Şimdi Ara

Nolur Yardım Edinnnnnnnnnnnnnnnnnn ! !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese saygılarımı sunuyorum ... Öncelikle nolur kesin bilgisi olanlar cevap verirse çok mutlu olurum ...

Çok büyük bi sıkıntım var . Anlatmaya başlıyorum :

Benim PC ye Geçen gün Yeni oyunlardan "Mortal Kombat 9 " u yükledim ... Biliyorum bu oyun XBOX yada Playstation Oyunu . FAkat Bilgisayarlarda yani genel olarak araştırdım herkesin sorunu varmış ... Her bilgisayarda sorun oluyormuş . En iyi pc olsa bile . Şimdi öncelikle :

1.SORUM : Bu oyun iyi pc kötü pc farketmez . Herhangi bir pc de kasmadan oynanabilir mi ?? yoksa illa ps yada xboxda mı oynamak lazım ???
    2.SORUM : Dedigim gibi oyunu geçen gün yükledim . Ama aşırı derecede gerçekten aşırı derecede kasarak oynuyorum ... Hatta abartmıyorum "Ağır Çekim" diye tabir ettigimiz şekilde oynuyorum . Bunun bir çözümü olmalı ...

Nolur bana yardım edin .... Kıymetli zamanınızı aldıgım için çok üzgünüm . Ayrıca çok teşekkür ediyorum . SAygılarımı sunuyorum ...............

Not : FPS 30- 45 diye bi program yükledim . 45 fps olanı oyunun içine attım ama hala kasıyor ..... Nolur yardımcı olun ..........

• hocam sımdı pc sıstemı ps ve xbox 360 oynamak icin çok super olması lazım emulatorlerle oynarsın emulator pc sıstemlerıne gore ayarlanmıstır senın pc sıstem ozellıklerı dusukse oyunlar acılmaz yada acar ama dedıgın gıbı yavas cekım olur egerkı bnım pc cok super dıyorsan oyunda sorun vardır yada emulatorde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin..
    17 yıl önce açıldı
    Yalvarırım Bana Yardım Edin
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.