Arkadaşlar şu ecnebilerin sizi kandırmalarına izin vermeyin. Ben düşük lvl deyken ecnebinin birisi beni öyle bi kandırdı ki ondan sonra hırs yaptım bende onları kandırmaya başladım. elimde lvl16 sos blade vardı .. adamla pazarlık ettim . 750k ya tamam dedi. exchange ile trade yapacaktık. ben blade'i koydum o 750.000 gold koydu.. ben bastım o basmadan önce 75.000 yapmış ve tekrar bastığımızda iş işten geçmiş oldu.....adam beni böyle kazıkladı... Ama ondan sonra zararımı çıkarıyım dedim. bende yaptım o taktiği ecnebilere ve yaklaşık 7-8 kişi kandırdım sos ayakkabı sos glavie elixir weapon , baktım ki zarardar baya bi kara geçtim. ama çok sinir olmuştum. acımadan kandırdım gavurları. Size tavsiyem exchange ile hiç bir alışveriş yapmayın.
valla kendi dikkatsizliğinden başkalarını hedef almışsın bende ortalıkta öle weapon elixir 50 k diyen adamların tamamına noob demişliğim vardır
bide geçen gün adamın teki 50k weapon elixir diye geziyodu ama tabiki 500k dan açtı sonra azimle bekledim ve 50k ya aldım
arada uyanıklık etmeye calışanlar var ama gecendun pot alırken birisi bana trade attı yanlışlıkla kabut ettim ve karşımdaki adam bi tane elixsir weapon koydu pm den fiyatını sordum 70k istedi pazarlıkyaparak 50k ya aldım
valla ben 2 gün önce 21k ya aldım weapon elixiri . nasıl aldım boşverin yukarıda anlattığım gibi :)
ben dün weapon elixiri 20k aldım bide,lvl 32 herifin tekini (yabancı) benim 32+3 bladei verecem diye exchange den 100k sını aldımne günlerdi be
Evet evet ne güzel geleceğin dolandırıcılarını başarıyla görüyoruz burda
olum noline oyun insanın hayatını yiyo.en iyisi hiç bişi oynamamak git manitanı al gez toz yatağa at bişiler yap.şimdiye kadar oynadıkta noldu ben anneme bile bağırdım bu oyun için.değermi anneme bağırmaya.bütün online oyunlara lag olmasa nese ama lag çokkkkkkkkk ama genede silkroad doyulmaz bir zevk
Ooohooo sen ne diyosun kardeş beni az mı kandırmaya çalıştılar.Herif weapon elixir i 90k ya satıyorum dedi.Storage a gel dedi.Neyse gittim.Herif exchange yapıcak.Weapon elixir i koydu ben de 90k yı koydum confirm e basmadım ama sonra bi baktım herif shield elixir koymuş.Bu ne dedim bu shield elixir dedim.Herif dediki aaa pardon yanlış koymuşum dedi.Sonra dedim weapon elixiri koy dedim herif işim var dedi gitti.Ben de bişey demedim Allah'ından bulsun.Çok var böyle dikkat edin.
DOLANDIRICILIK YAPMAK NE KADAR YESENIZ DE ZAMNINDA HICBI ZMAN SAVUNMASI OLUCAK BISEY DEĞILDIR!!!!
çk basit bi yolu war adam script kullanmadığı sürece stall açtırın böyle durumlarda.. (not: bazı scriptler ile 1golda stalınızdan alış-weriş yapabiliyorlar)...
benden söylmesi,yinede sizin bileceğiniz iş...
Artık ben gold Plssss ci lerden bıktım işte size daha bugün gördüğüm bir dilenci altaki yazılara dikkatizi çekerim bi de utanmadan duygu sömürüsü yapıolar. Abi 8 çocuum var gibisinden
ya arkadaşlar..dolandırıcılığı mazur göstermeye çalışıyorsunuz...ne oldu ne kazandın kazık attığın insanlardan yediğin onca küfürden sonra?
Bir şey itiraf etmek istiyorum.Bundan 5 ay once babelde bir char açmıştım.Ve powerturk diye bir guild kurmuştum.Guild lvl up için 5 tane elixir weapon bağışlanmıştı.Bende onları satmak için biriyle anlaştım ve 1.250.000'e satttttttttttttttttttacaktım ki 12500e satmışım.Adam değiştirmiş parayı ve bunu guilde soyleyemedim.Sabaha kaar trade yaptım.Ancak 500k falan toplayıp guildi başkasına devrettim ve tekrar aegeye dondum.Yani bir nevi kaçtım
Eğer Hala babelde powerturks diye bir guild varsa o zamanlar achilles_tr vardı.Belki o da bırakmıştır. o guilddeki Herkesten ozur dilerim gururuma yediremedim bu kadar enayiligi
kardeş yanlış yapmışsın,
benim düşüncem ne olursa olsun orda türkleri temsil ediyosun, kimine göre yanlış gelebilir ama ben herzaman yardım ederim thiefler hariç gerçi lvl daha çok düşü kama elimden geldiğince
orda yaptığınız hareketlerde milletler için bir önizlenim oluşur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme