Şimdi Ara

Noontec Kullanıcıları Yardımlaşma Derneği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
7.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar altyazı karakterleri ile ilgili sorun yaşayan yokmu?
  • Arkadaşlar torrent olayını anlatabilecek var mı?
  • Arkadaşalr noontec cihazımın içinde samba yı bulamadım acaba bunu indirebileceğim bir ilnk var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: banderaslı

Arkadaşlar torrent olayını anlatabilecek var mı?

Bende arıyorum bilgin olsun :))
  • arkadaslar makineye bluray okuyucumu 2 usb kablosu ile bağladım harici olarak ama optik sürücü algılanmadı diyor.bunun baska yolu yada deneyen arkadaslar varmı?
  • noontec v9 yeni verisyon yükledim ağ görmüyor. int bağlanmıyor türkiye de de muhatap bulana aşkolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestofthe43

noontec v9 yeni verisyon yükledim ağ görmüyor. int bağlanmıyor türkiye de de muhatap bulana aşkolsun

Malesef, ucuz etin yahnisi ekşi oluyor, film izlemekten başka hiçbir işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxalanya

quote:

Orijinalden alıntı: bestofthe43

noontec v9 yeni verisyon yükledim ağ görmüyor. int bağlanmıyor türkiye de de muhatap bulana aşkolsun

Malesef, ucuz etin yahnisi ekşi oluyor, film izlemekten başka hiçbir işe yaramıyor.

BİRAZ UĞRAŞIM SONUCU İNTERNETE BAĞLANDIM AMA İLK GÜNGÜ HEVESİM KALMADI ARTIK
    HELE TORRENT İ ÇÖZEMEDİM YA ONA SİNİR OLDUM EN ÇPK
  • alt yazı karakter ve beyaz görüntülerde alt yazının okunmaması durumuna çözüm bulan var mı arkadaşlar..
  • Noontec V8pro kullanıyorum.

http://en.noontec.com/En/Service/Download/

bu sitede v8, v8s, v8nas var. Zaten benim pro listede yok. ben direk v8 yazanı kuruyorum. sizce diğerlerini v8s ya da v8nas ı denesem sorun çıkar mı? çünkü v8 ses ile ilgili problem yapıyor senkron sorunu var. onun için dark'ın fw sini kuruyorum. ama dark'ta m2ts 'lerimi açmıyor. böyle kaldık ortada acayip bir durum oldu.
  • arkadaşlar noontec v9 cihazımı kullanamadığım için satıyorum.
    ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler.
  • oontec v8 pro internete kablolu veya kablosuz nasil baglanacagim en ufak bi bilgim yok ayrintili sekilde nasil bagliya bilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noontec v8 pro internete kablolu veya kablosuz nasil baglanacagim en ufak bi bilgim yok ayrintili sekilde nasil bagliya bilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.