Şimdi Ara

Normal takıma karşı milli takım alan ezikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahım ya ne ezikler var, gittim feneri alıyorum adam gidip Ingiltere milli takımını alıyo...
    Online oynarken normal takıma karşı milli takım alan tiplere sinir oluyorum. Adam sadece yenmeye odaklanmış, 1-0 öne geçincede her türlü pisliğide yapıyolar ya, paso sarı kartla durduruyo adam
    paso kay paso kay. iki maç yapalım diyorum zevk bırakmıyolar. Budan sonra prensip olarak milli takımı alanlara karşı oynamıcam.
    Hatta normal takıma karşı milli takım almak yasaklansın olsun bitsin :)

• Zaten r. madrid alanlar sorunludur, birinin milli takim almasi hatadir-eziklik gostergesidir. Butun basliklar ayni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selami Şahin 1.6 ie

Zaten r. madrid alanlar sorunludur, birinin milli takim almasi hatadir-eziklik gostergesidir. Butun basliklar ayni.
    burda eziklik normal takıma karşı milli takım almak değilde güçsüz takıma karşı güçlü takım almak eziklik olur

Yoksa milli takım alınabilir bu çok normal bi olay
  • Arkadaslar gelin ultimate team moduna kendi takımınızı kendiniz kurun sahasından formasına teknik direktörden oyuncusuna kadar
    Dikkat bağımlılık yapar yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Arkadaslar gelin ultimate team moduna kendi takımınızı kendiniz kurun sahasından formasına teknik direktörden oyuncusuna kadar
    Dikkat bağımlılık yapar yalnız
    Ayni dusunceyi bende Real-Barca'dan baska takim almayanlar icin dusunuyorum..

Arkadas yok mu sizin takiminiz?
    Acikcasi oyuna baslamadan once karsimdakini beklerim alacagim takimin ustune geldikten sora..
    Baktim Real-Barca'dan birini aliyor, oynamadan cikiyorum..

Hep ayni takimlara karsi oynamaktan gina geldi arkadas..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurQich

Ayni dusunceyi bende Real-Barca'dan baska takim almayanlar icin dusunuyorum..

Arkadas yok mu sizin takiminiz?
    Acikcasi oyuna baslamadan once karsimdakini beklerim alacagim takimin ustune geldikten sora..
    Baktim Real-Barca'dan birini aliyor, oynamadan cikiyorum..

Hep ayni takimlara karsi oynamaktan gina geldi arkadas..

Alıntıları Göster
    sadece real madrid, barca, chelsea alan arkadaslar kusura bakmasinda eziktir benim gozumdede.. ayrica bu konuyada tamamen katiliyorum, normal takima karsi milli takim almak nedir arkadas ? nasil bi futbol aski,zevkidir bu enteresan dogrusu..

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenWhite.

sadece real madrid, barca, chelsea alan arkadaslar kusura bakmasinda eziktir benim gozumdede.. ayrica bu konuyada tamamen katiliyorum, normal takima karsi milli takim almak nedir arkadas ? nasil bi futbol aski,zevkidir bu enteresan dogrusu..

Alıntıları Göster
    Ehehe. Güzel bir konuya değinmişsin. Gerçekten deli olurum öyle tiplere. Gider Barcelona'yı alırım, aynı takımı almak istmez ya; o da gide Arjantin'i alır sırf Messi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve İkinci Sarı Kart -- 20 Temmuz 2011; 3:27:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

futbol aşkı zevki milli takım alıp almamaklamı ölçülüyor ??

milli takım almak kadar normal bir şey olamaz ben şahsen Türkiye'yi alıp çok oynuyorum

çoğu konuşan arkadaş oluyordu yok öle yok böle çoğunun gamepad'i eline verip yolladım isteyen olursa seve seve kapışırız

