Arkadaşlar merhaba Nokta.web.tr firmadan Ali diye birisi ile anlaştık 750 TL gibi bir rakama fakat bu adam projeyi eline yüzüne bulaştırdı ben yaptım ömür boyu sana teknik sağlayamacağım diye çekti gitti kurumsal firmaları tercih edin bu gibi ne olduğu belli olmayan firmalarla çalışıp benim gibi mağdur olmayın paramı iade etmemek için telefonlara ve maillere cevap vermeyek aklı sıra akıllık ediyor bu dünyada ve öbür dünyada 2 elim yakalarındadır hakkımı helal etmiyorum bunlara
birazda kendini sorgulaman lazım bir kaç yerden teklif aldınmı ? aldı isen digerleri arasında fiyat olarak uçurum var idi ise yaptırmaman gerekirdi ...ben bugüne kadar iş almadım ama alırsamda kaçmam
quote:
Orijinalden alıntı: Parola_18
birazda kendini sorgulaman lazım bir kaç yerden teklif aldınmı ? aldı isen digerleri arasında fiyat olarak uçurum var idi ise yaptırmaman gerekirdi ...ben bugüne kadar iş almadım ama alırsamda kaçmam
Bir kaç yerden teklif aldım hatta bu firmadnın online pazarlarda olumsuz yorumlarını gördüm fakat dedim ki bu çocukların hakkını yemişlerdir diye düşündüm güvendim ama şu bi gerçek yaparız abi ederiz abi idare et abi diyen ağzı gevşek bir firma çıktı hayır olurda işiniz olursa kesinlikle başka firmaları tercih edin bu şikayetten ziyade bilgilendirme amaçlı açılmış bir konudur
Adamların kurumsal sayfasında başlıkta Your Page Title Goes Here yazıyor.
750 TL ne yaptırdın bilmiyorum.
Ben bir yazılım geliştiricisiyim. Wordpress bu piyasayı mahvetti. Wordpress kurmayı öğrenen bir yazılımcıyım diye ortaya çıkıyor. Bunların sayısı çok fazla. Sonra komik fiyatlara siteler yaptıklarını idda ediyorlar. 1000-1500 TL kurumsal site mi olur el insaf. Wordpress ile yaparsan olur. Ama müşteri şunu değiştirelim bunu değiştirelim dediğinde işi yapan Apachi kıvırmaya başlar. Sonra da çeker gider..
Ben ne adamlar gördüm. ORM, OOP, resfull yapılardan bir haber, UnitTest duymamış bile.. yazdığı kodu kendi gibi okumayan insanlar var. Adam işi yazılım değil dolandırıcılık. Milleti çarpıp duruyorlar. Ama tek suç onların değil.
Mişteriye bir kurumsal site için bir yıl destekle 5000TL diyoruz, atlıyor zıplıyor. Yok 1500'TL site yapıyorlarmış. Bu işler biraz tercih meselesi.
Kedi eti ile et döner yemek var. Bir de dana eti ile et döner yemek var.
işi bilmediği kesin herkes bilsin bu firmayı amaç bu
ucuz etin yahnisi hesabı olmuş. ucuz mal her zaman daha çok para kaybettirir.