı?
şimdi ne yapmalıyım??? -
quote:
Orjinalden alıntı: nakka
format atıver önce....ya da tek tek sil...tek tek sildim programları telefondan tek tek ....
+1 bence de format at. -
fabrika ayarlarına döndür -
Format la ugrasma bir süre sonra o hafıza kartı yeterli gelmeyecez sen git bi 128 256 yada üstü bir MMC al bence -
quote:
Orjinalden alıntı: timeboy
Format la ugrasma bir süre sonra o hafıza kartı yeterli gelmeyecez sen git bi 128 256 yada üstü bir MMC al bence
+1 -
sen yeni bi mmc almıyacaksan bence direk format at mmc ye format için menü den ekstra ya ordam hafıza ya ordanseçeneğe gir ve hafıza kartını biçimle o zaman bütün herşey silinir tel formt atacaksan yıldız kare 7370 kare yap veya teli kapat ve yıldız üç ve yeşil tuşa basılı tutarak teli aç formating yazar sonr ekran git gide siyhlaşır osiyahlaşma bitince format bitmiş olur ok -
format c:/s/u/c -
quote:
Orjinalden alıntı: timeboy
Format la ugrasma bir süre sonra o hafıza kartı yeterli gelmeyecez sen git bi 128 256 yada üstü bir MMC al bence
KESİNLİKLE...
Aynı tel.i ben 3 hafta kadar önce aldım. Şu an 256 lık memory arıyorum.
TAVSİYEM: Formatla ve sat. (alıcı çıkarsa tabii)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon çalmadan kapanıyor neden
- lg garanti sorgulama
- telefon ekranı neden yanıp söner
- telefonda son girilen uygulamalar
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- periscope canlı yayın
- google depolama alanı
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- dji osmo mobile 7p
- kamerası en iyi telefonlar 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X