• 4,5 yıldızlı takımlar ı seçip reale barçaya kafa tutmak ayrı bir haz olabiliyor kimi zaman. örneğin b. dortmunt gerçi çok zayıf sayılmaz, ama benim favorilerimden. keza Leverkusen de öyle.

bana göre iki tip oyuncu var online dünyasında, takımın özelliklerini ve oyunun avantajları(l1+ücgen, verkaç ile ani atak yapma,zamanlamayı çok iyi okuyabilen ve bunları kullanmayı çok iyi bilen yenmeye odaklı oyuncu tipi .
    birde futbol zekası ile parmak ısırtan oyundan zevk almaya çalışan kimi zaman kazanma dürtüsü 2. plana düşebilen oyuncular. bunlar daha çok rakibin oyun sitiline göre oynuyorlar. değişik tipler. vurcak diyorsun vurmuyor pas verceksin diyorsun vermiyor ne yapacağını kestiremiyorsun. mesela bahsettiğim ilk oyuncu tipindekiler hata affetmeyen golu yapan oyuncular ama onları bildikleri kalıplarda ataklarını kesebilirsen aniden demorilize olabiliyorlar. çünkü bakış açıları bildiği combolar işe yaramayınca kesiliyorlar. diğer oyuncu tipi ile oynarken de bildiğin en kral savunmayı yapsanda açık verebiliyorsun . o yüzden takım seçimlerinde ilk oyuncu tipinde olanlardan biri ise bir şansın olabilir. ama sihirbazlardan biri gelirse karşına real ile veya barça ile işin çok zor ozaman .....

• quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

milli takım almak kadar normal bir şey olamaz ben şahsen Türkiye'yi alıp çok oynuyorum

çoğu konuşan arkadaş oluyordu yok öle yok böle çoğunun gamepad'i eline verip yolladım isteyen olursa seve seve kapışırız

usta iyi oku bakayim bi sen once yazdigimi, sonra gamepadi nerelere veriyosun anlatirsin burda. bende Turkiye, meksika ve hirvatistanla oynarim genelde. ama milli takima karsi milli takim. Turkiyeyle real madrid degil yani anlatabildim mi guzel kardesim benim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

usta iyi oku bakayim bi sen once yazdigimi, sonra gamepadi nerelere veriyosun anlatirsin burda. bende Turkiye, meksika ve hirvatistanla oynarim genelde. ama milli takima karsi milli takim. Turkiyeyle real madrid degil yani anlatabildim mi guzel kardesim benim ?

Alıntıları Göster
    -edit-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD8727E5D -- 6 Haziran 2016; 15:10:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DD8727E5D

-edit-

Alıntıları Göster
    Rakip barselonayı aldıysa bişey yapmasına gerek yok, paspaspaspaspas + şut gol, top kaptırmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Rakip barselonayı aldıysa bişey yapmasına gerek yok, paspaspaspaspas + şut gol, top kaptırmıyorlar.

Alıntıları Göster
    1-) Real madrid
    2-)tottenham
    3-)napoli

Chelsea alanlar gözümde ezik realde birtek ronaldo ile etkili olunabiliyor chelsea havadan top kaptırmıyor

bugün adamın teki 5 3 2 oynuyodu defansı geçmek imkansız zaten ortasahada essien filan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTDoiT94

1-) Real madrid
    2-)tottenham
    3-)napoli

Chelsea alanlar gözümde ezik realde birtek ronaldo ile etkili olunabiliyor chelsea havadan top kaptırmıyor

bugün adamın teki 5 3 2 oynuyodu defansı geçmek imkansız zaten ortasahada essien filan var

Alıntıları Göster
    Sadece Manchester City

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Sadece Manchester City

Alıntıları Göster
    Niye eziklik olsun yav onu anlamadim.Daha bugun Barcelona-Turkiye maci yaptim

• quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

Niye eziklik olsun yav onu anlamadim.Daha bugun Barcelona-Turkiye maci yaptim

Alıntıları Göster
    ne kadar gercekci olmus aman Tanrim=)
  • quote:

ne kadar gercekci olmus aman Tanrim=)

Alıntıları Göster
    Chelsea - Galatasaray - Arjantin - Türkiye bu 4 lü arasında gidip geliyorum. PS3 ü aldığımdan beri bir kere Real Madrid almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

Chelsea - Galatasaray - Arjantin - Türkiye bu 4 lü arasında gidip geliyorum. PS3 ü aldığımdan beri bir kere Real Madrid almadım.

