Şimdi Ara

normal farlara mercek montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şu anda aracımın üzerinde normal h7 ampul var. ampulün önüne yeni araçlarda oldugu gibi mercek takmamız mümkünmü?eger oluyorsa montajı nasıl yapılıyor ve fiyatlar ne durumdadır? bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    şimdiden teşekkürler...

• bu mercek olayını bilen yok heralde
  • Takman mümkün fakat öyle alıp tak diye takamıyosun.

geceucusu.com da bu tip uygulamalar var ordan araştırabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Takman mümkün fakat öyle alıp tak diye takamıyosun.

geceucusu.com da bu tip uygulamalar var ordan araştırabilirsin.

teşekkür ederim çok faydalı oldu...
  • ŞEFFAF CAMLI OLMAYAN FARLARA MERCEK OLAYI OLMUYORMUŞ...
    Bİ ARALAR BEN DE DÜŞÜNMÜŞTÜM KENDİ ARACIMA YAPTIRMAYI...
  • Farların mercekli olup olmadığını nasıl anlıycaz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

Farların mercekli olup olmadığını nasıl anlıycaz ?

Aracın ön tarafına gidip, hafifçe eğilip farların içine bakarak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mercekli ampuller normal far ampullerinden biraz farklıdır. arkadaşın verdigi sitede daha detaylı görbilirsin..
    (www.geceucusu.com)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hg834
    quote:

İlginiz için teşekkürler sayın @hg834. Peki arabanın ön tarafına gittim hafifçe eğildim farın içine baktım; ama iki sistem arasındakiş farkı bilmiyorum. Nasıl anlayacağım? Yere çömelip baksam olur mu?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hg834
    quote:

İlginiz için teşekkürler sayın @hg834. Peki arabanın ön tarafına gittim hafifçe eğildim farın içine baktım; ama iki sistem arasındakiş farkı bilmiyorum. Nasıl anlayacağım? Yere çömelip baksam olur mu?

Arkadaş biraz değişik ifade etmiş sende kızmışsın... Ama gerçekten dediği gibi..

Baktığın zaman kısa far ampülünün önünde bildiğin mercek var.. Orjinal xenon'lu bir araca bakınca görürsün zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 19 Şubat 2007; 1:28:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Reason
    Arkadaş biraz değişik ifade etmiş sende kızmışsın... Ama gerçekten dediği gibi..
    Baktığın zaman kısa far ampülünün önünde bildiğin mercek var.. Orjinal xenon'lu bir araca bakınca görürsün zaten...

Bana pek öyle gibi gelmedi ama eğer öyleyse özür dilerim kendisinden. Size de teşekkür ederim.
  • Mercekli far sistemlerinin içinde bir hayli büyük mercek ya da mercekler vardır.
  • quote:

normal farlara mercek montajı
  • denzelin koyduğu resimler herşeyi anlatıyor. birinci resim merceksiz yani caddyde olduğu gibi reflektörlü farlardır. ikinci ve üçüncü resimler ise mercekli farlardır.
  • aracına sonradan mercek taktıran yok mu? sırf mercek olayı yüzünden xenon almayı erteliyorum. angel eye da 500 ytl para veremem şimdi.
  • 2006 corsam var onda mercek varmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnt1907

aracına sonradan mercek taktıran yok mu? sırf mercek olayı yüzünden xenon almayı erteliyorum. angel eye da 500 ytl para veremem şimdi.

Senin Mercek Taktirman Yerine, FK mercekli Angel Eye alman Daha tatli olur kanimca.

http://www.ucuzu.com/optik-tuning-c3937/modacar-fk-angel-eyes-xenon-siyah-taban-far-sistemi-peugeot-206-613001-p11168269.html

Piyasada Daha ucuza bulabilirsin sanirim.

Bence Yap yani guzel oluyor sadece angel degil mercek isini de cozmus oluyorsun, Ama daha detayli bilgi istersen Geceucusu na bir bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 19 Şubat 2007; 21:59:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Senin Mercek Taktirman Yerine, FK mercekli Angel Eye alman Daha tatli olur kanimca.

http://www.ucuzu.com/optik-tuning-c3937/modacar-fk-angel-eyes-xenon-siyah-taban-far-sistemi-peugeot-206-613001-p11168269.html

Piyasada Daha ucuza bulabilirsin sanirim.

Bence Yap yani guzel oluyor sadece angel degil mercek isini de cozmus oluyorsun, Ama daha detayli bilgi istersen Geceucusu na bir bak istersen.

bende işte bu farı istiyorum ama 500 ytl çok şu an için ödeyemem, onun yerine idareten bi mercek ayarlayabilsem anında taktıracam xenonları..
    İlgin için teşekkür ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.