arkadaşlar merak ediyorum sizdede oluyo mu?büyüklerimizle tam anlamıyla bi kuşak çatışması oluyo.en küçük konularda bile bazen anlaşamıyoruz.nolacak böyle acaba.onların düşünceleri bizimkine göre çok farklı.bazende çok anlayışsızlar
merak etme senin çocuklarında seni anlamıcak..bu her zaman böledir..
cidden yaa... büyüdükçe annem daha fazla üstüme düşmeye başladı bi yere çıkarken 50 tane soru soruyor, eve geldiğimde 50 tane daha soruyor... üstüne bir de doğru söylüyorsun dimi deyişi yok mu
quote:
Orjinalden alıntı: crycrycry
cidden yaa... büyüdükçe annem daha fazla üstüme düşmeye başladı bi yere çıkarken 50 tane soru soruyor, eve geldiğimde 50 tane daha soruyor... üstüne bir de doğru söylüyorsun dimi deyişi yok mu
snde anne baba ol, anca o zmn anlarsın
quote:
aynen aynısını daha deminde yaşadım
quote:
Orjinalden alıntı: black label
quote:
aynen aynısını daha deminde yaşadım
Bende yaşadım bugün
psikolojisi bozuk numarası yapın ne kadar becerirsiniz bilemem.
bu sabah yine çok geldi üstüme , çok sinirlendim bende kendime vurmaya başladım ciddi ciddi sol kolum morardı biraz ama annem ondan sonra melek.
üzmek istemiyorum ailemi ama dayanamıyorum imkanım olsa 5 dkk durmam bu evde herkes sinir hastası
ve gerçekten bi psikaytra görünmeyi düşünüyorum durumum iyi değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme