Şimdi Ara

Normal Gamenin Zararları =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ip boost var diye normal game atıyorum daha kısa sürüyor diye maçlarımı tek tek açıklayacam )(

Caitlyn: Bu maçta iyi bir takım geldi düşmanda fazla tanky di benle trisi bota yolladılar ilk başta çok itiraz ettim sonra 2 tankda karşımızdaydı baya ezdik laneyi o laneden oyunu aldık resmen.( düşman dariusun ezik olmasıda dahil toptakileri iyi kastı )

Lee Sin: Takım skoru 30/47 30 killin 24'ü bende tüm takım batıyor bu oyunda first win vardı ve yapacağım son maçtı o gün almak zorundaydım hayvan gibi çırpındım inhibitora dayanmışlardı full düşman carryisi caite odaklanıyodum hep neredeyse 10 kere öldürdüm sonra küçük galiba itemlerii sattı full armor aldı ordan itibaren oyun döndü

Kennen: Burda takım berbattı tek anlamıyla berbat carrye stunu atıyorum adamlar tanka dalıyo hala tank bir güzel ezip geçiyo bunları ( onlar baya üstün olmalarına rağmen surrender attılar anlamadım bende 5 kişi arkadaştı belki bir şey yapmış olabilirler )

Irelia; takım skoru 4/36 be benim skor 2/2 yani ne anlatabilirim bununla ilgili surrenderi bastık 20. de

Fiora: Darius için para biriktirmiştim ama beğenmeyip fio almıştım elimden geleni yaptım direk carrye dalıyodum ölünce ulti açıyodum falan ama tüm takımın killeri bendeydi takım skoru 2/19 güzel bir surrender attık o el

Akali: Burada takım iyiydi ama ne zaman ne yapılcağını bilmiyordu bizimm takım çok tankyidi bir tek ben varus saldırı aracıydık tf başlıyo varusla dalıyorum tanklar kaçıyo yani canlarıda %100 tamamen ordan kaybettik ACE aldık 3 tankta gitti barona barona ping atıyo varusla ben inhibitora kadar geldik ama tanklar batırdı oyunu x(

• 3 kazanıp 3 kaybetmişsin,maçları nasıl kazandığınızı anlatmışsın.Zararı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

3 kazanıp 3 kaybetmişsin,maçları nasıl kazandığınızı anlatmışsın.Zararı ne?

Alttakiler full defeat sana pm atarım istersen yorumlarada bak bir nasıl kazandığımı anlattım kaybetikleriminde nasıl kaybetiklerimi yazıyolardı çok sinirlendim mouseyi fırlattım falan ciddiye almıyodum ama gerçekten ölye
  • Gamenin
  • Bu Türk milletinin İngilizce özürlü olması nasıl çözülecek bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Gamenin

Türkçe cümlelerde yabancı kelimelere getirilen ekler kelimenin Türkçe okunuşuna göre getirilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

quote:

Gamenin

Türkçe cümlelerde yabancı kelimelere getirilen ekler kelimenin Türkçe okunuşuna göre getirilir.

lisede dil anlatımım nasıl 5 ti bilmiyorum ben bu dediğini kısaltmalarda biliyordum
  • Mubarek hep takımın hatası kazanıcna sen kazandın kaybedince takım ne yapılcagını bilmiodu nasil bi kafa yapısı var sende........
  • Ben pek bir zararını göremedim?
     Normal Gamenin Zararları =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

quote:

Gamenin

http://forum.donanimhaber.com/m_60513204/tm.htm

Özgün okunuşlarına göre deniliyor. Game'in olacak.

•  Normal Gamenin Zararları =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.