Alıntıları Göster
    Ben sadece Inter ile oynuyorum ve mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

4,5 yıldızlı takımlar ı seçip reale barçaya kafa tutmak ayrı bir haz olabiliyor kimi zaman. örneğin b. dortmunt gerçi çok zayıf sayılmaz, ama benim favorilerimden. keza Leverkusen de öyle.

bana göre iki tip oyuncu var online dünyasında, takımın özelliklerini ve oyunun avantajları(l1+ücgen, verkaç ile ani atak yapma,zamanlamayı çok iyi okuyabilen ve bunları kullanmayı çok iyi bilen yenmeye odaklı oyuncu tipi .
    birde futbol zekası ile parmak ısırtan oyundan zevk almaya çalışan kimi zaman kazanma dürtüsü 2. plana düşebilen oyuncular. bunlar daha çok rakibin oyun sitiline göre oynuyorlar. değişik tipler. vurcak diyorsun vurmuyor pas verceksin diyorsun vermiyor ne yapacağını kestiremiyorsun. mesela bahsettiğim ilk oyuncu tipindekiler hata affetmeyen golu yapan oyuncular ama onları bildikleri kalıplarda ataklarını kesebilirsen aniden demorilize olabiliyorlar. çünkü bakış açıları bildiği combolar işe yaramayınca kesiliyorlar. diğer oyuncu tipi ile oynarken de bildiğin en kral savunmayı yapsanda açık verebiliyorsun . o yüzden takım seçimlerinde ilk oyuncu tipinde olanlardan biri ise bir şansın olabilir. ama sihirbazlardan biri gelirse karşına real ile veya barça ile işin çok zor ozaman .....

geçenlerde oldu aynı olay, herif aldı madridi ben de milanı almıştım işte hareket falan yapayım diye. bi baktım herif resmen l1'e basılı tutarak oynuyo arkadaş bütün pasları arapasları l1'e basılı tutarak yapıyo sinir oldum, 10 adamın 6-7'si üstüme koşuyor bi anda ezip geçiyor zaten topu kapınca da direk faul yapıyor. 6 gol attı 3 tane attım kontrayla, herif direk yes yes diyor maç bitince puan kasıcak ya. tamam dedim gittim aldım manchesterı sırf adama ders vermek için oyundan zevk almak için değil de gol atmak için oynadım. 5-0'dı en son 60.dk'da çıktı. yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanErkan

Allahım ya ne ezikler var, gittim feneri alıyorum adam gidip Ingiltere milli takımını alıyo...
    Online oynarken normal takıma karşı milli takım alan tiplere sinir oluyorum. Adam sadece yenmeye odaklanmış, 1-0 öne geçincede her türlü pisliğide yapıyolar ya, paso sarı kartla durduruyo adam
    paso kay paso kay. iki maç yapalım diyorum zevk bırakmıyolar. Budan sonra prensip olarak milli takımı alanlara karşı oynamıcam.
    Hatta normal takıma karşı milli takım almak yasaklansın olsun bitsin :)

Hocam bence o arkadaş sana gel International yapalım demeye çalışıyor
    Ayrıca Ranked maçlarda amaç ranktır, 1-0 öne geçtikten sonra ister yaslanır top şişirir ister pata küte girer adamlarına. Gerçek futbolda yok mu böyle şeyler var haliyle oyunda da kazanmak için kurallar çerçevesinde her şey serbest.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.