Şimdi Ara

nokia6600 ve küçük bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon bugün elime geçti ve ilk planda sormak istediğim soru hafıza kartıyla ilgili..30 mblik hafiza karti var sanırım orjinalinde ve 20mbi dolu..bunu nasıl boşaltabilirim? uygulama yöneticisinde birçok alakasız şey gördüm..bunlardan hangilerini kaldırmalıyım? boş yer için yani..
    teşekkür ederim..

• format atıver önce....ya da tek tek sil...tek tek sildim programları telefondan tek tek ....
  • aynı sorun bende de var,biraz sileyim dedim zaten prog.lar kullanılmıyor sanırım,seçenekler-aç diye bir şey ypk yöneticideki prog.larda;
    try&buy ı silemiyorum,hata veriyor silinemiyor diyor
    yöneticiden sildim bir şeyler,su anda ben onları kullanmıyorum değil mi?
    zaten programa tıklayınca aç seçeneği yok,o zaman orada ne işe yarıyorlar
    birde
    yönetici-slovoed-kaldır dedim,bunu kaldırılması başka prog.da sorun yaratabilir dedi,bende kaldırmadım,hata mı?
    şimdi ne yapmalıyım???
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakka

format atıver önce....ya da tek tek sil...tek tek sildim programları telefondan tek tek ....

+1 bence de format at.
  • fabrika ayarlarına döndür
  • Format la ugrasma bir süre sonra o hafıza kartı yeterli gelmeyecez sen git bi 128 256 yada üstü bir MMC al bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: timeboy

Format la ugrasma bir süre sonra o hafıza kartı yeterli gelmeyecez sen git bi 128 256 yada üstü bir MMC al bence

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen yeni bi mmc almıyacaksan bence direk format at mmc ye format için menü den ekstra ya ordam hafıza ya ordanseçeneğe gir ve hafıza kartını biçimle o zaman bütün herşey silinir tel formt atacaksan yıldız kare 7370 kare yap veya teli kapat ve yıldız üç ve yeşil tuşa basılı tutarak teli aç formating yazar sonr ekran git gide siyhlaşır osiyahlaşma bitince format bitmiş olur ok
  • format c:/s/u/c
  • quote:

Orjinalden alıntı: timeboy

Format la ugrasma bir süre sonra o hafıza kartı yeterli gelmeyecez sen git bi 128 256 yada üstü bir MMC al bence

KESİNLİKLE...

Aynı tel.i ben 3 hafta kadar önce aldım. Şu an 256 lık memory arıyorum.

TAVSİYEM: Formatla ve sat. (alıcı çıkarsa tabii)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.