Şimdi Ara

northernlord (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana o kadar sağlam bir oyuncu gibi gelmedi...Yani "off süper" denilecek kadar iyi değil.Orta seviyede.Bende mouse click ile arkama yaslanarak pvp yaptığım olmuştur.Özellikle overpower,victory rush,sunder armor,demo shout,blood rage,battle shout,disarm gibi atraksiyon ve olaya motive olmamı sağlayan skilleri gözüm kapalı buluyorum.Addons'suz classic modda oynamak en iyisi bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Bana o kadar sağlam bir oyuncu gibi gelmedi...Yani "off süper" denilecek kadar iyi değil.Orta seviyede.Bende mouse click ile arkama yaslanarak pvp yaptığım olmuştur.Özellikle overpower,victory rush,sunder armor,demo shout,blood rage,battle shout,disarm gibi atraksiyon ve olaya motive olmamı sağlayan skilleri gözüm kapalı buluyorum.Addons'suz classic modda oynamak en iyisi bence...

Arkadas sanki cok elemental mage oynamıssın gibi, bi kerede türkiyeden bu laglarle ki movielerde görülüyor devamlı lag giriyo, kac tane düzgün oyuncu cikmis sahsen ben tanımıyorum.. Ayrıca mage dedigin warriora benzemez 50 tane tusu vardir...En taktik karakterdir health azdir..Hele hele ice barrier olmadan elemental buildde mouse click ile bu videoyu cekmis arkadas ayakta alkıslaman lazım..Bence lagleri ve bu kadar ekisiyi toplarsan ortaya söze gereksiz bi adam cikiyo...

• quote:

Bana o kadar sağlam bir oyuncu gibi gelmedi...Yani "off süper" denilecek kadar iyi değil.Orta seviyede.Bende mouse click ile arkama yaslanarak pvp yaptığım olmuştur.Özellikle overpower,victory rush,sunder armor,demo shout,blood rage,battle shout,disarm gibi atraksiyon ve olaya motive olmamı sağlayan skilleri gözüm kapalı buluyorum.Addons'suz classic modda oynamak en iyisi bence...

komik misin dostum sen ? blizzarddan daha iyi biliyo olmalısın yada worldofwarcraft.com dakilerden ki blizz in ödül verdiği milletin en iyi mage ler arasında gösterdiği birine " Bana o kadar sağlam bir oyuncu gibi gelmedi" diyebiliyorsun ?
    bence topicte yazanları okuyup öyle cevaplandır oyunu sen yapmadın yada en iyiler arasında değilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_Dolunay -- 15 Haziran 2007; 0:59:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Utku_Dolunay

quote:

komik misin dostum sen ? blizzarddan daha iyi biliyo olmalısın yada worldofwarcraft.com dakilerden ki blizz in ödül verdiği milletin en iyi mage ler arasında gösterdiği birine " Bana o kadar sağlam bir oyuncu gibi gelmedi" diyebiliyorsun ?
    bence topicte yazanları okuyup öyle cevaplandır oyunu sen yapmadın yada en iyiler arasında değilsin

ya iyi gelmeyebilir. hatta iyi dersin ama woaaaaww laaannn süpermiş demezsin. bu 2 si arasında fark var. agwe de bunu söylüyor anladığım kadarıyla

• Reklam kokuları alıorum nedense bazı arkadaşlar ilk 5 10 postunu bu konuysa atmış ve bu konu dışında yazı bile yazmamış. büyük ihtimalle bende drakedog gibi oyunu bırakırım ünlü olurum çabası. başka nicklerle foruma gelerek videoları fln övmeler...

