zor bela bırıktırdıgım yaklasık 3000 ytl param var.Sony kdl-32S2000 ile 32U2000 modelleri arasında kararsız kaldım.Yardımcı olursanız sewınırım.Yada bunlardan baska bu fıyata ne alabılırım.Sadece paramın bosa gıtmesını ıstemıyorum.
dostum tek bir başlık aç lütfen
2500 ytl ye 5+1 ses sistemiyle samsung 32s71b siyle eline kurup izleyebilirsin
dandını buralarda daha yenıyım.o yuzden bıras sabırsız davrandım galıba.ama bu urun hakkında bana yardımcı olabırsen sewınırım.
SONY KDL-32S2010 LCD TV
32" S-serisi Bravia LCD TV HD'ye Hazır Entegre Dijital Karasal Yayın Tuneri (analog yayınları da alır) Yüksek Performanslı LCD panel Geniş İzleme Açısı (178 derece) Bravia Engine Hızlı Tepki Süresi (8ms) Yüksek Kontrast 1300:1 Gelişmiş surround efekt için SRS® TruSurround XT® Net ve kolay duyulabilir sesler için BBE® teknolojisi Yüksek Diyagram Açıklığı Oranına Sahip Hoparlör Kasası Sessiz Başlatma & Sessiz Açma En Uygun Görüntü Kalitesi için Arka Işığı Kontrol Etmek için Işık Sensörü Önemli Sahneleri Tam Yerinde Duraklatmak için PIP Dondurma Ekranı En İyi İzleme Konumuna Getirmek için Döndürme High Definition Multimedia Interface (HDMI™) Bilgisayar monitörü olarak kullanmak için Bilgisayar Girişi TV çerçevelerinde yansıtma yapmayan kaplama
Resim
14:9 Modu 4:3 Modu Demo Modu Dijital Comb Filtresi 1366 x 768p ekran çözünürlüğü Giriş Atlama Işık Sensörü Resim Dondurma Resim Modu Güç Tasarrufu + Resim Kapalı Smart Modu Geniş Modu Zoom Modu
Video Sinyali
576i 480p 576p 1080i 720p
Renk Sistemi
NTSC 3,58/4,43 (Video Girişi) PAL Secam
Ses
Otomatik Ses Ayarı BBE® Ses Dijital Amplifikatör Sessiz Çalışma Açık SRS® TruSurround XT® Ses Modu
Konektörler
4 Pin (Y/C) Giriş S-Video PCMCIA Kart Yuvası RCA Ses Çıkışı RCA AV Girişi Kompozit RF Girişi Komponent HDMI Bilgisayar Girişi (15 pin D-Sub) + Audio Girişi
Dijital Karasal Yayın Tuneri Favori Kanallar İstasyon Etiketleme
Boyutlar
219 mm. Derinlik (stand dahil) 99 mm. Derinlik 593 mm. Yükseklik (stand dahil 546 mm. Yükseklik 792 mm. Genişlik (stand dahil) 792 mm. Genişlik
Genel Veriler
0,3 W Güç Tüketimi (Beklemede) 125 W Güç Tüketimi 17 kg. Ağırlık Stand Dahil
Kutu içindekiler
Uzaktan Kumanda Masaüstü Standı AC Kablosu Koaksiyel Kablo Çalıştırma Talimatları VESA Montaj delikleri
Zamanlayıcı
Saat Uyku Zamanlayıcısı Açma / Kapama Zamanlayıcı (Saat ayarlı)
SONY KDL-32U2000K LCD TV
32" U serisi BRAVIA LCD TV Entegre Dijital Karasal Yayın Tuneri (analog yayınları da alır) Yüksek Performanslı 1 çipli Video İşlemci 3B Comb Filtresi Virtual Dolby Surround Ses Net ve kolay duyulabilir sesler için BBE ViVa HD3D teknolojisi HD'ye Hazır Önemli Sahneleri Tam Yerinde Duraklatmak için PIP Dondurma High Definition Mulitmedia Interface (HDMI™) Bilgisayar monitörü olarak kullanmak için Bilgisayar Girişi Kompakt ve şık tasarım TV çerçevelerinde yansıtma yapmayan kaplama
Resim
14:9 Modu 16:9 Modu 4:3 Modu Dijital Comb Filtresi 1366 x 768p ekran çözünürlüğü Giriş Atlama Resim Dondurma PIP Resim Modu Güç Tasarrufu + Resim Kapalı Smart Modu Geniş Modu Zoom Modu
Video Sinyali
576i 480p 576p 1080i 720p
Renk Sistemi
NTSC 3,58/4,43 (Video Girişi) PAL Secam
Ses
Otomatik Ses Ayarı BBE Ses SRS® VIVA Ses Modu
Konektörler
4 Pin (Y/C) Giriş S-Video PCMCIA Kart Yuvası RCA Ses Çıkışı RCA AV Girişi Kompozit RF Girişi Komponent HDMI Bilgisayar Girişi (15 pin D-Sub) + Audio Girişi
slm dostum. bende yeniyim burada bildiğin birşeyle karşılaşınca gerçekten çok hoş oluyormuş. tesadüf bende geçen haftasonu 32s2010 i aldım. korkunç bir makina. bilgisayarı bile bağladım mönütörden hiçbir farkı yok varya diğeriyle yani 32u2000 le tek farkı eski kasa olması s2010 un kasası çok hoşuma gitti. ben maslak bimeksten aldım. acayipte bir indirim yaptılar. normal fiyatı 3,300 liraydı. indirimle 3,100 liraya aldım. sony birkerem karizma marka. görüntüye hayran kaldım bilgisayarı çıkarmıyorum varya. dev ekranda undergraund inanılmaz. alacaksan kaçırma adamların indirimi var.
quote:
Orjinalden alıntı: dandini2000
dostum tek bir başlık aç lütfen
size ne istedigi kadar açar sizemi tasası düştü modomu olacaksın kasma kendini
quote:
Orjinalden alıntı: keeton
dandini cok tesekkur ederım ilgin ıcın.
dandiniyi ciddiye alma en iyisi samsung reşhat beyi dinle
yesewi selamlar.hayırlı olsun.sende panellenmıssın sonunda.sana bıkac bısey sorayım hazır bulmusken.bırıncısı ben dıgı turkle kullanıcam bu aletı.senın neyle kullandıgını merak ettım ve goruntu normal tuplu televızyonlara gore nasıl.ıkıncısı u serısıyle s serısı arasında goruntu farkı cok var mı? yaw bıde bu s2000 ıle 2010 un ne farkı var?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme