Şimdi Ara

Nokian WETPROOF kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
204
Cevap
7
Favori
52.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gazi07tr

Wetprof alanlar uzun kullanım sonrası hala memnunlar mi .
    lastiği taktıralı yaklaşık 15 ay oldu bu süreçte 20000 km yaptım.yoll tutuş esneklik gayet iyi.Ancak lastiğin kanallarında(diş araları) çatlamalar mevcut.sanki 4-5 yıllık lastik gibi.önümüzdeki hafta incelenmesi için form göndereceğim
  • mudanyali137 M kullanıcısına yanıt
    Kışın da kullandıysanız(hatta belki de 2 kış) ve soğuk geçtiyse sertleşip sonra yumuşayınca olmuş olabilir. Soğuk havalarda kar olmasa bile neden olmuş olabilir. Fakat bu bir bahane değil. Olmaması gerekiyordu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mudanyali137 M kullanıcısına yanıt
    Bu çatlama şikayetini Nokian'ın birçok serisinde gördüm. Yakın zamanda lastikleri yeniledim ve son 2 defadır gönlümde Nokian yatsa da bu çatlama/koparak parçalanma/erken bitme şikayetlerinden dolayı mantığımı dinleyip Nokian almadım. Son sefer de gidip Michelin Primacy 4 aldım.

Yorumunuzu görünce de iyi ki Nokian almamışım diyorum.
  • Ben 2020 üretim Powerproof aldım. Ebatlar 225/45/17. Henüz taktırmadım ancak memnun kalacağımı düşünüyorum.

• weneorn kullanıcısına yanıt
    Evet bu kış kullandım lastiği ama hiç kar yağmadı ve sıcaklık eksilere hiç düşmedi.

• Lassa driveways(B-B-71db) ile nokian wetproof(C-A-68db) arasında kaldım. Nokian nın ses dengeri çok iyi gerçekten ancak yukarıda bir arkadas 71db etiketli lastiklar kadar ses çıkarıyor demiş açıkçası seste bir şey fark etmeyecekse lassa ya yönelmeyi düşünüyorum

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Driveways'i bilmiyorum ama bende greenways vardı. Wetproof, greenways'in yanında üst sınıf gibi kalıyor. Ben gayet memnunum ses konusunda.
  • Tam 1 sene oldu wetprooflari alali 7-8 bin km yol yaptim tabandaki kanallarin arasinda kilcal catlaklar olustu yol tutusundan kuru ve islakta memnunum henuz sertlesmedi lastikler ses konusunda hala sesli oldugunu dusunuyorum yeni lastik arastirmaya basladim acikcasi catlaklar yuzunden nokiana bildirmeyi dusunuyorum ama ne yapicaklar en fazla yenisiyle degistirirler yeniden nokian kullanmayi da dusunmuyorum michelin primacy dusunuyorum

• Lindeman1 L kullanıcısına yanıt
    bi fotoğraf atabilir misiniz ?
  • Nokian Wetproof lastikleri bu hafta taktırdım.(195/55R16) İlk taktırdığımda sanki biraz fazla sesli gibi gelmişti ama bugün yaklaşık 200 km'lik bir yolculukta ses düzeyinin normal olduğunu gördüm. Konfor ve yol tutuş konusunda da hiç tereddüt ettirmiyor.Yumuşak bir lastik üzerinde gittiğinizi hissettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farmcat -- 10 Haziran 2020; 21:44:45 >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Soldaki kanala dikkatli bakarsaniz gozukuyor
    Nokian WETPROOF kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

• Lindeman1 L kullanıcısına yanıt

Birebir aynı sorun hocam 3 hafta önce falan iletişime geçtim garanti için kabul ettiler lastikleri göndericem ve para iadesi yapacaklar yerine de Ventus Prime 3 aldım yarın taktırıp bunları göndericem inşallah. Çok memnun olduğum sevdiğim bir lastikti ama demek ki kusuru buymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 9 Ekim 2020; 19:50:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Birebir aynı sorun hocam 3 hafta önce falan iletişime geçtim garanti için kabul ettiler lastikleri göndericem ve para iadesi yapacaklar yerine de Ventus Prime 3 aldım yarın taktırıp bunları göndericem inşallah. Çok memnun olduğum sevdiğim bir lastikti ama demek ki kusuru buymuş.

Benim lastiklerin fotosunu yarin atayim da görsün millet nokian nasil rezil bir lastik.seninkilerde hicbirsey yok benimkinin yaninda

• Nuroxy kullanıcısına yanıt

Lastiği ne zaman aldınız ve kaç km kullandınız acaba? Bende de aynı lastiklerden var bu sene şubat sonunda aldım, 8 bin km'ye yakın yol yaptım ve her tür yolda da kullandım. Lastiklerde en ufak bir problem oluşmadı.

• nacker kullanıcısına yanıt

Gecen sene kasim ayinda aldim triotodan 1 sene olmadi 10 bin km yol yaptim gecen gun serviste gordum catlaklari hocam ve 4 unde de var bu durum arkalarda daha cok. Bugun VP3 leri taktirdim bunlar da pazartesi yolcu.

Lastiklerin üretim yeri neresiydi hocam?

• nacker kullanıcısına yanıt

Finlandiya

vp3 ile değişim mi yapıldı yoksa ücretli alıp wetproofların para iadesi mi yapılcak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

Yok hocam ucret iadesi yapacaklar gonderdim bugun lastikleri ben de vp3 aldim yerine.

• Geçen nisanda triotodan wetproof alanlardan biri de benim şimdiye kadar bir sorun görmedim. Korkuttunuz valla detaylı bi inceliycem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.