Şimdi benim anlamadığım bazıları vurtne daha iyi deyince 2 -3 ARKADAŞ KENDİNİ şaşırmış gibi vay nasıl onu beğenmezsin sen hayatında mage oynamamışsın fln avukatlık yapıorlar.. peki bu mage oynamamış adam bu videoyu beğenirse mageden anlıyormu olucak.. Forum rankı unutup pvp yapsanız sizde o hala gelirsiniz. Vurtne heryönden bu videoya beş basar. hangi türk oyuncu 3 yard kala iceblok atıp damageyi absorb ettirebilirki? özelliklede bu lagda? vurtneyle kıyaslanması gerekli değil. vurtne premier ligde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 15 Haziran 2007; 12:53:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

Reklam kokuları alıorum nedense bazı arkadaşlar ilk 5 10 postunu bu konuysa atmış ve bu konu dışında yazı bile yazmamış. büyük ihtimalle bende drakedog gibi oyunu bırakırım ünlü olurum çabası. başka nicklerle foruma gelerek videoları fln övmeler...

Şimdi benim anlamadığım bazıları vurtne daha iyi deyince 2 -3 ARKADAŞ KENDİNİ şaşırmış gibi vay nasıl onu beğenmezsin sen hayatında mage oynamamışsın fln avukatlık yapıorlar.. peki bu mage oynamamış adam bu videoyu beğenirse mageden anlıyormu olucak.. Forum rankı unutup pvp yapsanız sizde o hala gelirsiniz. Vurtne heryönden bu videoya beş basar. hangi türk oyuncu 3 yard kala iceblok atıp damageyi absorb ettirebilirki? özelliklede bu lagda? vurtneyle kıyaslanması gerekli değil. vurtne premier ligde.

Arkadasim, ben forumda wow a bakarken tanıdıgım birinin topicini gördügüm icin kullanıcı hesabı actimki yazabileyim die..Bravo size türk düsmanısınız iste...Adama bu forumu gösterdim bana ne gerek vardı dedi..Sizler böyle olmaya devam edin...Yasasın avrupa açlıgı

• quote:

Reklam kokuları alıorum nedense bazı arkadaşlar ilk 5 10 postunu bu konuysa atmış ve bu konu dışında yazı bile yazmamış. büyük ihtimalle bende drakedog gibi oyunu bırakırım ünlü olurum çabası. başka nicklerle foruma gelerek videoları fln övmeler...

yorumsuzsun emin ol topic i belki northernlord u tanıyan vardır geri döneceğini haber vereyim diye açtım ama konu nereye geldi aferin size aynen böyle devam edin yuttaşlarınıza sahip çıkmaya + en azından topicte yazanları oku bu main char değildir diyorum video mouse click diyorum sen gelmiş bana yırtına yırtına oyun oynayan adamı savunuyorsun

• Hazır konu mage'ler üzerindeyken yeni topicle uğraşmıyım bu pyroblast ınstant bi spell mi oynadığım Free server da ınstant paso milletin kafasına 2k, 2.5k pyroblast sallıom 6k hp li pala lar afallıo bu video yu izleyince bi video da benim çekesim geldi ewt gerçekten böle adamlarda lazım ama kimsyei türk düşmanı diye yargılamamak lazım tabi vurtne bu arkadaşdan daha iyi latancey diorum başka bişi demiom hoş lanatecy lik aman aman bi durum gözükmüo ama olsun gayet güzel bu arada mage konusunda iyi olanlara soruorum alamadığnız sınıf var mı yada zorlandığınız??

• ya kimse türk düşmanı değil saçmalamayın. vurtne iyi işte yapacak bişe yok allah allah. adam 10 kez polymorp atıo. frostnova atıo poly. bi kere vuruo adam yanına gelince blink tekrar poly:S
  • Şimdi avukat arkadaşlardan ilki türklük avrupalılıkla ne ilgisi var ırkçılık yapıyorsun, ben bir oyuncu iyi oynarsa iyi kötü oynarsa kötü derim. kötü oynayan babamın oğluda olsa kötü derim, iyi oynarsada en büyük düşmanım olsun izlerim. Arupa açlığıymış sivilceli velet sen kimle konuşuyorsun?. Artık oynadığınız oyunun uluslararası olduğunun bilincine varın uluslararası oyunda din dil ırk cinsiyet önemlimi? banane türkse? senin kafanla gidersek fenerbahçe robero carlosu almış vay şerefsizler türkiyede hakan şükür varken neden ırkçılık varmı diyecez? boş konuşmayın. ayrıca ikinci nicki açtığında belli bombalama. bir admin çıkar IP adresinize bakar rezil olursunuz.

