Bildirim
Normal hat ve data hat arasındaki fark?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
data hattında arama yapamazsınız tek farkı bu. -
Data hattı arama yapmaz sadece, internet paketleri de telefon hattına göre ucuzdur tabiki sadece o işe yaradığı için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
data hattında vergi kesintisi olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Internet hızında filan bir değişiklik olmaz dimi? Benim derdim arada telefona takıp kullanmak. Vodafone ve Turkcell'de aynı fiyatta kampanyalar var. Gerçi Vodafone 7 gb 30 tl normal sim, Turkcell data 6 gb 29 tl. Sizce normal hat alırsam sıkıntı yaşarmıyım? 1 yıldır AVEA data kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla Vodafone zaten vergi ücreti kesmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: thadcastle
Internet hızında filan bir değişiklik olmaz dimi? Benim derdim arada telefona takıp kullanmak. Vodafone ve Turkcell'de aynı fiyatta kampanyalar var. Gerçi Vodafone 7 gb 30 tl normal sim, Turkcell data 6 gb 29 tl. Sizce normal hat alırsam sıkıntı yaşarmıyım? 1 yıldır AVEA data kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla Vodafone zaten vergi ücreti kesmiyor.
Internet hızında filan bir
değişiklik olmaz. Normal hatta gelince sıkıntı yaşamazsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 0850 549 4000
- 44" lü numara mesaj engelleme türk telekom
- vodafone taahhüt 2. dönem
- vodafone tahmin et kazan hilesi
- koşullu arama yönlendirme aktif ne demek
- e sim nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- mobil veri çekmiyor
- telsiz kullanım ücreti 2024
- turkcell ekrana gelen bildirimi kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X