Şimdi Ara

None (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
11
Favori
7.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam işletim sisteminin adı türkçe olmayacak ise ExcOS PineOS FutureOS gibi şeyler olabilir.

Not:PineOS'u Windows'un açılımı pencereler olduğundan aklıma camlar geldi

HOCAM İŞLETİM SİSTEMİ TAMAMLANDIĞINDA SÖYLEYİN Kİ SİZE BİR USB BELLEK YOLLAYIM.TABİİ İSTERSENİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GünahÇıkartanİmam -- 4 Şubat 2016; 21:58:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 bit ve ARM için takipteyim.
    Umarım işiniz iyi gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem Android üzerinde başarıyla çalıştırıldı.

SS:http://i.hizliresim.com/pBLX1r.png

Android üzerinde çalıştırmayı göstermek için rehber olarak kısa bir video çekmek istiyorum onayınız olursa?

• O görüntüde sorun var yalnız. Olması gerektiği gibi görünmüyor, resim çektiğiniz programdan mı kaynaklanıyor?

GitHub anasayfasındaki resim gibi mi görünüyor?
  • Büyük ihtimal 256mb RAM verdiğim içindir birde işlemci olarak Default seçtim QEMU değil. İzniniz olursa kısa bir video çekebilirim android üzerinde çalıştırılması üzerine.
  • Başarıyla çalıştırdım hocam, full sürümüde bekliyoruz.
  • Tabii ki video çekebilirsiniz.

Ayrıca 256 MB ile alakalı olduğunu zannetmiyorum, sistem için minimum 32 MB RAM gerekiyor.

Tahminim sanallaştırılan graifk kartıyla alakalı, malum grafik sürücüleri Android emülatörlerinde birazcık sıkıntlı.

Sanal makine VBE'yi desteklemiyor, veya eksik destekliyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSharpLover -- 7 Şubat 2016; 23:04:00 >
  • https://youtu.be/4kowFE34J54

Sistemi Android Üzerinde Çalıştırma

• Güncelleme:

-> moonrow adlı üye tarafından işletim sistemini emülasyonla Android üzerinde çalıştırmak hakkında bir video çekmiş. (Teşekürler)

Videosuna şu linkten ulaşabilirsiniz:https://youtu.be/rRvbp2OyMjo
  • CSharpLover C kullanıcısına yanıt
    intelin Atom lu android telefonlarında 50 -60 da çalışır mı?
    CISC tabanlı ve SSE gibi bütün {komut kümesimiydi?} herşeyi destekliyor
  • Merhaba;

ISO yu virtualbox'da çalıştırdım ve debug ekranınıza ulaştım. Peki şimdi oturup tüm masaüstü ortamını, driverlari, programları vb. sıfırdan mı yazmak için uğraşacaksınız ? Yoksa herşeyi port mu edeceksiniz ?

Ayrıca, birşey dikkatimi çekti virtualbox'ta nedendir bilmem ama işlemci kullanımı tavan yapıyor ve adeta işlemcinin TurkOS'ye yönelmesinden dolayı mesaj dahi yazamıyorum. İşlemci kullanımını %30-40'a düşürerek çalıştırdım sorun görünmüyor.

Bu arada virtualbox'ta : % 40 işlemci ile : 100-80 FPS arası
    Bu arada virtualbox'ta : % 100 işlemci ile : 220-180 FPS arası pek stabil deği gibi. Belkide benim sistemden kaynaklanıyordur. (Amd 5200, 8 gb )
  • Sistemin şu anki hali FPS sabitleme desteklemiyor.

SSE2 ve üstü sürümlerdeki sorunu çözer çözme SSE2 ve üstü sürümlere geçiş yapacağım.

Sürücüleri port edeceğim, masaüstü ortamını, kütüphanesini, sistem kütüphanelerini, uygulamaları, uygulama formatlarını ve dilleri kendim sıfırdan yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSharpLover -- 9 Şubat 2016; 18:49:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSharpLover

Sistemin şu anki hali FPS sabitleme desteklemiyor.

SSE2 ve üstü sürümlerdeki sorunu çözer çözme SSE2 ve üstü sürümlere geçiş yapacağım.

Sürücüleri port edeceğim, masaüstü ortamını, kütüphanesini, sistem kütüphanelerini, uygulamaları, uygulama formatlarını ve dilleri kendim sıfırdan yazacağım.

İlgiyle takip ediyorum o zaman :)
  • freebsd özelleştirmek varken sıfırdan bir işletim sistemi yazmanın bir mantığı var mı?
  • Son durum nedir?
  • Hocam,
    kimseye aldırmayışınız, kendi bildiğinizi okuyuşunuz, gayet saygılı bir biçimde eleştirileri tersyüz edişiniz, mükemmelsiniz.
    Bende ne zamandır düşünüyordum başlamak için zaman bulamıyordum yalnızca.
    Bu gün 11 saatlik türkçe-ingilizce olmak üzere araştırmanın ardından bu forumunuzu gördüm.
    Diyebildiğim tek şey "Türk'e imkansız diyin ve izleyin" demek oldu başarılarınızın devamını dileyerek, bende bu günden tabi biraz uyuduktan sonra
    başlayacağım inşallah.
    Uzman bir grafik tasarımcıyım ve belli bir hassasiyete ulaşmış web tasarım bilgim var. Site ve Tasarım konusunda ikon falan olmak zorunda değil, kartvizitiniz, afişiniz hatta ve hatta reklam filminize kadar arkanızdayım.
    Saygılar, Başarılar.
    İyi Çalışmalar.

• Merakla kodu bekliyoruz.
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Ogrenmek?
  • Challenger kullanıcısına yanıt
    Ne/hangi kodu bekliyorsunuz?

• Challenger kullanıcısına yanıt
    Hiçbir işe yaramayıp çamur atmaktan mantıklı; öğrenmek

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.