Şimdi Ara

Normal Oyun İçin Arkadaşlar Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, beraber oyuna girebileceğim arkadaşlar arıyorum. Takım falan kurmak değil amacım, takım kurup lig atlamak falan da istemiyorum. Sadece normal oyunlara yada sıkılınca arama girebileceğimiz seviyeli düzgün bir takım. Lol istemcisi üzerinden aramayı denedim fakat bulunamıyor, çoluk çocuk kaynıyor. Yaştan dolayı kimseye ayrım yapmak istemiyorum fakat bugüne kadar olan tecrübelerimden dolayı beraber oyuna gireceğimiz arkadaşlarda birkaç kriter olması gerektiği kanısına vardım. Şunu önceden belirteyim oyunda mükemmel değilim.

Sonuç olarak eğer oyuncuysanız ve oynadığınız, oynayacağınız tek oyun lol değilse,RPG dili ve edebiyatı mezunuysanız, 22 yaşın üzerindeyseniz ve beraber girdiğiniz insanlara küfür etmiyorsanız beraber oynayabiliriz. Amacım bir kemik kadro oluşturup hem oyunu daha çok öğrenmek hem de sürekli aynı insanlarla girerek oyun kalitesini arttırmak. Açıkçası ben tevazu gösterebilen, egosunun boyu kendinden kısa olan, oyunu bilmese bile insan olan birilerini arıyorum. Lol oynayan insanların bu tutumumdan dolayı beni anlayabileceklerini düşünüyorum. Okuduğunuz için teşekkürler :)

Kabul eden ve kriterlere uyduğunu düşünen arkadaşlar lol üzerinden ekler ve donanımhaber'den olduklarını yazarlarsa minnettar kalırım. Teşekkürler.

Lol ID: Tsubaki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.