Şimdi Ara

NOKIAN LASTİKLERİ ve LASTİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.044
Cevap
65
Favori
523.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokian kalitelidir ama eline2 çıkmışken A-A-68db etiketli eline2 almak çok daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 18 Haziran 2017; 13:15:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar şu anda aracımda 2015 yılı Continental CP2 lastikler var ( 3 tane ) , 1 tanesi geçen gün patladı lastikçede 2011 model good year taktık mecbur aynısını bulamadık.

Patlayan sağ arka lastik, aracım önden çekişli 205/55/16 lastik ebatları.

sizce hepsini birden mi değiştireyim yoksa sadece sağ araka ikiyi mi ?

arabayı ikinci el aldım aldığımda bunlar takılıydı ben ilk defa lastik alacağım, araç 500L yüksek araba yol tutuşu güvenlik önemli
    yakıt tüketimini arttırmış azaltmış çok önemli değil zaten 1.3 mjet dizel az yakıyor.

tavsiyeniz neler? aklımda hepsini değiştirmek var ama continental lastiklerin durumu da çok iyi yazık olacak :)
    yardımınız için şimdiden teşekkür.
  • 2015 yılı lastikler yenüdir. Değiştirmeyin. Aymısının çıkmasını bulabilirsiniz. Lastikçikerden, sahibinden veya gittigidiyordan.

• Stepnede orjinal ebatda lastik varsa,

2011 goodyear ile stepnedekini yer değiştirin.

Yoksa sadece 1 tane continental alın yeter.

• Arkada farklı model lastik olsada çok farketmez. Aynı ebat olsun yeter.

.

Not: Patlayan lastik tamir edilemiyor mu???

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    yok yarıldığı için tamir olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Nokian kalitelidir ama eline2 çıkmışken A-A-68db etiketli eline2 almak çok daha iyi olur.

https://m.epttavm.com//item/30548046_nokian-18565-r15-92h-xl-eline-2-yaz-lastigi?gclid=Cj0KEQjwyZjKBRDu--WG9ayT_ZEBEiQApZBFuDVaUbJMC4FV9-0uWdUqqf9sRAewPzHFGe-ZF077mX0aAvyk8P8HAQ

88H-T hocam benim 92 çok büyük benim araca uyan LİNE var sadece

• 88 ile 92 arasında büyüklük küçüklükle ne alakası var anlamadım. Yük endeksiyle alakalıdır. Çap ve boyutları aynıdır.

.

• www.hepsiburada.com
    Continental 195/65R15 91T ContiPremiumContact 5 Oto Lastik Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/continental-195-65r15-91t-contipremiumcontact5-oto-lastik-p-OTLSTCON0356366

• İsterseniz mevcut 3 lastiğinizi arkada rotasyınlu olarak kullanıp,

önler için 2 tane continental cp5 alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

http://www.hepsiburada.com/continental-195-65r15-91t-contipremiumcontact5-oto-lastik-p-OTLSTCON0356366

Nokian line aldim cpc5 yanaklari yumusak oldugundan sıkıntı yaratiyormis forumda okumustum tesekkurler

• NOKİAN YUMUŞAK DEĞİLMİYMİŞ!?
    artık yeni lastiklerin hemen hemen hepsi yumuşak.
  • nokian line yanakları çok yumuşak en ufak sürtünmede gidecek gibi
  • perus kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    2015 yılının eylül ayındaki lastik seçiminizle ilgili sorunuz üzerine size bu maili gönderiyorum.
    Ben de şu bir kaç hafta içinde 205/55r16 91 h ebatındaki astra aracımın lastiklerini değiştirmek istiyorum. Nokian wheatherproof lastikleri beğendim, yılın eylül-temmuz arasını Trabzon'da , geri kalan 1 ayı da Manisa, Antalya, Kütahya, İstanbul gibi şehirlerde tatil ile geçiriyorum. Bu lastiklerin, sadece bu 1 aydaki sıcak havalarda ve Trabzon'daki bir aylık sıcak havalarda nasıl bir performans göstereceğini merak ediyorum. Fren mesafesi, sıcak havada aşınma durumu gibi.
    Siz hangi lastiği tercih ettiniz. Eğer wheatherproof tercih ettiyseniz, tecrübelerinizi ve değerlendirmelerinizi paylaşırm mısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: müverrihsan

Merhaba,
    2015 yılının eylül ayındaki lastik seçiminizle ilgili sorunuz üzerine size bu maili gönderiyorum.
    Ben de şu bir kaç hafta içinde 205/55r16 91 h ebatındaki astra aracımın lastiklerini değiştirmek istiyorum. Nokian wheatherproof lastikleri beğendim, yılın eylül-temmuz arasını Trabzon'da , geri kalan 1 ayı da Manisa, Antalya, Kütahya, İstanbul gibi şehirlerde tatil ile geçiriyorum. Bu lastiklerin, sadece bu 1 aydaki sıcak havalarda ve Trabzon'daki bir aylık sıcak havalarda nasıl bir performans göstereceğini merak ediyorum. Fren mesafesi, sıcak havada aşınma durumu gibi.
    Siz hangi lastiği tercih ettiniz. Eğer wheatherproof tercih ettiyseniz, tecrübelerinizi ve değerlendirmelerinizi paylaşırm mısınız.

merhaba..

ben nokian d3 kış lastiği ve nokian line yaz lastiği ayrı ayrı alarak çözüm buldum.. her iki tercihimde de çok memnun kaldım.. buz ve karla kaplı yollarda bir kere bile zincir takma ihtiyacı hissetmedim.. çok km yapıyorum 4 wheather prof almak mantıklı gelmedi cok km yapacagım için aşınması performansı tereddüt etmiştim.. genelde samsun ikamet ama kışın yüksek rakımlara karlı yollara ve şehirler arası yolculuklara çıkıyorum.. kış ortasında ankara eskişehir afyon gibi yolculuklarım olduğu için birde arabada ufak bebek olduğu için ozaman daha yeni yeni piyasaya çıkan bu 4 mevsim lastkleri alıp risk almak istemedim.. tabi aradan 2.5 sene geçti..

eğer kışın şehirler arası ve yüksek rakımlara çıkma zorunluluğum olmasa idi sadece sehirici için kesinlikle 4 mevsim alırdım

• 205 60 16 4 adet 4 mevsim Ankara da uygun alabileceğim bir tavsiyesi olan var mı fiyatı ne kadar
  • herkese merhaba.. 2009.da emekli olunca sıfır aldığım otomatik focus trend.in orijinal 195/65/15 michelin lastikleri 2008 üretimi. bunca yıldır sadece bu yazlık lastiklerle arabayı kullandım - 8 senede sadece 30 bin km yaptım - lastiklerin dişleri sağlam ama yıldan eskidi.. yeni lastik için nokian weatherproof düşünüyorum. 60 yaşındayım. alacağım 4 mevsim nokianları da sök-tak yapmadan inşallah 10 yıl kullanıp , sonra da şoförlüğü bırakmayı düşünüyorum. tamamen istanbul içinde ve 100-120 km hızla araç kullanan biri için ideal lastik nokian weatherproof mudur - yoksa başka bir öneriniz var mı ? benim için her koşulda çabuk durabilme - her zeminde sağlam basma önemli - ses ve konfor çok önemli değil. saygılar
  • şapkaa Ş kullanıcısına yanıt
    nokian weatherproof kalitelidir. Memnun kalırsınız.

• lastikportal sitesinde fiyatlar bir miktar uygun gibi.
  • 235 45 18 lastik alacam. önceki lastikler conti seal 5 idi nokian önerir misinz
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.