Bildirim
Nolur yardım iphone gittimi noldu!
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sanirim forumu okumadin cihazin 1.1.2 olmadi installer dan iworld programini kur ordanda turkey i sec -
dostum yukarda arkadaşın dediği gibi 1.1.2 desin herhalde i World'ü kur... ve hatta turbo sim falan da kullanıyorsun... neden Ziphone uygulayıp dertlerine son vermiyorsun turbo simden de kurtulursun :D -
Lütfen forumu incelemden konu açmayalım. Tamam iPhone'umuza birşeyler olunca hemen paniye kapılıyoruz ama biraz araştırdıktan sonra konu açalım. hiç değilse aradım bulamadım diyin
-
yoq turbo simde iwolrdu deneyim cok saolun kızmayın sinirden birini patakladım bile:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X