İkinci kişide bana bişeyler yazmış demişki konu saptı.. sapar tabi madem foruma koydun videoyu beğenen olacak beğenmeyen olucak her beğenmeyene vay sen nasıl bunu beğenmezsn vatan haini dersen konuda doğal olarak bi boka yaramaz kardeşim. forum demek bilgi paylaşımı demek herkez dilediğini söyleyecek yorumunu yapacak. videoyu bir daha izledim ne kadar 5k canı olan adam varsa onları kesmiş bi numara yok demekki ben bir video yapsam 10 sene izlersiniz. koyun yap adam kes koyun yap adam kes..

• quote:

Orjinalden alıntı: matrix_0011

Hazır konu mage'ler üzerindeyken yeni topicle uğraşmıyım bu pyroblast ınstant bi spell mi oynadığım Free server da ınstant paso milletin kafasına 2k, 2.5k pyroblast sallıom 6k hp li pala lar afallıo bu video yu izleyince bi video da benim çekesim geldi ewt gerçekten böle adamlarda lazım ama kimsyei türk düşmanı diye yargılamamak lazım tabi vurtne bu arkadaşdan daha iyi latancey diorum başka bişi demiom hoş lanatecy lik aman aman bi durum gözükmüo ama olsun gayet güzel bu arada mage konusunda iyi olanlara soruorum alamadığnız sınıf var mı yada zorlandığınız??

???????

• quote:

Şimdi avukat arkadaşlardan ilki türklük avrupalılıkla ne ilgisi var ırkçılık yapıyorsun, ben bir oyuncu iyi oynarsa iyi kötü oynarsa kötü derim. kötü oynayan babamın oğluda olsa kötü derim, iyi oynarsada en büyük düşmanım olsun izlerim. Arupa açlığıymış sivilceli velet sen kimle konuşuyorsun?. Artık oynadığınız oyunun uluslararası olduğunun bilincine varın uluslararası oyunda din dil ırk cinsiyet önemlimi? banane türkse? senin kafanla gidersek fenerbahçe robero carlosu almış vay şerefsizler türkiyede hakan şükür varken neden ırkçılık varmı diyecez? boş konuşmayın. ayrıca ikinci nicki açtığında belli bombalama. bir admin çıkar IP adresinize bakar rezil olursunuz.

İkinci kişide bana bişeyler yazmış demişki konu saptı.. sapar tabi madem foruma koydun videoyu beğenen olacak beğenmeyen olucak her beğenmeyene vay sen nasıl bunu beğenmezsn vatan haini dersen konuda doğal olarak bi boka yaramaz kardeşim. forum demek bilgi paylaşımı demek herkez dilediğini söyleyecek yorumunu yapacak. videoyu bir daha izledim ne kadar 5k canı olan adam varsa onları kesmiş bi numara yok demekki ben bir video yapsam 10 sene izlersiniz. koyun yap adam kes koyun yap adam kes..

+94541674641348

• quote:

Şimdi avukat arkadaşlardan ilki türklük avrupalılıkla ne ilgisi var ırkçılık yapıyorsun, ben bir oyuncu iyi oynarsa iyi kötü oynarsa kötü derim. kötü oynayan babamın oğluda olsa kötü derim, iyi oynarsada en büyük düşmanım olsun izlerim. Arupa açlığıymış sivilceli velet sen kimle konuşuyorsun?. Artık oynadığınız oyunun uluslararası olduğunun bilincine varın uluslararası oyunda din dil ırk cinsiyet önemlimi? banane türkse? senin kafanla gidersek fenerbahçe robero carlosu almış vay şerefsizler türkiyede hakan şükür varken neden ırkçılık varmı diyecez? boş konuşmayın. ayrıca ikinci nicki açtığında belli bombalama. bir admin çıkar IP adresinize bakar rezil olursunuz.

koy ama sende mouse yap sende elemental kas tamam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_Dolunay -- 16 Haziran 2007; 0:34:45 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.