Şimdi Ara

noldu su vodafone işi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet ya ne oldu hakketen? hani yurtdısı modeli gibi abone olanlara uygun fiatlarla cep tlf vereceklerdi

• vodafone bu konuda kesin bir açıklama yapmadı. bunu söyleyen kişiler vadafone yurt dışındaki uygun fiyatlı cep telefonu modelini türkiyede de uygulayabilir şeklinde düşüncelerini belirtiyorlar. ama dediğim gibi bunu vodafone söylemiyor.
  • Duyduğuma göre TelsimGSM operatörlüğü Vadafone'a dönecek taby ki bu ne zaman olur bilinmez. Tam olarak bir tarih verilmedi. Ama Vadofone yetkilileri Türkiye'nin onlar için iyi bir pazar olduklarını söylemişler. Sorduklarında da hani şu bedava tel verme muhabbeti ni de Türkiye'de yapmayız die demişler..

Bu bir duyum taby.. İnandırıcı geldi mi size bilemem..
  • uctu yine hayallerimiz desene
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeLiKS

uctu yine hayallerimiz desene

• quote:

uctu yine hayallerimiz desene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoS_35 -- 22 Ağustos 2006; 22:44:51 >
  • Vodafone Türkiye Yetkilisi geçen TV de konuştu..

Doğu ülkelerinde uygulayacağımız modeli uygulayacğız dedi.Düşük fiyat..Bedava telefon henüz yok dedi..

İsim olarak TELSİM le devam edeceğiz.Çok uzun süre sonra Vodafone olacağız dedi..Bunun sebebinide müşteri ne zaman "BEN TELSİMDEN ARTIK SÜPER HİZMET ALIYORUM " derse o zaman olacak dedi..Bununda hemen olmasının zor olduğunu söyledi.

Uzun vadeli düşünüyoruz ama bu halkı dahda ucuz konuşturacağzı dedi..Birde katmadeğerli servisler 2.iştir dedi.Önce kaliteli görüşme ve ucuz görüşmeyi sağla diğerleri sonra gelir dedi..Telsim için çok çalışıyoruz ve çok umutluyuz dedi..

Hiç bir zaman TELSİMİ aldık diye pişman değiliz aksine ucuz aldık dedi..

Daha TELSİMİ tam olarak alalı 4 hafta oldu neden bu kadr acele ediliyor bilmiyorum ama bekleyenler hayal kırıklığına uğramayacak dedi...

Vakıf kuracağız..Burslar yardımlar yapacağız dedi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ii bare beles tlf alamıcaz beles burs alalım

(yok abi kacarı yok ben bu vadofone dan mutlak suret te belese yararlanacam)
  • vadafone beleş vermez.
    quote:

ii bare beles tlf alamıcaz beles burs alalım

(yok abi kacarı yok ben bu vadofone dan mutlak suret te belese yararlanacam)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.