Şimdi Ara

nolur yardm android cep bilgisayari tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

lutfen bana yardim edin cep telefonu alicam ama bilgisayar kadar islevsel olsun istiyorum 1200tl ye kadar butcem var ogrenciyim uygun bisey almam lazim 1200tl yi gecmiyecek amacim film izlemek.oyun oynamak yani multimedyasi fln bol olsun istiyorum cok kullanicam saglam olsun nolur uygun biseyler onerin

• yuh ya koca forumda bi yardim etmediniz hangi cep telefonunu kullaniyosunuz yazmayami usendiniz
  • Arkadaşım, yazan yazar yazmayan yazmaz. Ne bu tavır?
  • ne alakası var tavırla yardım istedik üstüne alınmak zorunda değilsin
  • Galaxy s ve ya bulabilirsen galaxy s 2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Galaxy s ve ya bulabilirsen galaxy s 2.

Katılıyorum arkadaşa... eğer farklı düşünürsen tercihin olsun.

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-i9001-galaxy-plus-8-gb_02.044.1271.0575.htm
  • 1200 civarı ; ARC > SGS2(2.el) > NEO > Optimus Black. Bu telefonları tavsiye ederim. Genel itibariyle aradığın fiyat sınırlarında içerisinde bulursun..
    Bu cihazlar seni pişman etmeyecek en iyi smartphone'lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y n s c n -- 21 Kasım 2011; 13:25:07 >
  • teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara ya 2.el düşünmüyorum samsung galaxy s de eskidi aklım SE NEO,LG OPTİMUS BLACK,HTC DESİRE Z ve DESİRE HD de sizce hangisini almalıyım hangisi daha iyidir yani benim amacım oyun oynamak,internette gezinmek,şarjı çok uzun gitmesi gerekmez iyi gitsin ve telefon dayanıklı olsun oyunlar uygulamalar sağlam olsun istiyorum sizce hangisini almalıyım? bide öğrenciyim fiyatı 1200 ü aşmasa iyi olur hatta 1000 olsa süper olur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedikesenfare -- 21 Kasım 2011; 14:22:31 >
  • Neo diğerlerine göre biraz daha iyidir donanımsal olarak fakat çok fark yok aralarında bunuda belirteyim..
    Ben tavsiyelerimi yaptım tercih sizin
  • aslına bakarsan 1000 ve 1200 lira arasındaki smartphone'lar arasında pek fazla fark yok. ha var ama öyle onu mu alsam bunu mu alsam diye düşündürecek bariz farklar var denilemez. o yhüzden madem öğrencisin 1200 liradan daha uygun fiyatı olan xperia neo ve optimus black'i tavsiye ederim. neo'nun ekranı optimus black'ten biraz daha küçüktür (3.7"-4.0") optimus black'te 2mp ön kamera mevcuttur. fiyat olarak ikisi de aşağı yukarı aynı aralıktadır. ikisi de şık bir tasarıma sahiptir. bence git bir tekno markete iki cihazı da al eline ikisi arasında karşılaştırma yap hangisi sana daha çok hitap ederse onu al 200 lira gibi bir para da cebine kalmış olsun. çok iyi bilirim ki öğrenci için 200 lira oldukça iyi bir para sayılabilir :)
  • Bence paranı biriktir o arada sgs3ü beklersin :)
  • optimus black tavsiye ederim bende.. 4" lik nova ekranı ile oyunlarını rahat oynar, filmlerini rahat izlersin.. fiyatıda sana daha uygun.. aldığın telefon tavsiyelerini giderek kendin karşılaştırma yap... ona göre al...
  • 1400 e Teknosada Samsung Galaxy R var. 1 Ghz çift çekirdek işlemcili ve Tegra 2 li.İla 1200 diyorsan Samsung Galaxy S Plus al.
  • tesekkur ederim arkadaslar aklima lg optimus black yatti ekrani cok iyi ama su htc desire hd de manyak bisey acaba media markt ta ucuzmudur desire hd
  • ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.