Şimdi Ara

nolacak ebeveynlerle halimiz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merak ediyorum sizdede oluyo mu?büyüklerimizle tam anlamıyla bi kuşak çatışması oluyo.en küçük konularda bile bazen anlaşamıyoruz.nolacak böyle acaba.onların düşünceleri bizimkine göre çok farklı.bazende çok anlayışsızlar

• merak etme senin çocuklarında seni anlamıcak..bu her zaman böledir..
  • cidden yaa... büyüdükçe annem daha fazla üstüme düşmeye başladı bi yere çıkarken 50 tane soru soruyor, eve geldiğimde 50 tane daha soruyor... üstüne bir de doğru söylüyorsun dimi deyişi yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: crycrycry

cidden yaa... büyüdükçe annem daha fazla üstüme düşmeye başladı bi yere çıkarken 50 tane soru soruyor, eve geldiğimde 50 tane daha soruyor... üstüne bir de doğru söylüyorsun dimi deyişi yok mu

snde anne baba ol, anca o zmn anlarsın
  • quote:

cidden yaa... büyüdükçe annem daha fazla üstüme düşmeye başladı bi yere çıkarken 50 tane soru soruyor, eve geldiğimde 50 tane daha soruyor... üstüne bir de doğru söylüyorsun dimi deyişi yok mu

aynen aynısını daha deminde yaşadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: black label

quote:

aynen aynısını daha deminde yaşadım

Bende yaşadım bugün

psikolojisi bozuk numarası yapın ne kadar becerirsiniz bilemem.

bu sabah yine çok geldi üstüme , çok sinirlendim bende kendime vurmaya başladım ciddi ciddi sol kolum morardı biraz ama annem ondan sonra melek.

üzmek istemiyorum ailemi ama dayanamıyorum imkanım olsa 5 dkk durmam bu evde herkes sinir hastası

ve gerçekten bi psikaytra görünmeyi düşünüyorum durumum iyi değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.