Şimdi Ara

Normal lap-top larda ses kalitesinin yükseltilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vestel Optimum laptop kullanıyorum Dvd cd writer P4 2,2 Ghz 512 ram kısaca memnunun
    Yalnız üstündeki ses çıkış kalitesi benim için yetersiz üzerinde Realtek Ac 97 kurulu nasıl adam edebilirim donanımsal yada yazılımsal bu konuda bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bazı araştırmalar yaptım ( Creative pcmcia ses kartı harika bir ürün thx logolu maalesef 200 $ gibi uçmuşlar) ama maalesef çözümü bulamadım.Yazılımlarla ilgili hiçbir fikrim yok bilgisayar yazılım dünyasına çok yabancıyım. Mesela winampa hangi eklenti kurarsam ses iyileşir. Usb harici ses kartı düşünüyorum karar veremedim. Bir de Sennheiser usb kulaklık düşünüyorum. Sennheiser kalitesi zaten biliyorum. ( Bu marka 5 adet kulaklık var evde) Usb olunca daha iyi ses alabilirmiyim yanında kullanmam gereken bir yazılım gerekiyor mu Kulaklık zaten bu yazılımla lamı geliyor. Audio jack yerine usb ses çıkışı elektroniksel olarak daha mı iyi oluyor bilmiyorum.

• çok bilen biri değilim ama audigy 2 ZS lerin laptop versiyonları satılıyor , senin bahsettiğin kartla aynımı bilmiyorum ama onu önerebilirim ve bildiğim kadarıyla normal ZS ile aralarında çok az bir fark var ve ZS çok iyi bir ses kartıdır
  • quote:

çok bilen biri değilim ama audigy 2 ZS lerin laptop versiyonları satılıyor , senin bahsettiğin kartla aynımı bilmiyorum ama onu önerebilirim ve bildiğim kadarıyla normal ZS ile aralarında çok az bir fark var ve ZS çok iyi bir ses kartıdır

Maalesef aynı kartan bahsediyoruz çok iyi bir kart ama 200 $ yine de ilgilendin teşekkürler
  • bende var o karttan aldım yeni birde gigaworks s750 var canavar gibi calisiyor vlala hi
  • sana tavsiyem madem sennheizer gibi kaliteli ve pahalı kulaklık alacaksın.ses kartında yarı prof bir studyo kartı olsun.m audio nun sonica http://www.compel.com.tr/m-audio/audio/sonica/index.php ses kartını(59 euro) veya aynı adreste m audionun diğer ses kartlarını tercih edebilirsin.ses kaliteleri oldukça iyidir creative benzemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: roni

sana tavsiyem madem sennheizer gibi kaliteli ve pahalı kulaklık alacaksın.ses kartında yarı prof bir studyo kartı olsun.m audio nun sonica http://www.compel.com.tr/m-audio/audio/sonica/index.php ses kartını(59 euro) veya aynı adreste m audionun diğer ses kartlarını tercih edebilirsin.ses kaliteleri oldukça iyidir creative benzemez.

Çok teşekürler bu işimi görebilir görünüyor.

Bilen arkadaşlara birkaç sorum olacak

Bu kartta 1/8 analog çıkış diyor anlamadığım 1/8" 3,5 mm fiş olsa gerek 1/8*25,4mm=3,17 mm yapıyor
    Birde analog çıkış için line ifadesi kullanılmış buraya kulaklık bağlarsam kulaklıkta ses ayarı olmalı diye düşünüyorum.
    Usb bağlantılı digital çıkışı olan bir yere analog usbli bir kulaklık bağlamam mümkün değil görünüyor
    usbli kulaklıkların standart 3,5 mm çıkışa göre ( gerekiyorsa ilave bir program ile) daha üstün bir yanı var mı

• Elimde Audigy2 NX ses kartı var, USB'den bağlanır ve laptoplar için en iyi modellerden biridir. İlgilenen olursa Pmden ulaşsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.