Bildirim
Nolur Yardım Acil ! (CD-Rom)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Masaüstündeki Bilgisayarım sag tıklatın ve yönet seçeneğini seçin. açılan ekrandan aygıt yöneticisi sekmesini tıklatın. DVD/CD ROM sürücülerine gelin yanındaki + yı tıkla açılan alanda CDrom/DVDrom gözüküyormu. eğer gözüküyorsa etkinliği kapatılmış olabilir. tekrar etkinleştirin. sorun düzelecektir. -
Zaten etkin sorun yok ve devre dışı bıraktım bidaha etkinleştirdim yine olmadı :( cd-raw da sorun yok çünkü başka pc lerde takınca onlarınki görüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Bydarq
Zaten etkin sorun yok ve devre dışı bıraktım bidaha etkinleştirdim yine olmadı :( cd-raw da sorun yok çünkü başka pc lerde takınca onlarınki görüyor
BIOS'tan da devre dışı bırakılmış yada sürücü tipi değişmiş olabilir.. olmassa yeniden baslat gelmezse eger arkasindaki kablolari sok cikar gelmesi lazim. farkli bi arizasi yoksa -
Bıos a nası girip nası ayarlayacağımı söylersen daha iyi olur kabloyu çıkarmak zor iş :D kasayı açacanda falanda filanda sürücü tipini falan açıklarsan daha iyi olr :D -
quote:
Bıos a nası girip nası ayarlayacağımı söylersen daha iyi olur kabloyu çıkarmak zor iş :D kasayı açacanda falanda filanda sürücü tipini falan açıklarsan daha iyi olr :D
simdi sana anlatmadan once bı sorum olacak cd roomun simgegi gozukmuyordu demı bıde cd takınca okuyormu bunları sole bna sonra bios bana gore ıyı yontem değil kasayı aç cd roomun kablolarını cıkar geri tak eger olmassa biosu acıklayayım
-
Cd yi takınca okuyor yani taktığım an cd yi alıp okumaya başlıyo seside geliyo hatta çıkardığımda yönü değişmiş oluyo yani kesinlikle okuyo ama simge yok hemen kabloyu çıkarmayı deniyorum :D -
quote:
Cd yi takınca okuyor yani taktığım an cd yi alıp okumaya başlıyo seside geliyo hatta çıkardığımda yönü değişmiş oluyo yani kesinlikle okuyo ama simge yok hemen kabloyu çıkarmayı deniyorum :D
kabloları kontrol et sonra yakınlardaki bilgisayarcıya git biosu yaparken başka şeyleride bozabilirsin -
pff çıkardım yaptım olmadı hala simgesi yok ama okuyo sen biosu anlat en iyisi :D -
Ahh tamam ya en baştan beri sorun bende :D cd-rom bozulmuş okuyo ama algılamıyo simgeyi geri getirmeme rağmen çözüm yeni bi cd-rom almak -
quote:
Ahh tamam ya en baştan beri sorun bende :D cd-rom bozulmuş okuyo ama algılamıyo simgeyi geri getirmeme rağmen çözüm yeni bi cd-rom almak
almadan önce bilgisayarcıya götür sen yinede ne olur ne olmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X