Şimdi Ara

Vodafone bayiler şaka mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türkcell paycell kartım var indirim kod , online alışveriş vs vs olayları olduğunda işe yararsa kullanıyorum.Diğer hattım vodafone ve vodafone pay hesap açıp kaydoldum içine bi miktar attım bazı işlemlere fiziksel kart lazım oldu için izin vermedi bugün 2 farklı vodafone bayisine gidip vodafone pay kart almak istedimi söyledim öyle bir kart yoktur diye dönüş aldım hatta dalga geçti bitanesi siz yanlış görmüştürsünüz o oyun kartı filandır dedi... Açıp sitelerinden kartı gösterdim ve pay hesabımı gösterdim öyle bi kart varmıymış diye söylendi...Şaka mı bu vodafone pay kartı vodafone bayilerinden alabilirsiniz diyor sitede ama bayiler bu kartın var olduğunu bile bilmiyor.İşin ilginç yanı pay hesabıma attığım parayıda çekemiyorum fiziksel kart şart ama bayilerde öyle bir kart yoktur deniyor paramız içerde rehin kaldı şaka gibi ya şaka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 8 Ocak 2022; 16:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hata sizde, birinci hata operatör sistemine güvenmekle yapmışsınız, ikinci hata da güvenmekle yetinmeyip fiziksel bir karta para yüklemişsiniz. Pay kart almak içinde 2-3 çakal bayiye gitmeyin, merkez ana bayisine gidin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bizzat ana bayilerine gittim az önce müşteri hizmetlerini aradım benden bayi adresi istedi gerekli uyarıyı yaparız diye artık başından atmak için mi dedi bilmiyorum.2 bayide daha önce satmamış hocam.Tek kullandığım hat vodafone değil arada lazım oluyor işte yoksa vodafone da 3 gün üst üste durmam

• Malesef vodafone bayilerinde çalışan personeller dünyadan birhaber yaşıyorlar, bende tarife yenilemek için gittiğimde yanlış işlem yaptılar ve iki üç ay sıkıntı çektim onlar yüzünden o yüzden bayiye güvenmiyorum artık sadece müşteri hizmetleri hizmetleriyle işlerimi hallediyorum.

• Hahahaj temel Telekom hizmetlerini verdi ödeme araçları kaldı bi vermediği vodafonun, kart işlerinden önce bu rezil bayi ve müşteri hizmetleri olaylarını düzelt önce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sen bir işe girip özel sektörde hiç çalişmadin galiba.
    Hadi türkiyeyi geçtim tüm dünyada özel sektör = çöp

• Tmm işte bak kurumsal zekâ.
    Vodafone yöneticileri uçuyo kaçıyo canavar gibi kafa var herşey var herşey tmm internet siteleri falan filan herşey süper sistem oturmuş canavar gibiler😂😂😂.ama iş çağri merkezi veya şubelere gelince tam bir çöp.
    Ahahaaahhaaha😂😂😂😂😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 9 Ocak 2022; 9:11:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin bu anlattiklarin özel sektörün özetidir😉

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.