Şimdi Ara

North America RP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar,iyi forumlar.Bugün North America serverinde olan hesabımı Eu West serverine geçirmek için RP çekmek istedim ama güvenilir bir site bulamadım.Kendi istemcisi üzerinden Ziraat Banka kartım ile ödemeye yapmaya çalıştığım zaman bana bankam ile konuşmam gerektiğini söylüyor oysa ki kartım internet bankacılığına açık.Sizlerden ricam bana North America için RP çekebileceğim güvenilir bir site tavsiyesi.Teşekkürler

• Na'yı bilmem ama yıllar önce Eune'de rp için Maxigame'i kullanıyordum. İd şifre istiyorlardı haliyle. 10 nereye yakın rp aldım hiç sorun çıkmadı. Hesapta olmamanız gerekiyor sadece. Tabi bu sezon 2-3 civarlarındaydı galiba. Şimdiki yöntem nasıl bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat mobil uygulamasında yurtdışı e ticarete onay vermen gerekiyor.Varsayılan olarak kapalı o.

• Ziraat mobil sistemimden e ticaret sekmesini ya da butonunu ne kadar aradıysam bulamadım rica etsem yardımcı olur musunuz?Teşekkürler
  • Videolardan bakarak buldum ama yurtıdı e ticaret işlem kısıtlamam yok olarak gözüküyor
  • hamza038 H kullanıcısına yanıt
    Uygun saatte ziraat müşteri hizmetleriyle görüşmenizi tavsiye ederim.

• Banka karti ile rp alamazsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Bir insan NA gibi biryeri neden bırakmak isterki?

O adam flaşlar yüzünden artık göremiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

Banka karti ile rp alamazsin.

şu ana kadar hep banka kartıyla aldım
  • Hangi banka? Bankamatik kartlarindan bildigim kadariyla 3d secure sifresi istemeyen hicbir yerden alisveris yapamazsiniz. En azindan ben rastlamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

Hangi banka? Bankamatik kartlarindan bildigim kadariyla 3d secure sifresi istemeyen hicbir yerden alisveris yapamazsiniz. En azindan ben rastlamadim.

son 2 senedir enpara kullanıyorum ondan önce ziraat ve işbankası'nı kullandım hiçbir zaman internetten alışverişlerde sorun yaşamadım.
  • Kullandığın siteler 3d secure istiyordur o zaman. Kendim aradım sordum müşteri hizmetlerine. "Banka kartını 3d secure olmadan kullanamazsinız" dediler. Ya da kredi kartı kullanmışsındır. Enpara zaten kredi kartı. Banka kartı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Kullandığın siteler 3d secure istiyordur o zaman. Kendim aradım sordum müşteri hizmetlerine. "Banka kartını 3d secure olmadan kullanamazsinız" dediler. Ya da kredi kartı kullanmışsındır. Enpara zaten kredi kartı. Banka kartı değil.

Enpara banka kartı hocam kredi kartı farklı bir olay.

• Enpara direk ön ödemeli kart. Zamanında paybyme vardı aynı şekilde. Şimdi de ininal var. Ve yüzeyi kabartili diye biliyorum. O numara olan kısımlar. 3d secure olmadan da kullanılıyor. Banka kartında, banka bile yardımcı olamıyor 3d secure olmadan alışverişe.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.