Şimdi Ara

Nokta Atışı Telefon Önerisi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Danışmak istediğim konu tabii ki telefon tavsiyesi. Bütçem 1500 TL, hadi zorlarsam 1700 TL. Öyle çok oyun oynayan birisi değilim fakat sosyal mecralarda çok fazla zaman geçiriyorum. Bu fiyata en iyisini istiyorum herkes gibi. Çok uzak kaldım telefon piyasasından, en son mevcut telefonum "Samsung Galaxy S2"yi alırken irdelemiştim buraları

3 Senedir bu tel'i kullanıyorum ve şarja bağımlı yaşıyor kendileri. Pil ömrü, şarj konusu en önem verdiğim seçenek. Aldığım telefonu en az 3 sene kullanmak istiyorum, böyle bol mAh'li, bol çekirdekli, GB'lı bir tel olursa süper olur Öğrenci insanım ve sabit bir gelirim yok şuanlık o yüzden nokta atışı lazım

Kısa süreli araştırmamda iPhone 5S, Lenovo Vibe P1, Galaxy A7,Tab 4, Lg G4/G3 gibi telefonları beğendim. Tüm tavsiyelere açığım, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeitgeistt -- 8 Nisan 2016; 16:39:35 >

• Batarya denilince Vibe P1 derim ama bataryayı düşünmezsek G4 derim bunlar arasında.
  • Sadece bunlar arasında değil önerilere açığım, hatta çok iyi olur. Kafam çok karıştı çünkü :) P1 şuan kafamda ki model ama onunda çok büyük ve ağır olması kafamı karıştırdı :) Gidip bi canlı canlı bakmam lazım ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeitgeistt

Sadece bunlar arasında değil önerilere açığım, hatta çok iyi olur. Kafam çok karıştı çünkü :) P1 şuan kafamda ki model ama onunda çok büyük ve ağır olması kafamı karıştırdı :) Gidip bi canlı canlı bakmam lazım ona.

Valla s6'yı 1700 liraya buldum. S6'yı da 3 sene kullanırsın.http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-g920f-galaxy-s6-32-gb-4-5g-cep-telefon-216705883

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.