Şimdi Ara

Noontec Kullanıcıları Yardımlaşma Derneği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
7.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: man520hn

evet sonunda noontec v8 pro cihazım garantiden değişti. yeni cihazımda son system güncellemesi de var. dün ağ ayarlarını yaptım. internet tv, youtube, vs. vs. özellikleri güzel. bittorrent özelliğini kullanmaya başladım. güzel bir özellik. cihazı açık bırakıp uyuyorsunuz veya işinize gidiyorsunuz. o yavaş yavaş indidriyor filmi.

acaba yeni cihazınız gürültülü mü?
    bir de son güncellemenin tam versiyonu nedir yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: surmemomd

Ben aleti aldıktan sonra MVIX ultio pro firmware'i yükledim. Uzaktan kumandadaki bazı tuşların yeri değişiyor. (ör. slow tuşu standby oluyor) bi de bazı manevraları yapmazsan açılış menüsüne ulaşamıyorsun direkt olarak. Onun dışında MVIX'in setup ve media erişim menüleri daha iyi.

şimdi alacak olsam hard disk olmayan wifi modeli alırdım çünkü evdeki tüm PnP cihazlardaki multimedia dosyalarına wifi ile ulaşıyor ve çalıyor. hard disk'e boşuna para verdim.

şimdi ana başlıktaki gibi benim de sorum noontec V8 Pro 'nun firmware'lerini nerden bulabiliriz. MVIX ultio pro dediğim gibi tam uyuşmuyor ve özellik açılışta sıkıntılı. (benden başka kimse açamıyor.) aleti kapatırken fişini çekip takarsanız normal açılıyor ama bu da hard diski bozacaktır bir süre sonra. MVIX firmwareleri MVIX sitesinde var. hem noontec hem de MVIX V8 firmware'ini V8 pro'ya yüklemeyin diye uyarı vermişler.

mvix ultio pro -> noontec v9
    mvix ultio -> noontec v8

iyi ki çalıştırabilmişsiniz. pro olmayan mvix update'ini deneyin bir de isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: haksancan

quote:

evet sonunda noontec v8 pro cihazım garantiden değişti. yeni cihazımda son system güncellemesi de var. dün ağ ayarlarını yaptım. internet tv, youtube, vs. vs. özellikleri güzel. bittorrent özelliğini kullanmaya başladım. güzel bir özellik. cihazı açık bırakıp uyuyorsunuz veya işinize gidiyorsunuz. o yavaş yavaş indidriyor filmi.

son güncelleme : yüklenen version : V3.0816.11_HDD

evet cihaz biraz gürültülü. aynı odada hissedilir bir fan sesi geliyor. ama yan odadan hiç duyulmuyor.

• Arkadaşlar Smartmedia HD Vision vardı bende Noontec A6 klonu ve Dark'ın yazılımı olur diye bir yerde okudum ama yanlış yazılımı yüklemişim upgrade yaparken. Şimdi açılmıyor alet. Açılışta önce Smartmedia sonra da Dark yazısı geliyor ve sonra tekrar iki logo geliyor ve bu böyle devam ediyor.

İhracatçı firma da iflas bayrağını çekmiş. Nasıl düzeltirim ben!
  • NOONTEC V9 HAKKINDA PEK YARDIMCI OLAN YOK GALİBA
  • WİFİ ADAPTÖRÜNÜ TAKIN AĞ ARATIN BULUNAN KABLOSUZ AĞDAN KENDİ KULLANICI ADINIZI VE ŞİFRENİZİ GİRİN. DAHA SONRA BİLGİSAYARINIZDAN AĞ ARATTIĞIZDA CİHAZI GÖRECEKTİR. BEN ÇK UĞRAŞTIM. AMA HALEN TORRENT OLAYINI ÇÖZEMEDİM ÇÖZEN VARSA YARDIM LÜTFEN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Arkadaşlar Smartmedia HD Vision vardı bende Noontec A6 klonu ve Dark'ın yazılımı olur diye bir yerde okudum ama yanlış yazılımı yüklemişim upgrade yaparken. Şimdi açılmıyor alet. Açılışta önce Smartmedia sonra da Dark yazısı geliyor ve sonra tekrar iki logo geliyor ve bu böyle devam ediyor.

İhracatçı firma da iflas bayrağını çekmiş. Nasıl düzeltirim ben!

nasıl yükleme yapılır bilmiyorum.
    noontec ithalatçısı TRİO var. istersen şansını bir dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestofthe43

WİFİ ADAPTÖRÜNÜ TAKIN AĞ ARATIN BULUNAN KABLOSUZ AĞDAN KENDİ KULLANICI ADINIZI VE ŞİFRENİZİ GİRİN. DAHA SONRA BİLGİSAYARINIZDAN AĞ ARATTIĞIZDA CİHAZI GÖRECEKTİR. BEN ÇK UĞRAŞTIM. AMA HALEN TORRENT OLAYINI ÇÖZEMEDİM ÇÖZEN VARSA YARDIM LÜTFEN...

V8 in torrent olayını çözdüm ama v9 u bilemem.
  • Arkadaslar bende v9 var torrentleri indiriyorum fakat dsl baglantisi kesildigi zaman bidaha downloada devam etmiyor. Boyle bi sorunla karsilasan varmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eğer elinizde Noontec v9 varsa,sakın kendi resmi sitesinden v9 dosyasını yüklemeyin.Alet göçüyor sonra kesinlikle açılmıyor.Servise göndermek çare değil,inanın onlarda da sağlıklı bir dosya yok.Servis den sonra alet bir ucube hale geliyor sonra,eski halini bir daha bulamazsınız benim gibi büyük bir hayal kırıklığına uğrarsınız.! aman dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umcor81 -- 26 Şubat 2012; 0:51:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umcor81

Arkadaşlar eğer elinizde Noontec v9 varsa,sakın kendi resmi sitesinden v9 dosyasını yüklemeyin.Alet göçüyor sonra kesinlikle açılmıyor.Servise göndermek çare değil,inanın onlarda da sağlıklı bir dosya yok.Servis den sonra alet bir ucube hala geliyor sonra,eski halini bir daha bulamazsınız benim büyük bir hayal kırıklığına uğrarsınız.! aman dikkat.

dostum senin basina geldi galiba böyle birşey geçmiş olsun bu arada cok tesekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

evet cihaz biraz gürültülü. aynı odada hissedilir bir fan sesi geliyor. ama yan odadan hiç duyulmuyor.

Güncelleme v9 modelleri için geçerli mi ayrıca hangi link aracığı ileindirebiliriz yardımcı oursanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: avedist

Arkadaslar bende v9 var torrentleri indiriyorum fakat dsl baglantisi kesildigi zaman bidaha downloada devam etmiyor. Boyle bi sorunla karsilasan varmi acaba?

AH BİRİSİ BANA BU TORRENT İ NASIL ÇALIŞTIĞINI BİR ANLATSA ....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Güncelleme v9 modelleri için geçerli mi ayrıca hangi link aracığı ileindirebiliriz yardımcı oursanız sevinirim...

nonntec'in kendi sitesinde var cihazların güncellemeleri.
    http://noontec.com/En/Service/Download/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nonntec'in kendi sitesinde var cihazların güncellemeleri.
    http://noontec.com/En/Service/Download/

Arkadaşlar benim başıma geldi lütfen şu an Noontec resmi sitesindeki V9_V3.0816.12_HDD_5007X0_noontec.zip Dosyayı sakın cihazınıza yüklemeyin,sonra alet göçüyor ve sonra geriye dönüşü yok.Servis de çare olmuyor onlarda bir şey yapamıyor.Benden tekrar hatırlatması.

• Arkadaşlar,

Noontec home media player V8 ve V8-Pro modellerine sahip arkadaşlar Noontec sitesinden "V8-V8TV_V3.0816.11_HDD_NOONTEC.zip" adlı dosyayı indirerek güncelleme yapabilirler. Bu sürümünde Youtube çalışıyor. Ağ bağlantıları ve dosya erişimleri ile ilgili bazı buglar da çözülmüş.

Güncelleme yapmak için zip dosyasını açın ve içindeki "install.img" dosyasını boş bir USB'nin içerisine (bir klasöre koymada) kopyalayın. USB'yi Noontec çalışırken takın. Noontec ayarlardan güncelleme (update) seçin. Birkaç saniye sonra güncelleme (firmware update) başlıyor. Güncelleme sırasında alet dondu falan deyip sakın kapatmayın, fişten çekmeyin. Güncelleme tamamlandıktan sonra kumandadan power-off yaparak aleti kapatın. USB'yi çıkarın ve kumandadan aleti yeniden açın. Wireless veya wired internet ayarlarınızı yaptıktan sonra ana menüdeki nTV menüsünden europe veya america linklerinden Youtube'e bağlanabilirsiniz.

• arkadaşlar ben daha yeni noontec v8 pro aldım. memnunum ama tek sıkıntım alt yazıların beyaz tonlu görüntülerde okunamaması. rengini değiştrdim falan ama yine zor okunuyor:( güncellemesini sitesinden yaptım ama bu sorun gitme arkadaşlar. yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
  • arkadaşlar yok mu yardım edecek birileri:(
  • Torrenti nasıl yükleyeceğiz?yükleme dosyalarını nereden bulacağız?
  • ARKADAŞLAR MERHABA.BEN ACAYİP BİR FİLM HASTASIYIM...HERGECE 3 TANE FİLM İZLEYEBİLEN BİRİYİM.
    V8 PRO VE V9 MODELLERİNDE ÇOK BELİRGİN BİR SIKINTI VAR FARKETMEDİĞİNİZE ÇOK ŞAŞIRDIM.
    ALTYAZI KARAKTERLERİ ÇOK İNCE VE CILIZ VE SOLUK.[:oYAZININ ETRAFINA SİYAH ÇERÇEVE OLSA FİLM İZLEMEYE DOYAMAYIZ.
    PARLAK SAHNELERDE BEYAZ YAZI KAYBOLUYOR ONUN YÜZÜNDEN SAHNEYİ DARALTIYORUM FİLMDEN TAT ALAMIYORUM.
    BUNUNLA İLGİLİ NE YAPABİLİRİZ ARAŞTIRAN OLDUMU?
    BİR ARKADAŞIMIZ FARKLI BİR MODELİN GÜNCELLEMESİNİ YAPABİLİRİZ DEMİŞ AMA SORUNU ÇÖZERMİ...
    BU KONUYU ENİNE BOYUNA ARAŞTIRALIM BİR ÇÖZÜM BULALIM...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.